Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Самосъществуващ Орел

Размер на шрифта: a a a

Луна 6, Ден 2 – Син Самосъществуващ Орел 

Тон 4 – Тон на Мярката.

Четири е лъчът на мярката, синхронизирането с природните цикли. То е квадратът, основата на пирамидата, солидният фундамент, който свързва векторите на силата. Четири е диамантът, който ви призовава да използвате различителната си способност.
Сега е времето да осъществите своите мечти и визии. Не изпускайте от очи естествената логика, порядъка и определеността - тези дарове усилват шепота на вашия съзидателен дух. Вие сте архитектът, който прави сънищата реалност! Отворете вратата и извикайте свещеното число четири. Ще бъдете приведени в разумен синхрон, който ще ви донесе изцеление в настоящата фаза от живота ви.

 

Орел (Мен),

Произношение: мен
Обичайно значение в езика на майте: орел, паяжина
Характеристики: надежда, отдаденост, милосърдна служба, глобално съзнание, сънища и видения, планетарно съзнание, вяра в себе си
Символи: ято орли, третото око, виолетов пламък
Число: петнадесет
Цвят: лавандула
Билка: индианска лула, звездица, индийско орехче
Цветя: ерика, люляк
Цветна есенция: лавдан (видение)
Миризми: лавандула, люляк, ерика
Камъни: аметист, аметистови кристали, лепидолит, пеещи кристали
Стихия: вода
Посока: запад
Мъдрост на сянката: синдром на помагача, на спасителя, „спася­ващият" другите; неспособност да казваш „не"; загуба на надеж­да и ненамиране на смисъл; чувство за безполезност
Трансформация на сянката: Научете се да уравновесявате своята отдаденост на служенето, като се грижите за себе си и си по­чивате. Вярвайте в себе си! Следвайте мечтите и визиите си. Спомнете си своята цел и поетите от самите вас задължения в рамките на цялостната картина.
Мъдрост на хармонията: поток
Мудра: Задръжте дланите си една върху друга пред сърцето си, след това ги преместете нагоре до над очите и после ги разтво­рете встрани от тялото, сякаш политате като орел.
Медитация: „Почувствай как силата на моите мощни криле те придърпва към себе си. Последвай ме до единното сърце в кристалинното ядро."
Утвърждение: „С проникновение и надежда аз танцувам и пея в името на единното сърце!"

...............................................
Извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на Ариел  Спилсбъри и Майкъл Брайнър, която  можете да си закупите от ПАН  България с  10 % отстъпка от коричната  цена - 29 лв. Книгата е в комплект с Цолкин  карти - 13  тона и 20 глифа. Можете да си я поръчат от магазина (с наложен платеж), ако живеете в София, можете да ми пишете и да се уговорим да се видим и да ви я дам. Мона

МНЕНИЯ

Maya каза на 14.12.2011 г. 13:20 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Орел” и с Тон 4:

Елвис Пресли
Петьо Блъсков
Камен Воденичаров
Надя Топалова – известна актриса от близкото минало

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.