Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Спектрална Луна

Размер на шрифта: a a a

Луна 5, Ден 24Червена Спектрална Луна 

Тон 11 – Тон на Дисонанса.

Фундаментът на Аз-а, слял се с фундамента на  Висшата същност, катализиран от точката на единение. Единението, великият просветител, трансформира модели и структури и ви освобождава от нещата, които вече не служат на вашата очертаваща се цялост. Приемете процеса на разпадане, без да се съпротивлявате. 

Луна (Мулук),
водена от удвоената си сила. 

...Кои сте вие? Защо сте дошли тук? Какво е звездното ви предопределение? Огледайте се. Забележете какво ви привлича или отблъсква особено силно. Какви дадености и таланти притежавате? Спомнете си детските си мечти, любимите ви цветове, герои и героини.

Спомнянето е разпознаването на връзката ви с цялостната картина на Божественото. Приемете осъзнатия спомен за това, кои сте.

Мулук ви призовава да се оглеждате за знаци и символи, които ще ви насочват, към директни отговори на актуалните ви въпроси и проблеми. 

Окултна сила: Човек (Еб) 

През вас ще премине живителният вихър на вдъхновението. Този глиф ви поднася плодове, които ви активизират, пречистват и настройват, за да осъществите пълния си потенциал. Бъдете отворени за това, което ви се предлага, и го използвай те в живота си. 

Антипод: Буря (Кауак) 

Страхувате ли се да поемате рискове? Трудно ли ви е да вземате решения? Натъкнахте ли се на някакво ограничение за развитието си? Навярно изпитвате напрежение или безпричинна тревожност. Това е нормално, когато преминавате през изпитанието на еволюцията. По време на коренната промяна, която се случва сега, се трансформира всяко ниво на съществото ви. Приемете житейските уроци, такива каквито са. 

Аналог: Куче (Ок) 

Това е сигнал за пробив в живота ви: нови начала, нови начини на възприятие, нови съюзници и приятели. Бъдете готови да се вгледате във вече съществуващи отношения с партньори или приятели. Ако сте станали близки с някого, вникнете в целта на тази връзка. Какво ви носи тя, на какви уроци ви учи? Какво бихте могли да създадете заедно в общия път?  Ако отдавате прекалено значение на намирането на „сродна душа”, на ваш „единствен и неповторим”, и въпреки това сте привидно самотни, замислете се какво удовлетворение търсите във външния свят. Вие никога не сте сами – свързвайки се с единното сърце. 

Извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на  Ариел  Спилсбъри и Майкъл Брайнър, която  можете да си закупите от ПАН  България с  10 % отстъпка от коричната  цена - 29 лв. Книгата е в комплект с Цолкин  карти - 13  тона и 20 глифа. Можете да си я поръчат от магазина (с наложен платеж), ако живеете в София, можете да ми пишете и да се уговорим да се видим и да ви я дам. Мона

МНЕНИЯ

Maya каза на 09.12.2011 г. 11:11 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Луна” и с Тон 11:

Жан Габен,
Герхард Шрьодер,
Николай Василев – политик от НДСВ,
италианската актриса Витория Белведере,
Миряна Башева – поетеса, журналист и сценарист

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.