Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Лунен Звездоходец

Размер на шрифта: a a a

Луна 5, Ден 28 – Червен Лунен Звездоходец 

Тон 2 – Тон на Полярността.

Две е лъчът на полярността: свещените близнаци, замъгленото огледало и ясното отражение, всички неща, които са в някакви отношения. Полярността е станът, на който се тъче реалността, магнетичният танц на силите на Вселената. В огледалото на полярността ще откриете многото лица на заблудата, както и окончателното освобождаване от нея.

Небесен Звездоходец (Бен),

Характеристики: 
флуидни отправни точки, пътешественик във време-пространството, небесен странник, ангелски посланик, колони на небесата, смелост/решителност, нови посоки, мистично пътешествие, състрадание

Бен е небесният странник, пътешественикът във време-пространството, който снове между измеренията, за да ви подкрепя, докато сътворите рая на Земята. Бен може да приема всякаква форма, но често избира да се яви в образа на ангелски пратеник. Онзи, който въплъщава космическата мъдрост, е известен и като небесен странник, мъдрец или бодхисатва. Когато се натъкнат на такава светлина в човешки образ, другите усещат вибрацията на небесата. Тя може непосредствено да протече през вас - да се въплъти във вас - или да бъде изживяна с помощта на гуру, учител, с енергия като тази на Бен или при „случайна" среща с необикновен човек.

 

Аналог: Връзка между световете (Кими) 

Вие сте призовани да вземете активно участие в процеса на отдаване и освобождаване. От вас се иска да умрете символично, да отстъпите от ограничаващите ви убеждения. Символичната смърт разбулва себе-то, като отрязва онези излишни части, които вече не ви служат. При такава смърт структурите на егото се разпадат, за да разкрият градината на истинския Аз.


Водещ знак: Змия (Чикчан)

Склонни ли сте да правите избори, като се опирате на навика и на нуждата си от сигурност, вместо на моментната си интуиция? В сянката на Чикчан е възможно да се изгубите в лабиринта на космически модели. Когато животът ви изглежда помръкнал и непълнокръвен, изследвайте своите навици и поведение. 

 

Антипод: Нощ (Акбал) 

Сянката на Акбал предполага, че гледната ви точка навярно е прекалено вътрешна и субективна. Изгубването в дебрите на съществото ви може да ви доведе до депресия. Позволете на сянката и несъзнаваното да придобият образ и глас. Чувствате ли се ограничени от собствените си вътрешни изживявания или от конкретен проблем?

 

Окултна сила: Звезда (Ламат) 

Вие сте звездно семе! Вие съдържате холограмния „пакет със семена", нужен за вашето превръщане в съзнание от светлина, и енергията, която ще ви направлява към постигането на цялостност. Този резонанс ви предлага по-широкообхватно виждане на по-го- лямата същност и на реалността.  

Извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на  Ариел  Спилсбъри и Майкъл Брайнър, която  можете да си закупите от ПАН  България с  10 % отстъпка от коричната  цена - 29 лв. Книгата е в комплект с Цолкин  карти - 13  тона и 20 глифа. Можете да си я поръчат от магазина (с наложен платеж), ако живеете в София, можете да ми пишете и да се уговорим да се видим и да ви я дам. Мона

МНЕНИЯ

Maya каза на 12.12.2011 г. 13:48 ч.

Известна личност със Слънчев печат “Звездоходец”, с Тон 2 и Кин 93-Портален:

Царица Маргарита Сакскобургготска

STILIANO каза на 12.12.2011 г. 21:18 ч.

1.Никога не се подчинявай на никакви заповеди, освен ако те не произхождат от дълбините ти.
2.Няма друг Бог, освен самият живот сам по себе си.
3.Истината е вътре в теб, не я търси никъде другаде.
4.Любовта е молитва.
5.Да станеш "Нищо" е врата към истината. Самото Нищо е целта, средството и постижението.
6.Животът е сега и тук.
7.Живей будно.
8.Не плувай — носи се по течението.
9.Умирай във всеки момент, за да можеш да бъдеш нов във всеки момент.
10.Не търси. Това, което е, е. Спри и виж.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.