Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

18-тия Ноосферен Бюлетин

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Ноосферен Бюлетин №18 – 6 – та Ритмична Луна, на Фондацията на Закона за Времето!

Хармоничната Конвергенция през 2012 година е годината на продължителното активиране на обединеното съзнание чрез подвижната вълна на глобалните синхронизиращи медитации за завръщането на естественото време на Земята и така дълго очаквания междуполярен Дъгов Мост.

Добре дошли в Ноосферното писмо на Фондацията на Закона за Времето и Ритмичната Луна  на Равенството- тотем Гущер! Това е шестата луна от Планетарния Вълнов Модул на Служенето, притежаващ силата на Ритмичното Ровенство: способността да видите всички хора и събития на земята като равноправни играчи в космическото разкриване.
Тъй като земята започва да вибрира с по-висока честота, въздействието върху лъжливата цивилизация се ускорява. Социалните вълнения и масовото увеличение на разочарованието, както и познатата световна холограма се разтварят за въвеждане на нов цикъл. Според „Факторът Маи”, 21 декември, 2012 година е точката, когато Земята преминава през лъча с диаметър 5125/пет хиляди сто двайсет и пет години..

Този 5125 г, лъч всъщност е последната една пета от по-големия лъч, който е с размерите на 26000 години, който съответства на цялостната еволюционна фаза. Това са годините в историята, когато хомосапиенс излиза от ледниковия период, преди 26.000 години в началото на този лъч. В земната фаза на този лъч, човечеството има възможност да създаде единната глобална цивилизация: Хармоничната Конвергенция през 2012 г..

13-тият ден от тази Луна е Коледа, Кин 106 – Лунен Съединител на Световете, който съответства на планетата Марс. Това е кодов ключ, поместен на северния край на капака на саркофага на Пакал Вотан. Марс също олицетворява предишния световен ред на Земята.

20-ия ден от тази Луна е входящ портал в 2012 година, Кин 113 - Червен Слънчев Небесен Странник. Този знак също е свързан с планетата Марс и има ключово значение за определяне на пророческата тенденция на годината.
Интересно е да се отбележи, че НАСА наскоро стартира своята най-амбициозна странстваща мисия до Марс, с 900 кг робот, който ще се опита да разбере дали има живот на планетата и дали някога е била подходяща за живот.  Амбициозният марсоход трябва да достигне до Червената Планета след осем месеца и половина.

В Стих 113 от Телектонон- пророчеството на Пакал Вотан се казва: "Най- вече имам желание да търсите Марс и да преразгледате отново тринадесетте свещени ясни знаци, поставени по ръба на моя саркофаг, от 8 Aхау, Ясен Знак, до 13 Кими: галактическо затваряне на тайното съкровище -  ерудицията на смъртта. (Кими = Галактично- Кармичен Марс), аналог = Небесен Странник( Слънчево- Пророчески  Марс). "

Кин 113 – Слънчев Небесен Странник, намира се на Слънчевата Кула в Девети Вълнов Модул на ЧикЧан в Западния Син Замък на Горенето. Той е с галактически тон 9 и слънчев печат 13 = АКАТЛ, на езика нахуатл, фамилно име на Господаря на Тръстиката Кетцалкоатъл (Сe АКАТЛ, Топилцин Кецалкоатъл, Господар на Зората).

Кецалкоатъл (Kukulcan) е мексикански пророк и носител на културата, който дарява на своя народ и свещения календар. Френският писател Сежурне, казва, че Кетцалкоатл е обладан от визията на една вечна реалност, за да доминира във времето със съзнателните си действия.

Хармоничната Конвергенция от 1987 г. означаваше край на пророчеството на Кецалкоатъл, цикълът от 13- те небеса и 9 –те цикъла на Ада и на откриването на 25-годишния портал до 21 декември 2012 година.

В 987 г.след Христа, Кетцалкоатъл възстановява отново ​​Чичен-Ица, закрита през 692 година от нашата ера. Това е 144-та година от пророчеството на 13- те небеса и 1000 години до 1987 година. Реализацията на това пророчества през 1987 година открива портал към пророческото завръщане на Кетцалкоатъл, което се отнася  до глобалното възраждане на свещената гледка и възстановяване на свещения ред в хармония с космоса.

В Космологията на ВМ, шестата позиция или тон, който съответства на шестата Луна, принадлежи към пулсара на живота -първо измерение. Този пулсар, управляващ всички сфери на биогео - химическите преобразувания на планетата, започна във Втора Лунна Луна (2) и ще завърши в Планетарната Луна на Проявлението(10). Транзитът на Венера (6-8 юни 2012 г.) ще е в 12- та Кристална Луна на Сътрудничеството. Разбира се Кетцалкоатъл също е свързан с Венера- Зорница и Вечерница.

