Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Прехода

Влиза ли Земята в новото измерение ?

Размер на шрифта: a a a

Цивилизацията на древните маи, които са населявали земите на Централна Америка е оставила най-точния календар на планетата. Всъщност те са имали 22 календара , които включват много времеви цикли във Вселената и Слънчевата система.
За маите петият свят петата раса, свършва през 1987 година. Шестият започва през 2012 година. Преходът между тези години те наричат Разкриване, Развиделяване, Апокалипсис. Шестият свят на маите е " празен". Според тълкувателите това означава, че всичко ще зависи от нас как ще сътворим новата цивилизация.
В древните текстове на маите за битието се казва следното: "Земята ще премине извън технологиите, които познава, отвъд времето и парите. Човечеството ще влезе в пето измерение, след като премине през четвъртото. Планетата Земя и Слънчевата система ще влязат в галактическа синхронизация с останалите светове във Вселената. Нашата ДНК ще бъде усъвършенствана и репрограмирана от Центъра на Галактиката. Всеки човек сега се изменя - някои го осъзнават вече, други още не. Човечеството и планетата Земя претърпяват огромна промяна - извършва се преди всичко качествен скок в съзнанието и възприемането.
През 2012 година плоскостта на нашата Слънчева система ще се подравни с плоскостта на нашата галактика (Млечния Път). Това става на всеки 26 000 години. В резултат на ставащите изменения времето се забързва. За хиляди години сърдечният ритам на земята е бил 7,83 цикъла на секунда, но от 1980 година този резонанс се покачва - в момента е 12 цикъла за секунда. Това означава, че времето бърза- вместо за 24 часа то изтича за 16, а ще стане и за 12.
През времето между световете хиляди хора ще преминат през дълбоки лични промени.
КАКВО МОЖЕ ДА НИ СЕ СЛУЧИ?
Да приключим дългогодишни връзки, да променим местожителството или страната си, професията или работата. Всичко е следствие от качествената промяна в мисленето ни. Във всеки момент взимаме някакви решения и ако човек следва интуицията си и чувствата, сърцето си, а не разума, взима по-правилното решение.
Мислите повлияват на живота ни, ние сътворяваме нашата реалност чрез мисъл- форми. Ако те са негативни, това и привличаме, ако са положителни - такива хора и събития идват към нас. Предизвикателството сега към хората е да събуди човечеството от съня му на кошмари и агресия.
Другото, на което трябва да обърнат внимание хората защо им се поднася някаква информация и в какъв момент за тях. За изникнал проблем ли става въпрос или за решаването му.
В интерес на управляващите винаги е било важно хората да имат притъпено чувство за справедливост, за да бъдат по - лесно манипулирани.
В периода преди навлизане в четвъртото измерение настава разширяване на съзнанието. Това ново измерение всъщност е по скоро ниво на съзнание отколкото действително място. Когато човек живее с 12 , а не със седем чакри и всички останали са като него, тогава живее в това измерение. Ето защо да се различава информацията ще стане толкова важно.
Днес истината се заглушава от всевъзможни сили. Много събития за земята идват от различни извънземни източници. Напоследък техни представители говорят за възможни сценарии, които са възможни в близките години.
Други успокояват, че много от хората заедно с планетата ще се преселят в друг свят.
Всичко зависи от това дали човек вярва и следва интуицията си и сърцето си.
Проницателният за информацията и съответно ще я приеме или отхвърли. Този, който следва посоката за изцеление на земята от агресия и омраза,от страха ,ще разпознае чуждите на сърцето му мисли.
Така някои ще преминат отвъд кръга на парите и времето, като освободят съзнанието си и от всяки негатив и ще отворят вратите на новия свят - на безмерната любов.

МНЕНИЯ

Vaseto каза на 02.02.2012 г. 15:35 ч.

Една Земя, Един Народ, Едно Време
(((( О ))))

Remember каза на 02.02.2012 г. 15:44 ч.

"Много събития за земята идват от различни извънземни източници" ми е някак излишно на фона на перфектната статия. Браво Ванче (hug)

sonyaboneva каза на 03.02.2012 г. 12:22 ч.

Благодаря Ваня!!! Светлина и Любов!

Bushido каза на 06.11.2012 г. 10:48 ч.

Точно това, което съм проповядвал и на което съм учил хората без дори да съм бил запознат за съществуването на майте преди години (като по-малък)...наистина интуицията ме е довела до този извод и трябва да я следваме. Благодаря и аз за статията :*

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.