Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

19- ти Ноосферен Бюлетин

Размер на шрифта: a a a

Живеем в момент, когато започват да се разчупват традиционните структури на мисълта, за да се създават и откриват нови, по-ефирни енергии. В това време на огромна промяна, ние сме призвани да се трансформираме отвътре навън.

2012 година е годината на Великата Самостоятелна Промяна на Личността. Това означава готовност да се разделим с условните исторически характеристики или понятия за живота и вселената, за да възтържествува височайшата истина. Ние имахме намеци и интуиция, както и периферни визии за по-голямата реалност, но сега е времето да получим достъп до тези измерения и да разширим съзнанието си за още по-голямата реалност, която обитаваме.

Сега можем да насищаме разума си с най-висшите мисли, които работят съзнателно, за да заменим остарелите програми с нови такива от всеобхватното галактическо съзнание. Това е във възможностите на всеки един от нас, за да дадем своя принос за повишаване на колективната вибрация, която носи новия живот.

Животинският тотем на Луната е Маймуната, с изявата й за игра и илюзия. Маймуната ни напомня, че това, което възприемаме с нашите сетива и наричаме "реалност" е съществуване, което няма фиксирана природа.

Нашият свят е в постоянно движение  на поява и изчезване. Реалността е такава, че ние не се намираме в една и съща реалност с хората, които са живели преди три века. Ние живеем в напълно различна среда на времето и измерението на съзнанието, които от своя страна се изместват твърде бързо.
Маймуната ни напомня, че за да постигнем истинското познание, трябва да се научим да проникваме под повърхността на илюзията, за да видим какво се крие зад нея. Тази година е точно затова.
Във Вълновия Модул седмия тон (и седмата луна) представляват средната точка между първия и тринадесетия тонове. Това е огледален рефлектор на измеренията- централната точка на синхронност .

Ние ще проникнем в илюзията чрез резонантната синхронизация.

Как можем да се настроим към най-висшата си природа, така, че нашата личност ежедневно и самостоятелно да се слее с пълноправния ни еволюционен потенциал? Как можем да настроим клетките на нашето тяло, така че да изпитаме цялостна и пълна трансформация отвътре навън? Как можем да издигнем нашето нормално състояние на възприемане на реалността към по-високите измерения? Това са въпросите, които можем да проучим през тази луна и тази година.
Системата на Синхронния Ред и 13 - лунния календар предлагат различин инструменти, за преориентиране на нашия разум в една по-висша реалност и помощ за достъп до различните честоти на съзнанието.

Когато ние променяме нашето съзнание, а след това влизаме в друг свят, то е като влизане в нов филм с нов сценарий.

Като влезем в този нов филм или паралелен сценарий, ние започваме да забелязваме хора или знания, за които не сме знаели, че съществуват когато бяхме в другия филм. Това е същото, когато за първи път научаваме нова дума и тогава изведнъж виждаме, че думата е навсякъде. Това е така, защото нашата антена се е приспособила към по-високи вибрации.

2012 година предлага възможност за повишаване на нашата вибрация за космическия спомен, че Вселената е огромна, Бог е безкраен, и всичко е възможно.

ЗВЕЗДЕН ПЪТЕШЕСТВЕНИК, СИНХРОНИЧНОСТИ

Синхронността следва набор от универсални принципи, въз основа на математическата матрица . Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и реалността, каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече е опита в синхронния ред. Това е целта на Календара на 13- те Луни, по 28 дни всяка Луна. По-долу са дадени някои примери за това, как може да се постигне синхронност, като за основа се използва всеки ден. Ако сте нов в тази материя, моля вижте 13 Moontutorial

Резонантна Луна на Хармонизация- 7- ма Луна от 13- те Луни (10 Януари - 6 февруари 2012 г.)

В тази Луна ние се питаме: "Как мога да настроя моето служене в служба на другите?" Това се отнася и до правилата на обслужване, което предполага да помагате и на другите да изпълнят това, от което имат нужда. Услугите, свързани ли са само с изпълнението на вашите собствени желания, или са насочени към нуждите на колективното цяло? Хармонизиращата Луна е Седмата от 13- те Луни, която е в самия център на Лунния цикъл - една чудесна възможност да освежите вашите собствени медитативни практики, да настроите съзнанието си към Най- Висшето.