Според пророчествата на Кецалкоатъл (в традицията на толтеките), света в който живеем принадлежи на Петото Слънце, това е света на движението, промяната и прогресивния материализъм. Трансформиращ Vision (1976) има следната формулировка:

„Петият свят (слънце) символизира пречистването на съзнанието в пещта на материята. Към края на петия свят, на земята, обзета от копнежа за единство – Великото Завръщане - ще роди нова пречистена раса, чието съзнание ще бъде светлинно и цялостно. Това е действителният смисъл на пророчеството на завръщането на Кецалкоатъл,. Алхимията на завръщането ще се извършва на Коренно- Американска почва чрез сливане и смесване на различните световни учения, Америка ще положи съдбовните семена за следващата полярна позиция на планетата. От Стария свят към Новия, от лявото полукълбо към дясното, от интелекта към интуицията, времето ще се устремява в тъмнината през материята и само тези, които са обучени да гледат, ще видят, защото то ще използва белия гребен на вълната в безлунната нощ.” - Хосе Aргуелес

В този нов свят или Слънчева Епоха, ние съзнателно ще участваме в съзнанието на самото Слънце. Въпросът за тази година е: как ние като критична маса, можем да настроим нашия разум към превключване на слънчевите честоти, и в крайна сметка да се постигне проекта дъгов мост около Земята към 21.12.2012? 13 Лунният календар е 28-дневен космически инструмент, който да ни помогне отново да настроим разума си обратно към слънчевия пръстен, в очакване на следващата Слънчева Епоха, или Шестото Слънце на Съзнанието.

Поглед към Ритмичната Луна 

ЗВЕЗДЕН ПЪТЕШЕСТВЕНИК, СИНХРОНИЧНОСТИ

Синхронността следва набор от универсални принципи, въз основа на математическата матрица . Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и реалността, каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече е опита в синхронния ред. Това е целта на Календара на 13- те Луни, по 28 дни всяка Луна. По-долу са дадени някои примери за това, как може да се постигне синхронност, като за основа се използва всеки ден. Ако сте нов в тази материя, моля вижте 13 Moontutorial

Шеста Ритмична Луна на Равенството -- (13 декември 2011 - 9 януари 2012) 

В Ритмичната Луна си задаваме въпроса: "По какъв начин можем да се изравним с другите?" За да бъдем в състояние на изравняване трябва да сме готови да признаем, че сме отражение един на друг, да не се осъждаме взаимно. За да влезем в това състояние, можем да практикуваме спокойствие на разума и съзнателно осъзнаване на изначалното равенство с другите хора. В ноосферата мислите за равенство водят до универсална телепатия. Тотемът за тази Луна е Гущер, отъждествяващ се с времето на великата трансформация в рамките на колективните Мечти. Гущерите са сред най-старите видове, живеещи на нашата планета и разполагат със значителни ключове за миналото и бъдещето. В тази Луна, ние също се стремим да намерим нашия ритъм и баланс във времето на великата космическа трансформация.

1 Ден, Дали - Kин 94, Бял Eлектрически Вълшебник(13 декември)

Добре дошли в 6-та Ритмична Луна на Равенството, тотем Гущер ! Започва осмият 20-дневен "Уинал" цикъл, с утвърждението: «…Обединяващ всички части…" - отличен старт на Луната на равенството! Само 4 дни след пълното лунно затъмнение, на 14 декември, ще ни гостува метеорния потокДжеминиди, което е обещание за красив звездопад. Очакват ни около 100 метеора на час – това са частици от угаснала комета, изгарящи при навлизането в земната атмосфера. Най-доброто време за наблюдение ще бъде през втората половина на нощта, до разсъмване..

Earthsky

Галактическа сигнатура на Мик Джагър: 

2 Ден, Сели - Kин 95, Син Самостоятелно- съществуващ Орел (14 декември)

13-дневен цикъл на синхронизираща медитация: Разплитане на Кармичните Възли–Завръщане на Времето на Свещения Кръг (lawoftime.org/untietheknots). Галактически Подпис на Елвис Пресли.

7 Ден, Силио - Kин 100, Жълто Слънчево Слънце (19 декември)

7-дневен цикъл на глобална синхронизираща медитация : Дъгов Мост

Преди 61години на днешния ден Далай Лама напусна Тибет. "Беседа за Световен Мир"

12 Ден, Алфа - Kин 105, Червена Магнитна Змия (24 декември)

Новолуние. Влизаме в Синия Западен Замък, Двор на Магията (52-дневен цикъл ). Започва Уейвспела на Змията, мощността на жизнената сила (13-дневен цикъл). Днес също е първия ден от Новата година на Селтик Календара на келтите/ Всяка Луна от годината съответства на определено дърво/.

