Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Минерали и кристали

Минерали и Кристали - Въздействие 1

Размер на шрифта: a a a

Минералите са дар от природата, следователно те са предназначени да помагат на хората.

Би било фриволно да махнем с ръка и да кажем – това са глупости… 

Вибрациите на комбинация от минерали и кристали при структуриране на вода, биофотоното излъчване на вече минералният елексир работи безупречно за биополето на човека. 

Биополето при един здрав човешки индивид е между 6 до 8 см. Но всеки един от нас е положен ежедневно на, стрес, преумора и психични натоварвания. Естествено това води до срив на имунната защита в края на деня, биополето става между 3 - 4 см., това свиване на биополето може да доведе до болести, ето защо е необходим минерал или кристал за така наречената енергийна защита, тоест силите , които ни предпазват от заболявания. 

Например при мъжете чакрите, жлезите са най – податливи тимусът и слънчевият сплит / панкреасът / , което е предпоставка за една коварна болест като диабет например, докато при жените гърлената чакра или щитовидната жлеза е най – слаба.  Според Авицена, когато мозъкът с нашите мисли атакува хипофизата и не регулира пара щитовидните жлези, тогава настъпва дисбаланс на калциофосфорният обмен , така необходим за кръвта.

В този случай самата кръв си търси своето – калций и фосфор, и кръвта е принудена да извлича от костната ни система. Така цялата костна система се променя в отрицателен аспект. 

И ето , че настъпва момента от необходимостта от определени минерали и кристали, които по химичен състав имат калций и фосфор. Тези минерали и кристали именно доставят необходимите елементи и така се избягва разрушителното действие на костната ни система. 

От силен стрес, тревожност, хиперстензия, и други предпоставки, нивото на калий спада рязко , а той е така необходим за сърцето и сърдечната дейност . За да си набавим калий ще ни трябват по 4 касетки кайсии например ежедневно, това е невъзможно и не ритмично. Но с наличието от кристали и минерали съдържащи калий, същият с вибрациите си ритмично и най – вече с необходимото количество ще ни доставят този елемент. 

Минералите се подреждат по следният начин:
- носене на минерал
- полагане на минерали на различни точки боледуващи
- полагане на минерали по гангите в близост до съответните прешлени
- масаж с минерали и кристали по определени места
- движение на лъч от минерал по съответните меридиани
- структуриране на вода – същата подрежда атомите по строго определен начин, защото се влияе от биофотонното излъчване на определени минерали.

Имайте предвид , че самата вода се променя изключително динамично. 

Водната информация е на базата на светлинният спектър, когато водата е правилно структурирана, самият спектър въздейства на минутата върху клетките ни.  Водата приема всякаква информация, например в случай, че поставим вода в пластмаса / която е токсична до известна степен, водата приема тази информация и когато пием вода приемаме подредените пластмасови  молекули. 

Когато я поставим в стъклена чаша приема и предава молекулите на стъклото, което е много добър вариант, когато имаме кристали, които са били поставени в нея, това вече е лечебно. Водата съхранява информацията / подредбата на молекулите / толкова, колкото е престояла в даден съд. Примерно поставяте минерал за 2 часа във водата, минералните молекули ще се съхраняват също 2 часа. За това е най – добре минералът да престои във водата НЕ по малко от осем часа. 

Следва………….. 

© 2011, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.