Поглед към Резонансната Луна

Дали- Ден 1 - Kин 122, Бял Oбертонов Вятър (10 януари)

Добре дошли в Резонансната Луна на съзвучието! Тотемното животно за тази луна- маймуната ни показва играта, магията и илюзията.

 Aлфа- Ден 5 - Kин 126, Бял Слънчев Съединител на Световете (14 януари)

Галактическа сигнатура на Децата на ОМА(Original Matrix Obtained). http://1320frequencyshift.wordpress.com/about/

 Силио – Ден 7 - Kин 128, Жълта Спектрална Звезда (16 януари)

Медитация Дъгов Мост - 7-дневен цикъл на глобална синхронизация за Хармоничната Конвергенция 2012 година - Дъгов Мост (lawoftime.org/rainbowbridge)

 Дали- Ден 8 - Kин 129, Червена Кристална Луна (17 януари)

Днес започва 4- дневен хармоничен цикъл, известен като "Лунен Процес: Формулиране на свободно волеизявление за Промяна”. Tози 4-дневен цикъл представлява истински хармоничен център, мистична пустота от 260-дневния цикъл на Цолкин.

 Гама- Ден 10 - Kин 131, Синя Магнитна Маймуна (19 януари)

Начало на 11-ти Вълнов Модул на Магията- Синя Маймуна – Край на 22-я Ден от Резонантната Луна – 31 януари- кин 143. 

Kали – Ден 11 - Kин 132, Жълт Лунен Човек(20 януари)

Лунният Човек е Ясен Знак от капака на саркофага на Пaкaл Вотан, отнасящ се до човешкото завръщане към хармония с циклите на природата. Днес приключва 4-дневната мистична централна хармоника от Цолкин. Слънцето навлиза в зодиакалния знак Водолей.

Лими - Ден 13 - Kин 134, Бял Самостоятелен Вълшебник(22 януари)

13-дневен цикъл на глобалната синхронизираща медитация за Хармоничната Конвергенция през 2012 година: Развързване на Кармичните Възли–Завръщане на Свещеното Време (lawoftime.org/untietheknots)

 Силиo – Ден 14 - Kин 135, Син Обертонов Орел (23 януари)

Ден за медитацията Дъгов Мост http://www.lawoftime.org/timeshipearth/rainbowmeditation.html

 Дaли – Ден 15 - Kин 136, Жълт Ритмичен Воин (24 януари)

Слънчев Рожден Ден на Хосе Аргуелес /Валум Вотан  - галактически пратеник 108X – да научим повече за живота и дейността му: Време, Синхроничност и Промяна на Календара: Живот и Дейност на Мечтателя Хосе Аргуелес http://www.lawoftime.org/time-sync/

 Сели- Ден 16 - Kин 137, Червена Резонантна Земя (25 януари)

Резонансната Земя касае  духовното същество, което е в ядрото на Земята ... една година по-рано на днешната дата саркофага и гробницата на Пакал Вотан бяха херметично затворени от Мексиканския Национален Институт по Антропология и История.

Силиo Ден 21 - Kин 142, Бял Кристален Вятър (30 януари)

Ден за медитация Дъгов Мост; http://www.lawoftime.org/timeshipearth/rainbowmeditation.html

 Сели – Ден 23 - Kин 144, Жълто Магнитно Семе (1 февруари)

Започва 12- ти Вълнов Модул на цъвтежа-  Жълто Семе (завършва на 13 февруари- 7 Ден на Галактическата Луна). Наименованието "февруари" има неясни корени, отнасящи се до древна римска церемония, на която са се извършвали жертвоприношения за очистване от греховете.

 Kaли- Ден 25 - Kин 146, Бял Електричен Съединител на Световете (3 февруари)

Започват 10-те поредни дни "Омега- Галактически Активни Портали" (приключващи на 6-тия Ден от Галактическата Луна- 12 февруари- Кин 155).

Aлфa- Ден 26 - Kин 147, Синя Самостоятелна Ръка (4 февруари)

13-дневен цикъл на глобалната синхронизираща медитация за Хармоничната Конвергенция през 2012 година: Развързване на Кармичните Възли–Завръщане на Свещеното Време (lawoftime.org/untietheknots)

Силиo- Ден 28 - Kин 149, Червена ритмична Луна (6 февруари)

Ден за медитация Дъгов Мост http://www.lawoftime.org/timeshipearth/rainbowmeditation.html

 Полезни Линкове:

http://www.youtube.com/watch?v=_ZEWUs0BlA0

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.