 13 Ден, Лими - Kин 106, Бял Лунен Съединител на Световете (25 декември)

Галактически Активиращ Портал. Ясен знак на Пакал Вотан - един от 13-те кина, които са върху капака на саркофага на Пакал Вотан. Днес започва 10-дневната поредица от галактически портали за активиране (приключват на 2 януари 2012 година).
Коледа става национален празник в САЩ през 1890. В Календара на 13- те Луни Коледа е винаги на 13-ия ден на Ритмичната Луна. Христос е бил 13-ти сред 12-те ученици. На този ден през 597 г. сл. Христа, Англия приема Юлианския календар, а през 1643 е била открита островната територия на Австралия - Остров Рождество от английския мореплавателУилям Дампир и през 1758 г., е бил потвърден 76-годишния цикъл на Халеевата комета.

14 Ден, Силио - Kин 107, Синя Електрическа Ръка(26 декември)

7-дневен цикъл на глобална синхронизираща медитация : Дъгов Мост. Започва Афро- американския фестивал Кванза (26 декември – 1 януари). Кванза утвърждава Седем Принципа/ Nguzo Saba : Единство, Самоопределяне, Колективна Дейност и Отговорност, Семейство, Цел, Творчество, Вяра. Прегледай видеото Днес е триста и шестдесетият ден от григорианския календар - 360 е броят на градусите в пълния кръг. Механичният часовник е на базата на 360 градуса разделение на кръга за деня, съдържащ 24 часа, 50 минути и 60 секунди. Подобно на часовника, вавилонския календар разделя кръга на 12 единици по 30 дни всяка + 5 допълнителни дни извън кръга.

15 Ден, Дали - Kин 108, Жълта Самостоятелно- Съществуваща Звезда (27 декември)

Галактически Активиращ Портал. 13-дневен цикъл на синхронизираща медитация: Разплитане на Кармичните Възли–Завръщане на Времето на Свещения Кръг.
Kин 108 е галактическата сигнатура на (GM108X)- Галактически Маянски Разум.

Галактическа Сигнатура на Конфуций. Днес е рождения ден на Йохан Кеплер, Германски математик/астроном, който въвежда термина "Mузика на Сферите".

20 Ден, Лими - Kин 113, Червен Слънчев Небесен Странник(1 януари 2012)

Добре дошли в 2012! Галактически Активиращ Портален Ден.

Днес галактическата сигнатура, Kин 113,Червен Слънчев Небесен Странник представя Кетцалкоатъл като "Господар на Зората" (Слънчев Небесен Странник). Седемте цикъла "Господарят на Зората" са по 113 дни всеки и завършват на 21 Декември 2012 година. Научете повече за тези цикли:

21 Ден, Силио - Kин 114, Бял Планетарен Вълшебник (2 януари 2012)

7-дневен цикъл на глобална синхронизираща медитация : Дъгов Мост. Галактически Активиращ Портален Ден. Галактическа Сигнатура на Джон Ленън. Вълшебникът ни представя разрушената планета Малдек; дали трагичната смърт на Джон Ленън не ни напомня натрапчиво за разрушаването на Малдек?

В чест на този велик мечтател, ние предлагаме следните линкове като вдъхновение за всички:

Някои думи на мъдростта

От последното интервю на Джон Ленън 

Bring on the Lucie (Freeda Peeple)

Игри на Разума

Imagine

25 Ден, Kaли - Kин 118, Бяло Магнитно Огледало (6 януари)

Започва Уейвспела на Огледалото, мощността на безкрайността / Медитация (13-дневен цикъл). Ден на Световната организация за опазване. Могат ли хората да си сътрудничат със Земята? Терънс Маккена предсказва в новата математическа теория за точката на сингулярност, през която човечеството ще премине, за да настъпи великата промяна на съзнанието към 21/12/2012.

27 Ден, Лими - Kин 120, Жълто Електрическо Слънце (8 януари)

Започва Жълтият Галактически Спектър, Сезон на Просвещението (65-дневен цикъл ). Слънчев Рожден Ден на Елвис Пресли(1935), Дейвид Боуи (1947)

28 Ден, Силио - Kин 121, Червен Самостоятелно- Съществуващ Дракон(9 януари)

Ден на Силата. Пълнолуние. Веднъж на всеки 91 дни се извършва синхронизация на 7-дневните и 13-дневните глобални синхронизиращи медитации за хармоничната Конвергенция през 2012 година: Както ДъговияМост (lawoftime.org/rainbowbridge), така и свещените медитации за разплитане на кармичните възли (lawoftime.org/untietheknots). Днес галактическата сигнатура е на самия връх на мистичната колона на Цолкин, също така денят е галактическа сигнатура на Откриването на Закона за Времето(1989). Силен Ден за събиране на приятели за брилянтна медитация Дъгов Мост- време за пътуване към 21 Декември 2012 година; Вижте Моста от Дъгата над вас, под вас и вътре във вас!

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.