Публикации / Пътеводител / Години

Годината на Синя Електрическа Бурия - ІІ част

Размер на шрифта: a a a

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, Astroboletos!

Тази определена Буря идва с ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ тон на служенето.

Силата се реактивира, създава се мрежа, по която акумулираната енергия да тече свободно. Ако до сега сме били новобранци в Академията на Земните Магьосници, където всеки от нас работеше усърдно върху собственото си образование – правихме си проектите и домашните, писахме есета, стояхме будни по цели нощи, за да четем книги за изпити... оплетени в личната си еволюция: играейки шах и покер със собственото си съзнание, спорейки с вътрешните си гласове; опитвайки се насила да изкореним стари навици и да вклиним нови в системата си; катерейки високи скали и после падайки долу във водата, и след това нагоре отново...

Сега е времето да се огледаме и да видим колко много сме ние всъщност – всички записани на един и същ Курс по Живот. Сега е времето да си говорим, да работим и да играем заедно, да споделяме и разменяме талантите си, опита си, мъдростта и познанието си.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ галактически тон ни ин-формира винаги да имаме предвид висшата цел – мисията на кораба Земя – нашия Земен кораб. Каквото и да правите, казвате и мислите – нека то да е за доброто на цялото.

Сега можем да погледнем назад и да видим, че суровата тренировка на Белия Магьосник беше наистина нужна, защото посрещайки с любов и приемайки своите собствени полярни аспекти и предизвикателството, създадохме база, от която креативността може да израсте. Сега се ражда трета, нова креативна сила и свързани едновременно с Извора и с колективната енергия на планетарното семейство, нашите индивиадуални дарове и способности ще бъдат използвани така, че да помогнат на Земята и на всички живи същества. Това е съобщението, което донася Електрическият аспект на Буря. На третото стъпало по стълбицата към рая, имаме възможността да създадем една паяжина, жива мрежа от мисли и идеи, които ще намерят израз във Времето.

Но трябва да спазваме някои прости правила:

истина
бъди истински и откровен с всички, включително и със самия себе си.

давай
…и не искай нищо в замяна.


Запитай се какво имаш в изобилие и можеш ли да дадеш на другите? Запитай се кое занимание те кара да се чувстваш най-щастлив – това е вероятно нещото, което правиш най-добре. Това е вероятно точно което би могъл да дадеш на света. И това е вероятно точно което светът има нужда да му дадеш, (включително и децата и родителите ти, независимо от това какво казват те сега; прости им, те не знаят какво правят – един велик човек каза това някога, докато умираше.)

добри мисли, добри думи, добри дела
безрезервна любов е ключът към запазването на центрираността, към превръщането ти в Майстор на баланса.

свобода
ако не се стремите към нея, вие не сте на здравословна пътека. Свободата на съзнанието, свободата на избор, свободата на изразяване, свободата да бъдеш.
Оставен на мира.
Свободата да пиеш чиста вода, да дишаш кристално чист въздух, да вървиш по живи зелени килими, да ядеш жива храна, да обичаш, да танцуваш.
Понякога, ако не през цялото време, ние трябва да се борим за свободата си, да я отстояваме, да я задържим и опазим. Обичай свободата си, уважавай я, подхранвай я.

Стани ‘третата точка от светлина’, създадена от сливането на крайностите. Усети пулса на свещената троица в теб, откриваща ново творение. Позволи й да внесе обратно онова, което изглеждаше загубено, отделено или затъмнено от погледа ти.*

Активиране на Прераждането

Бъди неподвижен, докато всичко около теб се променя. Бъди спокоен, докато всичко наоколо се трансформира.
Бурята е 19-я слънчев знак – предпосленото... напъване, за да се роди бебето. И бебето ще се роди догодина – донесено като СЕМЕ от глухарче, носено от вятъра. Това ще се случи догодина, когато домът, в който семето да израсте ще бъде построен – на четири основи – Самостоятелно Семе, или [4/4].

Бурята е родена от обединението на водата и вятъра – танц на велики сили. Бурята е отрочено на Силата, Бурята е СИЛАТА. Тя достига всичко и всички – не можеш да се скриеш от Бурята. Защото тя представлява акумулиране на енергия – същата енергия, която съставя всички живи и неживи същества на тази планета – ние всички сме направени от енергия и всичко, което сме е енергия.

Тази година опитай да играеш с енергията си и „както бурята утихва и се оттегля в морето, бъди само-генериращ. Бъди отоговрен за енергията си и големи неща могата да се случат с Бурята.”

Но не забравяй – колкото по-силна е бурята, толкова по-центриран и спокоен трябва да останеш. Всяка приложена сила предизвиква противодействие, затова остани напълно в мир със себе си и всичко извън теб – едва ли желаеш да предизвикваш Бурята. Просто реейки се във въздуха, сред бедствия, хаос и катастрофи – ти остани спокоен, усмихнат, дишащ ритмично, дълбоко, свободно и естествено.
Тъй като тази година Бурята е тук да ни пречисти окончателно.
Натрупаната енергия ще „възпламени” светлинното/етеричното тяло. В Бурята последните останки от твърдата черупка на физическото ти тяло, твърдоглавото его и запъналото се емоционално тяло, вклинено в нерванта система, ще бъдат потрошени и отстранени.

Това е електромагнитната буря на трансмутацията, пречистването и забързването на физическото, съзнателното, емоционалното и етеричното тяло. Забелязваш ли, че времето изглежда тече по-бързо? В процеса на нагласяне към спускащите се енергии и на развитието на съзнанието, вибрацията на тялото ти се вдига, става по-малко „гъста”. Новата центровка е причина за забързването на процеса на трансмутиране на сенките от миналото, включително преживяванията, анализите и съжденията, мисловните форми и старите схеми, които са ви дърпали назад.*

В движението си не изгубвай баланс, защото „ако изгубиш центъра, можеш да се озовеш изцеден” в бурята. Дисбалансът е само илюзия, както и страхът. Това е ответната реакция, отговорът на емоционалното ти тяло на преструктурирането на системите ти в нова форма – такава, която ще може да приюти по-голям дух. Пространство се създава в теб, за да можеш да интегрираш нови сетива, нови енергийни центрови, водещи до нови умения и способности.
За целта старите структури трябва да бъдат освободени. Помогни този процес да се развие безпрепятствено – изправи се срещу страховете си и слабостите си. Слушай и увеличи емоциите си, доколкото можеш да поемеш – само, ако ги изведеш на повърхостта, ще можеш да се освободиш от тях и да ги предадеш на бурята.
Ценностната ти система може да бъде подложена на сериозно изпитание. Нещо като че ли гори и се формира вътре в теб. Позволи му да бъде. Помогни му да се случи.

Синята Буря ще ти помогне да преминеш от очевидно разделение в обединение.
Синята Буря те подготвя да преминеш през на пръв поглед непреодолима стена и интензивното чувство, което тази стена предизвиква, ще достави самото гориво, което да те изстреля през нея. Тези чувства осигуряват достъпа до скритите ти сили и потенциал. Откажи се от онова, което изглежда си, за да се превърнеш в онова, което наистина си.*

*извадки от astrodreamadvisor.com


Ин Ла Кеш/ Аз Съм Ти,
МонаЕлектрическиВятър

m1d2[4/20]160 (27.07.08)

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.