Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Кристално Куче

Размер на шрифта: a a a

Луна 5, Ден 25 – Бяло Кристално Куче 

Тон 12 – Тон на Комплeксната стабилност.

Стабилността е въпрос на възприятие. Открийте къде бихте могли свободно да се леете и разширявате сред привидната слож­ност. Използвайте повлияните от полярността отношения, за да изследвате и разширите всички ограничаващи ви структури. От­ворете възприятията си. 

Куче (Ок),

Един от даровете на Ок е призоваването и разпознаването на духовните спътници. Други същества със същите копнежи чакат да ви срещнат и разпознаят, същества, които ще ви видят такива, каквито сте. Когато сте истински видени, вие се изпълвате със сила и у вас се разпалва паметта за споделеното свещено доверие. Това е естествен процес, промислен от Божественото начин за взаимно разпознаване посредством подобната честота на трептене, без каквито и да било лични очаквания.

Навярно тепърва ви предстои да срещнете тези същества във физическия план. Помнете, че не сте сами; вашите духовни спътници са винаги край вас, в мислите и намеренията си, като помощници и съюзници.

 

Водещ знак: Вятър (Ик)

Ик е галактическият вятър, катализиращото течение, Духът, който минава през всичко. Той е божественият дъх, одушевяващ цялото творение, невидимата същност на слънчевата енергия. Ик е дъхът на вдъхновението, оплождащата сила на вятъра. Неговата същност е движението на Духа, с което прониква във формата, за да я оживи, пречисти и вдъхнови.

 

Окултна сила: Маймуна (Чуен) 

Потопете се във великата мъдрост на невинността и упованието. Благодарение на своята вътрешна невинност вие можете да послужите като празен съд, в който да се пролеят божествената воля и мъдрост. Колкото по-малко се вкопчвате в определени системи от вярвания и мисловни модели, толкова повече се прев­ръщате в приемателна станция на Божественото. 

 

Антипод: Слънце (Ахау) 

Ахау ви напомня, че във всеки един момент вие сте в центъра на всичко, което е. По време на това пътешествие на спомнянето изграждате светлинното си тяло, за да се завърнете у дома при звездите - мястото, което всъщност никога не сте напускали. Вие сте дете на Свещеното - поемете обратно към Великото Централно Слънце! Вие сте венецът на Сътворението, проникнат от плана на Слънчевия дух. Вие сте божествено семе, отражение на космическото съзнание. Вие сте проявената любов! 

 

Аналог: Луна (Мулук) 

Самокритичността често е придружена от вътрешен монолог, който изкарва на повърхността на съзнанието всички изтласкани в сянката негативни самооценки. Вие сте се сдобили с тези критични самооценки от оценките на критичния свят. Мулук ви приканва да излекувате своята вътрешна критичност. Свалете черните очила. Направете съзнателно усилие да ограничите онези самовнушения, които водят до самоограничение. 

 

Извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на  Ариел  Спилсбъри и Майкъл Брайнър, която  можете да си закупите от ПАН  България с  10 % отстъпка от коричната  цена - 29 лв. Книгата е в комплект с Цолкин  карти - 13  тона и 20 глифа. Можете да си я поръчат от магазина (с наложен платеж), ако живеете в София, можете да ми пишете и да се уговорим да се видим и да ви я дам. Мона

МНЕНИЯ

Maya каза на 09.12.2011 г. 20:14 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Куче” и с Тон 12:

Масару Емото,
Елизабет Тейлър,
Росица Кирилова,
Георги Калоянчев,
борецът Александър Томов,
актрисата Ернестина Шинова,
Бате Енчо – водещ на “Кой е по-по-най” по БиТиВи,
Анатолий Карпов – бивш световен шампион по шахмат

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.