Публикации / КОСМОЛОГИЯ

Експеримента Атлантида

Размер на шрифта: a a a

Преди около 260 000 години на остров, разположен в Атлантическия океан и защитен от невидима за останалия свят завеса, започва експеримент, за който кандидатстват доброволци и са подбрани около 10 000 души от високо еволюирали планети като Орион, Сириус, Плеяди, Венера и т.н. Те преминават през амнезия/изтриване на паметта и се прераждат на острова в материални човешки тела, с които да изпитат емоции, сетивност, сексуалност. На тези души се дава свободна воля и целта на експеримента е да се види дали имайки свободна воля в материално тяло, човекът може да направи избор да се запази връзката с Източника и да загърби повика на егото и злото. Освен хора на острова се изпращат представители на животинския свят, които също са дошли със задача - да помагат на човека - като например конете идват от Лакума и са високо еволюирали, дошли да служат на човека  и да го подпомагат в транспорта, както и да изявяват качествата си на достойнство, чест, себеуважение и любов. Пчелите - са родом от Плеядите, те са тук да ни учат на наслада от живота и да ни дават любов и мед, както и да поддържат живота чрез опрашването на растенията. Кучетата са от съзвездието на Голямото куче и са тук за да ни учат на вярност и приятелство. В Атлантида всяко дете е имало куче, което го е пазило и придружавало навсякъде. Котките, зайците, катеричките са от Орион и носят мъдрост. Птиците са от Сириус и ни учат на смирение, духовно извисяване и независимост. Прасетата са от Плеядите и са тук за да поддържат екологичния баланс като почистват земята от хранителните остатъци. и т.н. Животните идват на земята не за да служат за храна – по онова време всички са вегетарианци - а за да служат на човека в поддържане на баланса и връзката със светлината.

Така замислен експериментът се проваля на няколко пъти, приключващи с природен катаклизъм, като на седмия път успява да достигне до кулминация и да изгради Златния Век на Атлантида - единствения период от развитието на Земята, когато човечеството построява Рая на Земята. Споменът за това време е вплетен в гена на човечеството и е част и от днешната ни мечта. Атлантида е разделена на 12 племена, водени от 12 жреци, освен тях важна роля са играли маговете и именно тяхното изкушение да използват магическата сила за лично облагодетелстване слага края на 1500 годишния възход. Съответно следва отново природен катаклизъм и потапяне на Атлантида. Светлите души водени от 12 жреци се разпръскват по земята и смесват с останалото население, което е на ниско еволюционно ниво и неподозира за съществуването на острова. Появявайки се там, жреците и атлантите дават тласък на местното население, построяват по всички краища на земята пирамиди и храмове, които днес оформят чудесата на планетата. Самите те биват обожествявани и битуват днес в митовете и легендите на човечеството. Ето кои са те:

ВИСШИТЕ ЖРЕЦИ НА АТЛАНТИДА

Египетската нишка

1. Тот – отправя се към Южна Америка, води племето на инките,построява Мачу Пикчу.
2. Изида – произхожда от Венера, също се отправя към Южна Америка и води ацтеките, създава календара на Ацтеките.
3. Хор – отправя се към Вавилония, дава тласък на търговията, създава Висящите градини на Семирамида.
4. Ра –дава началото на древноегипетската култура
5. Сет – дава началото на племето на инуитите
6. Имхотеп – отправя се към Южна Америка и основава племето на чероките

Гръцката нишка

1. Хермес – отправя се към Хавай и дава началото на кахуните, познати най-вече с Хуна и мощните молитви на хуна
2. Зевс – отправя се към Тибет
3. Афродита – и тя произхожда от Венера и се отправя към Южна Америка като дава началото на племето на Маите и създава прецизния календар на Маите
4. Аполон – отива в Месопотамия и дава началото на съвременната астрология
5. Посейдон – отправя се към Гърция
6. Хера- отива в Нова Зеландия и основава племето на маорите

