Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Прехода

12-те чакри, които предстоят да се активират в прехода към пето измерение

Размер на шрифта: a a a

Представете си човешкото тяло по посока отдолу нагоре:

Земна чакра – намира се някъде около 30 см под стъпалата, с черно-бял  цвят, съдържа семената на личностния потенциал и основата на духовния потенциал. Покровителства се от Архангел Сандалфон, Рокфиел и Джерсиа.

Коренна чакра – в основата на гръбнака. В пето измерение блести в платинено сиво и е свързана с мъдростта на делфините. Управлява се от Архангел Гавраил.

Сакрална чакра – в долната част на корема. Когато се отвори в пето измерение блести в бледо розово и променя характера на взаимоотноше- нията ни тъй като преставаме да бъдем „нуждаещи се” и се превръщаме в даващи любов и нежност. Управлява се също от Архангел Гавраил.

Навална чакра – малко по-нагоре от сакралната и също се упралява от Архангел Гавраил. Изразява гостоприемство, любезност, общителност в пето измерение. В пето измерени блести луминисцентно оранжево.

Слънчев сплит – разположена около пъпа, блести в ярка златисто жълта светлина. Архангел Уриел я управлява.

Сърдечна чакра – в гръдния кош до сърцето. Архангел Хамуел управлява. В пето измерение тази чакра се свързва с космическото сърце и блести в чисто бяло.

Гърлена чакра – разположена при Адамовата ябълка. В пето измерение блести  в кралсто синьо. Управлява я Архангел Михаил.

Трето око – намира се между веждите. Управлява я Архангел Рафаил и в пето измерение е кристално бяло.

Коронна – намира се на темето. Управлява се от Архангел Джовиел. Тя пропуска светлина от източника към останалте по-долни чакри. В пето измерение е кристално бяла.

Каузална чакра – малко над и зад коронната, тя е центъра на тишината. Управлява се от Архангел Кристиел, чрез нея влизат мъдрост и напътствия от духовните йерархии. В пето измерени блести чисто бяла.

Звездната чакра на душата – тя работи в две посоки – Архангел Задкиел приема кармата от предците в долната си част а Архангел Мариел пропуска в горната й част мъдростта на душата и те се обединяват, което в ежедневието подкрепя решенията с мъдрост. В пето измерение блести в магентено – розово.

Звезния коридор – управлява се от Архангел Метатрон и Серафина, това е връзката с Източника, коридора за възнасяне и полет на душата. В пето измерение излъчва златна светлина.

Упражнение за събуждане на Земната чакра в човешкото тяло

1. Застанете прави с разтворени стъпала на ширината на таза.
2. Фокусирайте се върху ходилата си и си представете как енергия тече през тях като оформя триъгълник под ходилата насочен надолу на 30 см под земята.
3. Концентрирайте вниманието си на пръстите на краката, после на петата, после на лявата и дясна част на стъпалото последователно ляво, дясно стъпало. Продължете докато се почувствате свързани със земната си чакра.
4. Визуализирайте земната чакра като стая под краката ви, обляна в светлина.
5. Припомнете си, че там са семената на вашия потенциал и те сега поникват. Тук е кундалини. А под нея има връзка, свързваща с центъра на земята.
6. Когато се почуствате готови оттеглете вниманието си от там и се върнете обратно.
7. Отворете очи и се поздравете.

Упражнение за активиране на 12-те чакри в човешкото тяло

1. Запалете свещ.
2. Седнете удобно. Затворете очи.
3. Повикайте личните си ангели да ви пазят.
4. Започнете от долу нагоре като работите последователно с всяка една от 12 чакри като викате съответния архиангел – управител на чакрата, визуализирате цвета на чакрата в пето измерение. 5. Вдишвайте и издишвайте три пъти, съответстващия на чакрата цвят.
Започнете с Земната чакра. Повикайте Архангел Сандалфон да се свърже с вас. Визуализирайте чакрата в черно и бяло и вдищайте и издищайте в нея тези цветове три пъти. Продължете по този начин с останалите чакри нагоре.
6. Като приключите с 12-те чакри благодарете на всички архиангели и ангели и затворете чакрите като мислено ги докоснете.
7. Отворете очи, изпийте топла напитка за заземяване.

12-те чакри на Земята

Земята, красивата Лейди Гая, също има физически, емоционални и духовни енергийни центрове – чакри. Ето как са разположени духовните чакри на нашата планета:

Земна чакра – Лондон
Коренна чакра – Пустинята Гоби, Китай
Сакрална чакра – Хонолулу
Навална чакра – Фиджи
Слънчев сплит – Южна Африка – цялата
Сърдечна чакра – Гластънбъри, Великобритания
Космическо сърце – Гватемала
Гърлена чакра – Луксор, Египет
Трето око – Афганистан
Коронна – Мачу Пикчу
Каузална чакра – Тибет
Звездната чакра на душата – Агра, Индия
Звезния коридор – Арктика, Северен полюс

Олпийските игри

За активирането на земните чакри се очаква роля да изиграят Олимпийските игри в Лондон през 2012 с потенциала си да представляват фокус на положителна енергия и обединение на всички нации. Не случайно тези игри се провеждат, където е центъра на Земната чакра – за да подпомогнат нейното активиране и отваряне. Тази чакра, която е разположена на територията на целия Лондон, вибрира под знака на 1 и новото начало и е свързана със Сириус. Както споменахме неин управител и пазач на кундалини е Архангел Сандалфон.

Тя съдържа семената на духовния потенциал на планетата. Когато останалите чакри се подготвят, Земната чакра подтиква и отпущва Звездния коридор в Арктика. Така планетата ни – а това е и механизма за всеки човек – ще осъществяви прехода към новото измерение или още така нареченото Възнесение.

Олимпийските игри имат за задача да повишът енергийното ниво в тази чакра чрез въодушевлението и възторга от игрите. Олимпийските игри са също изобретение на древна Атлантида – където състезанията са били за провеждани като триумф на обединението, празник на физическото съвършенство и не са имали комерсиален характер.

Изключително нужно е да благославяме игрите и поддържаме визията за тяхната успещна подготовка и провеждане, за да помогнем на земята да осъществи прехода през 2012. Част от този преход сме и ние, работниците на светлината.

Упражнение за благославяне на Олимпийските игри

1. Затворете очи и се отпуснете.
2. Повикайте ангелите да ви пазят.
3. Визуалиирайте в третото си око Олимпийския огън.
4. Пратете им любов, хармония, обединение, перфектна организация, сигурност, радост и други положителни емоции.
5. Вижте как Олимпийския огън се уголемява и достига космоса.
6. Благословете Олимпийските игри които са били някога в миналото и ще бъдат в бъдещето.
7. Благодарете на ангелите.
8. Отворете очи.

По материали от Астро Нашата Планета

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.