Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълнови модул на Жълтия Воин

Размер на шрифта: a a a
Вълнови модул на Жълтия Воин
15.12.2007 г. -  27.12.2007 г.

Последен уейвспел от Жълтия Южен Замък на Отдаването

След Инициацията/Започването, Пркосяването, Изгарянето, сега сме в последния уейвспел на Замъка на Отдаването. Жълтото е цветът на разцъфването и узряването. След голямата трансформация на синия Замък, сега е време да берем плодовете от усилията си и да споделим даровете си със света. Червената Земя ни даде компас и карта, за да навигираме безпогрешно. Бялото Куче ни помогна да намерим правилната следа по пътя. Синята Нощ ни свърза с интуицията и с подсъзнанието ни, а Жълтия Воин ни води към осъзнаване, чрез опит и грешка, чрез въпроси и отговори.

В този замък аз си осигурявам нужните условия, за да разцъфна и да заблестя с най-силните си качества, с най-истинското си Аз.

В този последен уейвспел за цикъла от 4те основни замъка и за грегорианксата година 2007ма, аз се боря за онова, което смятам за истина и отдавам на себе си нужното уважение.

Воинът задава тона на 13-дневния цикъл. Аз го следвам с доверие и решителност и безстрашие. В този уейвспел Воинът, заедно с гарванa и лешоядa, създава предпоставки за алчност и прелъстяване. Привлечен съм от блестящи дрънкулки и трябва да спра и да се запитам: „Наистина ли ми трябва това?” и „Какви са моито същински намерения, мотиви, желания?”

Ако се чувствам по-объркан тези дни, това е от многото въпроси. Но не бива да се страхувам, а да използвам опита си, придобитата си интелигентност. Но да внимавам, когато слушам разума си. Разумът и навиците могат и да ме подведат.

Защото: когато задаваш въпроси, приготви се да чуеш отговорите!

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.