Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Прехода

Урокът на историята от Дейвид Уилкок

Размер на шрифта: a a a

Урокът на историята

Дейвид Уилкок: Съдебният процес по делото за трилион долара, който би могъл да приключи с финансовата тирания.

18 декември 2011 

Това е грандиозна история за… два милиона тона злато, тайно конфискувани от ФРС (Федералната Резервна Система) за създаването на “кухи пари”, и за съдебен процес, който би могъл да доведе до краха на цялата глобална секретност... 

Векове наред европейците са си доставяли от Азия едни от най-луксозните неща - коприна, китайски порцелан, подправки, памук, по-късно опиум и други наркотици. За всичко това те са плащали на азиатците само със злато. Именно по тази причина най-голямата част от златото на Римската Империя, а по-късно и на Испания (което конквистадорите са откраднали от инките и ацтеките) се оказало в Азия. Предполага се, че в Азия е събрано около 85% от световното злато...

В статията Дейвид Уилкок разкрива сведения, получени от източници от американския военно-промишлен комплекс, според които Китай “седи” върху колосални златни залежи. Тайните златни жили преминават през Камбоджа, Лаос и други страни на Югоизточна Азия, азиатите буквално седят и ходят по злато. То е навсякъде.

Тайните златни залежи се контролират от загадъчна група, известна под името Dragon Family. Всъщност, те се наричат Старейшините. Тази група е отговорна за строителството на повече от сто пирамиди в провинция Сиан.

Старейшините живеят в Забранената Зона на Китай. Това е държава в държавата и се охранява много строго. Малко хора имат достъп до тази зона, тя е разположена в трудно достъпна гориста  местност. Никой не смее да застрашава Старейшините, защото те имат разклонена мрежа от контакти и разполагат с военната сила на днешното китайско правителство.

Предполага се, че Старейшините владеят тайните на изцеляващата способност на златото, за която повечето  хора изобщо не подозират. Това отчасти може да обясни, защо някои от тях живеят триста години...

Има сведения, че в миналото Земята са колонизирали пет разни групи извънземни. Старейшините вероятно са живите потомци на една от тези групи.

Предполага се, че по-големите китайски пирамиди са били построени като площадки за кацане на космически кораби. Смята се, че под земята има мрежа от кристални тръбопроводи, които съединяват площадките.

Китайските легенди разказват, че пирамидите са били построени от “Древните”, които се спуснали на земята на летящи метални дракони.

Старейшините са миролюбиви и високо развити хора. Предполага се, че техните извънземни предшественици са дали на хората някои  технологии, включително технологиите за изработване на коприната и порцелана. Възможно е копринените буби да не са естествени обитатели на нашата планета, а да са резултат от генно инженерство.

В една от предишните си статии - "Китайският Октомврийски Сюрприз” – Уилкок разказа, че ФР (Федералният Резерв) излъгал Китай, като му върнал фалшиво злато. На последващите преговори на американците било казано: ако те не се разплатят, извънземните съюзници на Китай ще започнат системно да им пречат да завладеят планетата. И последвали редица невероятни откази в работата на военното оборудване, включително прекъсване на захранването на 50 ракети, при което над тях висяло НЛО във формата на пура. Очевидно извънземните работят с Китай и с други народи за да се гарантира, че страните на “Илюминатите” няма да могат да реализират плановете си за глобално доминиране и геноцид.

През септември 2010 г. Старейшините съдили Федералния Резерв на базата на контракти за злато, които са отпреди векове. Делото се гледа в таен съд в Банката за Международни Разплащания. През декември Старейшините спечелили процеса.... Искът бил за 286 трилиона долара! Но ФР отлага изплащането и до днес. Водели се ежедневни интензивни преговори и сега почти всички детайли били отработени...

Старейшините имат ключово стратегическо предимство, притежавайки почти безгранични запаси от злато. Възможно е също така те да са донесли със себе си технология за синтез на злато и да я използват и до ден днешен...

Най-голямата тайна на Съединените Щати е в това, че те са построени с азиатски пари, получени непосредствено от Старейшините. Америка е била въстанието срещу колониалното, имперско управление в Европа, и азиатците я разглеждали като необходимо вложение на капитал в собствената си безопасност...

Основателите на САЩ подписвали отделни тайни контракти за всяка получена доставка от злато. Кораби, натоварени със злато, средно по 2000 тона на кораб, рутинно се изпращали в Съединените щати. Това злато тайно се използвало от Хазната на САЩ като обезпечение за печатане на валута и за финансиране на безпрецедентния промишлен ръст.

САЩ нямали намерение да върнат златото. Те тайно го превозвали в Мексико и на други подходящи места за съхраненние. Тези секретни мероприятия достигнали своя пик през 19 век, когато САЩ получавали по 2000 тона злато на месец. За всяка доставка се подписвал отделен контракт и се издавала разписка.

Без колосалните доставки на злато Америка никога не би преживяла такъв възхитителен икономически бум. Има огромно количество контракти за строителството на железопътната система. И всички те трябва да бъдат платени.

Точно това е същността на иска за 286 трилиона долара, предявен срещу Федералния резерв през декември 2010 г.

Към 1911 г. китайците осъзнали, че са ги “преметнали”. Тогава доставките на злато били спрени

Дейвид Уилкок твърди, че е в пряк контакт с ръководството на алиянса от 122 страни, които през лятото на 2011 г. се събрали в Монако, за да обсъдят създаването на нова световна финансова система, която да замени долара...

По материали от Divinecosmos, Превод Мая Тодорова

МНЕНИЯ

delfin каза на 10.02.2012 г. 15:18 ч.

Много интересно.

renetaman каза на 12.02.2012 г. 19:22 ч.

shokirasto

IikKa каза на 24.02.2012 г. 17:33 ч.

Става все по-интересно зад кулисите.

maiks каза на 22.08.2012 г. 03:42 ч.

Да,около Дейвид Уилкок винаги е много интересно.Препоръчвам горещо на всички книгата му-'Изследвания върху полето на източника'.Според мен всеки широко скроен човек трябва да се запознае с информацията в нея(която е представена по-много завладяващ,научно обоснован начин) ...Изключително итересен е и сайтът- http://projectcamelotportal.com/ .Там могат да се открият някои шокиращи видео интервюта относно времево-пространствени портали на планетата,пътувания в времепространството,намеса на извънземен разум в развитието на технологиите и много,много разтъсващи разкрития от хора,преки участници в различни събития...Би било страхотно,ако някой се наеме да преведе част от тях и ги помести тук,за да може и аудиторията на този сайт,която не владее перфектен технически англииски,да се запознае с невероятните събития случващи се около нас :-)

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.