Публикации / Единици на времето

Синхрон между два Кина ч.2

Размер на шрифта: a a a

Нещата, на които да обърнете внимание след като сте разбрали общия КИН.

Каква е целта на връзката ви? (централен знак)

Кои са силните страни във вашите отношения? (аналогов знак)

Каква по-висша енергия направлява вашата връзка? (водещ знак)

Кои са предизвикателствата във връзката ви? (антиподен знак)

Кои са скритите, подсъзнателни послания скрити във вашите отношения? (окултен знак) 

След като обърнете внимание на знаците в гореспоменатите позиции, огледайте приликите и разликите между вашия собствен индивидуален Галактически Подпис и този на Връзката ви. Може би двата са напълно различни и нямат нищо общо помежду си? Това не е задължително да означава,  че е нещо „лошо“.. просто че връзката ви се гради на различни по същността си една от друга енегрии, и че може би въпросната личност би била привлечена по някакъв начин към друг, който носи същите характеристики. Може би тези отношения ще донесат нещо ново в живота му и ще му помогнат да прояви различен аспект от себе си?

Друга възможност е знакът отговарящ на индивидуалното предизвикателство на един човек да съвпада с някой от знаците в галактическия подпис на връзката ви. Може би именно чрез нея ще успееете да преодолееете нещата,които са ви ограничавали до сега. Ние имаме нужда от това предизвикателство за да израстнем. Разбира се, може също така и да означава, че може да намерите връзката за предизвикателство в тези отношения... Но в крайна сметка зависи от вас, дали ще се научите и ще израстнете като личност или ще продължите да живеете със страховете си.. изборът е ваш.

Да кажем че водещия символ (най-горния знак) на личния ви галактически подпис е Бяло куче, а основния знак на Връзката ви е Бяло куче (централния знак).. това би означавало че връзката ви е  в пълна хармония с водещата сила на вашето по-висше аз.

От друга страна, ако например вие сте Синя Нощ и окултния знак на Връзката ви е също Синя Нощ, това може да е индикация, че двамата не искате да задълбавате в дебрите на непознатото като двойка.. може да означава също и че двамата таите страх от непознатото и всички предивикателсва, които изправя пред нас Синята Нощ. Но тъй като вие самите сте Синята Нощ можете със светлината на своята мъдрост и начина по който разбирате света да го разкриете на другия, чрез отношенията си. Може съвсем ясно да означава, че вие нямате нищо против да играете тази роля, защото може би точно от тази изследователска енергия има нужда отсрещния човек.

Можете разбира се и просто да сравните двата знака. Точно както  сравнявате съвеститми инесъвместите знаци в зодиака. Няма точни правила – просто оставете интуицията си да ви води, когато разчиатате знаците, не се ограничавайте. Отнасяйте се към това с идеята, че това е нов начин да откриете, развиете, да обърнете внимание на разични аспекти от живота ви. Всичко останало е вашето отражение. Любовта ни отваря вратите към по-висши нива на нашето същество.

 

Комбинацията от 5 Слънчеви печата и 1 тон на творението /лунен тон/ е Оракул на съдбата (Галактически печат). Вашата основна енергия е на базата на деня в който сте родени, нарича се Съдбовен Кин и се намира в центъра на Оракула Ви. Това е водещата Ви енергия. Вашата сила, която Ви е дадена при влизането Ви в тази инкарнация, ако се постараете да я овладеете ще Ви е по лесно движението по спиралата на живота.  

По-подробно за тях тук: Галактически подпис и Оракул на съдбата

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.