Публикации / ПАН - България / Събития

Семинар на ПСИ Алциона в Москва

Размер на шрифта: a a a

Планетарна Мрежа на Изкуствата
ПСИ Алциона (Москва)
кани всички желаещи на практически задълбочен семинар

5-8 януари 2012 г.
Тоест 24-27 дни на Ритмична Луна

«Път към 2012 година – Път към Сърцето»
Фактор маи и Календар на Новото Време
Дриймспел: Пътешествие с Кораба на Времето Земя-2013
Телектонон – Пророчеството на Пакал Вотан  

  

Място на провеждане: Москва, м.Шоссе Энтузиастов, 3 минути от метрото (точният адрес ще бъде публикуван по-късно на сайта на ПСИ Алциона

Време:
24 ден на Ритмична Луна, 5 януари: от 16:16 до 20:13
25 ден на Ритмична Луна, 6 януари: от 11:11 до 19:09
26 ден на Ритмична Луна, 7 януари: от 11:11 до 19:09
27 ден на Ритмична Луна, 8 януари: от 11:11 до 19:09

На семинара носете: цветни моливи, тетрадка или албум за записки, удобно облекло и обувки / поне два чифта/. Желателно е да си носите питейна вода, а също и храна за обща трапеза. По време на семинара ще има възможност за закупуване на литература, работни материали и Календари на Новото Време.

Информация и записване за семинара: 8-929-536-17-65; 8-926-217-15-70; 8-906-072-02-97; alcyone1320@yandex.ru; www.Alcyone1320.ru; www.lawoftime.ru

* * *   * * *   * * *

Предстоящият семинар ще бъде в уникален, тъй като се провежда в разширен формат и ще продължи 3 дни и половина.

Ние каним на този семинар както тези, които първи се докоснаха до Науката за Закона на Времетони и Синхронометъра, така и тези, които вече са преминали семинарите, основани на учението на Хосе Аргуелес – Валум Вотан.

Семинарът ще обедини две базови нива на Науката за Времето: «Дриймспел – Пътешествие с Кораба на Времето Земя-2013» и «Телектонон – пророчеството на Пакал Вотан».

Това дава възможност, паралелно с основните базови теми на учението, да се разгледат редица теми и практики от Науката за Синхронния Ред, които досега на са  били представени или са обсъждани сбито и теоретично. 

Много от вас знаят отдавна за съществуването на Календара на Новото Време, познават своя Галактически Подпис и даже следват някои от практиките на Науката за  Синхронния Ред. Заедно с това, ( което е съвършено естествено), някои от задълбочените практически приложения на Знанието се разкриват и стават осъзнати с времето, благодарение на изучаването и синтеза. 

Следващите теми също се отнасят към тях:
- Практическа задълбочена работа с личния Замък на Съдбата, основана на знанията за енергиите на годината по Календара на Новото Време, пулсари и обертонови пулсари на Вълновия Модул.
- Приложение на знанията за полето на Игри-Пророчества на Телектонон за синхронизация с личния Замък на Съдбата. Това ще позволи да се анализират ключови събития от собствения живот, вътрешните им взаимовръзки, а така също и работа по преразглеждане и хармонизация на събития в съответствие с принципите на Синхронизация, заложени в Календара на Новото Време.

Не е ли удивително, че в последните години се разкриват и стават разбираеми за обикновените хора, които безпристрастно изучават Науката за Времето и наследството на Галактическите Маи в синтеза на учението, много аспекти на учението за Синхронния Ред, за които самият носител на Учението говореше само с намеци. Така се случва, в началото, защото, Синхронометърът – този Календар именно на  НОВОТО ВРЕМЕ, което започва проявява себе си, и това проявление става все по видимо в живота на хората, тъй като все повече и повече хора започват осъзнато да следват естествените природни ритми на Новото Време.

Както писа самият Хосе седеем седмици преди да премине отвъд завесата:

«Календарът от 13-те Луни по 28 дни всяка Луна е основен ключ към времето след 2012 година. Цялата моя работа се състоеше в това, да подготвя хората за честотата 13:20, която ще се прояви след 2012 година. Календарът от 13-те Луни ще стане новият световен календар – само тогава ние ще можем да преминем от галактическата детска градина в първи галактически клас. С 22 декември 2012 година започват 7 бактуна на ноосферата – пост-историята на човечеството».

МНЕНИЯ

narisuvan каза на 15.12.2011 г. 14:03 ч.

Звучи страхотно, но Москва. :)

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.