Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Минерали и кристали

Минерали и Кристали - Магии

Размер на шрифта: a a a

Какво всъщност представлява магията като същност, този въпрос често си го задаваме. Всъщност, така наречената магия е вид енергия активирана от мисли.

Алистър Кроули, окутилст и писател дава следната дефиниция на действието магия :

„ Наука или изкуство да предизвикаме промени според Волята.” Нека разгледаме по подробно тази дефиниция. 

Много често ние си поставяме определени цели , не мечти. Нашето съзнание заработва с пълен капацитет и рано , или късно целта е постигната чрез силата на мисълта. Генерирайки нашите идеи за дадена цел ние „дърпаме” от подсъзнанието към съзнанието огромната съхранена информация. Всеки един индивид притежава мощен генератор и капацитет от необходимата енергия за наше добро, ала повечето от нас не го осъзнават. 

Целите са от различен характер, да свалим телесна маса, която ни вреди, да дадем всичко от себе си за нашето семейство, да достигнем да високи познания  и т.н. Тоест това е според Волята и няма място да го назоваваме или оприличаваме със свръхестественото. Може би повечето от вас познават хора със силна амбиция – цели, които дори без един крайник правят такива неща, които са непосилни, за хора с пълноценно здраве.

Според Волята означава , чрез нашето осъзнаване и пробуждане, според Волята ние не пречим и не правим зло на останалите. 

Отрицателният знак на магията е ПРОТИВ Волята, действие насочено към определен човек или група от хора, които не знаят нашите помисли, като завист, злоба и други. Това действие вреди на индивида, който го замисля, както и на онзи, който е мишената. Искам ясно да подчертая, че действие извършено ПРОТИВ Волята има ефекта на бумеранг, връща се в троен размер , че и повече. 

Всеки един предмет може да се зареди за действието магия, яйца, обаяни води, конци, клечки и още. Мощната енергия на даденият магьосник изпраща вибрации към предмета и последният ги запаметява.

„ Подхвърлени” към белязаното лице, тези зли помисли във вид на заклинания внасят Агресивна Негативна Атака – АНА. И разрухата е на лице. Магията може да въздейства от 2 до 6 години в зависимост от така нареченото зареждане. Тя, магията се движи синусоидално, тоест има апогей и надир / противоположен в превод от арабски / , или имаме връх и спад. 

По този начин атакуваното лице, се чувства зле, срив в работата, в семейството и прочие, а в даден момент това е в много ниска степен като проявление. 

Хората експерти в шаманството, окултното и езотеричното, които премахват дадена магия, действат СПОРЕД Волята, да пречистят мишената. Те търсят пик точката, когато магията е между най-високата си точка и най – ниската такава. След като вече е установена, езотерика започва да разгражда енергийната атака, защото тя е в покой, или в мъртвата си точка. Енергийното й поле е свито до минимум . Това е най – добрият момент да се разгради така наречената магия. 

Аз лично използвам най – мощните средства за раграждането на АНА, това са минерали и кристали. Изразени с амулети, група минерали и кристали и други прийоми. Изчислени и групирани точно, минерали и кристали изваждат вградената отрицателна енергия, запаметяват я, след което я абсорбират в положителна. 

Запаметената негативна енергия по силата на природата се отпраща автоматично сама към изпълнителят за да блокира всякакви по нататашни въздействия. Самата Воля е създала минерали и кристали, те са преназначени да работят според Волята. 

Бих желал да намекна, че всеки опит за събиране на разделени двойки е изключително опасен, защото в един момент това действие може да има обратен ефект – против Волята. Така че, бъдете много внимателни, когато правите такъв избор. 

Автор: Красимир Куртев – Алеф.
За контакти и повече информация

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.