Публикации / Пътеводител / Луни

Честита Слънчева луна и Слъчево Огледало!

Размер на шрифта: a a a

Честита Слънчева луна и Слънчево Огледало!

Днес навлизаме в деветата Слънчева луна на Намерението с тотем Ягуар. В следващите 28 дни основният въпрос, за който следва да сме отворени е "Как да реализирам намеренията си?"

Какво всъщност е намерението и как работи то?

"Желанията не се изпълняват, мечтите не се сбъдват-реализира се единствено чистото намерение. До реализация довежда не самото желание,а устремеността към желаното. Намерението не е усърдие, а спокойна съсредоточеност и решимост"

Това към което сте се устремили ще се случи,но само ако се свържете със силата на намерението си. Това за мен означава да пусна очакванията, за да направя място на намерението. Означава да престана да се тревожа за това как и кога ще се случи нещото, което искам,и да остана отворен и непредубеден към отговорите, които самия живот ми поднася,знаейки, че рано или късно, това което силно желая,ще влезе в живота ми. Може да се различава от идеята ми как точно ще се случи, може да се наложи да почакам повечко, но знанието, че ще се случи рано или късно е толкова хубаво усещане! Това е усешането на вярата...

Когато човек има поставена цел и резонира в пълна хармония с нея, намерението се проявява

В днешния ден сме под влиянието на Слънчевото Огледало на Намерението водено от Магьосника. Безвремието и магията са преплетени в едно! Погледнете в огледалото. Кой ви гледа от другата страна? Застанете в центъра на Огледалната зала и запитайте "Кой съм Аз?" Чуйте тихият резонанс отразен от огледалата да се връща към вас с отговора "Аз съм". А сега вижте как тази зала се простира в безкрайността и след всяко Огледало има следващо Огледало. Вижте как "Аз Съм" се пречупва през всяко едно Огледало и образува един по богат и многообразен спектър. Вижте как Цялото се раделя през призмата на Огледалото за да изживява себе си е във всички измерения и реалности, осъзнавайки, че това са просто проекции-холограми в които може да играеи да се забавлява безкрайно!

Аналоговата енергия днес е Дракона - центъра на огледаланата зала, "Аз Съм" Присъствието. Имайте Вяра в Дракона. Вие сте Дракона - "Аз храня раждането на съществото ми с първично доверие"

Звездата днес е в антипод. Обръщайте внимание на красотата и хармонията > правете всичко с елегантност. Нека всяко едно действие, мисъл и дума бъдат Красота! Внесете повече финес в ежедневито си

Скритата сила (окултна) е Ноща. "Аз съм тъмнината,която е светлината и неподвижноста, която е танцът". В парадокса се крие една по велика истина, която не може да бъде обхванта от ординарното съзнание. Парадокса обединява полярностите. Медитирайте над тях. Обръщайте повече внимание на сънищата си и ги интегрирайте в ежедневието си. Съня и будноста са част от едно цяло - изградете съзнателна връзка.

МНЕНИЯ

KonichiLqlqLq каза на 07.03.2012 г. 23:19 ч.

Браво : )))

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.