Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Електрически Магьосник

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Първият ден от 6-та Ритмична луна на Равенството с основен въпрос, Как да се изравня с другите ?
6-та също ни учи на организация в най-широкия смисъл. Пътят към нея е осъзнаването на своето изначално равенство с другите хора.

До края на тази колона в Цолкин продължаваме с извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на Ариел  Спилсбъри и Майкъл Брайнър издадена от Издателство Издателство „Аквариус”

Луна 6, Ден 1 – Бял Електрически Магьосник 

Тон 3 – Тон на Ритъма.

Движение, промяна, поток, течение, креативност, интегриране, свещено триединство
Три е лъчът на ритъма, галактическият сърдечен пулс на естествения поток. Тази вселенска река ви предлага движение и всички възможности се носят в синхрон с нейния пулс. Отворете се за теченията на промяната!

Магьосник (иш),

Магьосник /Иш/ показва, че магията е в действие! Вие сте магьосника на светлината, ягуара-пророк. Разширете гледната си точка, за да се радвате на повече магия в живота си. Иш ви предлага посвещение. Иш настоява да вземете своя „жезъл на мъдростта" и да използвате волята си благотворно. Като просто присъствате и бъдете, измеренията на магията се отварят.

Иш ви напомня да синхронизирате волята си с волята на Божественото и да търсите отговорите си вътре, а не вън. Изследвайте своите мотиви и действия през лещата на честността. Водете, насочете и синхронизирайте намеренията си през лещата на знанието от сърцето. Мислете със сърцето си. Дръжте се като факлоносци на Светлината. Позволете да бъдете въвлечени в танца на божествената невинност, за да служите като канал за висшата магия.
Повярвайте в собствените си сили. Когато се настроите към онова, което ви носи радост, което разкрива вашата сила и красота, енергията ви се разширява от само себе си и включва все повече от същността ви. Нищо и никой извън вас не може да ви даде истинска сила. Вземете нещата в свои ръце, като направо се захванете с актуалната ситуацията. Действайте порядъчно и безупречно и магическите резултати ще се появят спонтанно!

Мъдрост на сянката
В сянката на Иш откриваме проблемите, засягащи честността, контрола, личната сила/власт и волята. Вижте накъде насочвате и как използвате силата на ума си. Как тези проблеми се отразяват на живота ви в този момент? Говорете истината и действайте безупречно. Бъдете честни и верни на себе си. Признайте, че имате сянка и тя има отношение към вас и към околните. Разпилявате ли собствената си сила, докато очаквате одобрение отвън? Пристъпете в светлината на истинското магьосничество, което се крие в истинното знание на сърцето. Използвайте волята си в съзвучие със сърцето си. Установете по-ясна връзка с Висшата си същност, която е вече магьосник на светлината!

...............................................
Извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на Ариел  Спилсбъри и Майкъл Брайнър, която  можете да си закупите от ПАН  България с  10 % отстъпка от коричната  цена - 29 лв. Книгата е в комплект с Цолкин  карти - 13  тона и 20 глифа. Можете да си я поръчат от магазина (с наложен платеж), ако живеете в София, можете да ми пишете и да се уговорим да се видим и да ви я дам. Мона

МНЕНИЯ

Maya каза на 13.12.2011 г. 14:21 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Магьосник” и с Тон 3:

Мик Джагър
Иван Костов

Rea каза на 13.12.2011 г. 17:45 ч.

Точно казано !
Viva Иш

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.