Историята на Атлантида и 12 - те племена е кодирана в 12 - кристални кварцови черепа, чиято изработка е с технологии недостъпни за нас в момента. Например те са можели да говорят като движат долната си челюст. Имало е и 13 - ти череп във виолетов цвят и изработен от аметист, който е съдържал информацията на останалите 12. След падението на острова Аметистовият е дематериализиран, а останалите 12 са скрити на тайни места на земята. Постепенно те започват да се появяват отново, като до момента са открити само два. В Атлантида съществена роля за поддържане на високите вибрационни нива са играели кристалите и храмовете. Храма на Посейдон, в който е бил разположен големия кварцов кристал в момента лежи на дъното на Атлантическия океан, където са Бермудските острови. Днес, с повишаването на вибрациите на земята енергиите на Атлантида стават достъпни за нас и ни разкриват своята сила. През 1987 г.  Междугалактическият съвет въз основа на отправени горещи молитви от St. Germain и други посветени взема решение да върне на Земята Виолетовия пламък. След 12 000 години, в които земята се гърчи под натиска на злото и мрака, на човечеството отново се дава достъп до тази мощна пречистваща енергия. Нещо повече през 1998 г. към него се добавя и Сребърният пламък на хармонията. И така днес ние можем лесно и бързо да се „потапяме” в него и да трансформираме всички негативни енергии в чиста  светлина.

Ето едно примерно упражнение за пречистване на негативните енергии и хармонизиране чрез Сребристо - Виолетовия пламък:

Упражнение за пречистване чрез Сребристо - Виолетовия пламък:

1. Помолете Арх. Михаил да бъде до вас с да ви защитава. Това е много високочестотна енергия, с която се получава отваряне на всички нива. Не бива да шофирате, когато работите с него!
2. Повикайте сребристо- виолетовия пламък, визуализирайте го в лилаво, виолетово, пурпурно, примесено със сребърни нишки.
3. Представете си го как разчиства пътя пред вас или определени ситуации.
4. Изпратете пламъка на хора, които са болни или изпитват затруднения, за да се изчисти негативността от тях.
5. Хвърлете в огъня собствените си негативни емоции - недоволство, яд, ревност, самообвинение, обида, гордост и т.н.
6. Представете си хора или ситуации, които не са хармонични вътре в огъня, който изгаря дисхармонията. Може да работите със ситуации както от миналото, така и в бъдещето.
7. Представете си пламъка да пътува по различни места на планетата, където има конфликт и напрежение.
8. Пратете пламъка по интернет и мобилните телефони да пречисти световната комуникационна мрежа. Пратете го по медиите да пречисти и тях. Пратете го на политици и ситуации, касаещи бъдещето на планетата или каузи, които са ви близки - лечение на СПИН, рак, малария и. т.н.
9. След като свършите благодарете на ангелите и източника и сложете кръст за защита на вашата чакра система.
10. Упражнението можете да правите редовно като част от утринните медитации както и по всяко време на деня, когато усетите падане на вибрационното си ниво.

В Атлантида най - важната задачата за всеки е била да се поддържа високо вибрационно ниво, за да се запази връзката с източника. Хората са живеели в контакт с природата, обожавали са водата и са имали водни източници навсякъде. Жреците са следили вибрационното ниво и са го поддържали чрез работа с кристали, инвокация на виолетовия пламък и други ритуали. Поради високото вибрационно ниво до земята са имали достъп енергии и същества от висок порядък, които след падението на острова и смъкването на енергийното ниво са се оттеглили. Днес те отново се завръщат и стават достъпни за нас. Като например елегантните, красиви и митични Еднорози. Те са същества от седмо вибрационно ниво, които са обитавали Атлантида и днес са тук за да ни учат на достойнство, себеуважение, любов, лечебна сила, благородство и грация. Еднорозите  - бели коне с криле и рог на мястото на третото око- са като ангелите и архангелите - изпълняват поръчки, които са за висше добро. Те са големи приятели на децата и много деца са в състояние днес да ги виждат и общуват с тях. Те имат красиви имена, обичат бели цветя, обожават лилии и орхидеи и щом четете тези редовете са до вас и искат да се свържат с вас. Еднорозите както и ангелите и архангелите нямат свободна воля! Те са част от божествената светлина и неин чист проводник. Сега ви предлагам да направим едно упражнение за свързване с личния Еднорог.

Упражнение за свързване с Еднорог

1. Най-добре е да се намирате сред природа или в хармонична среда. Еднорозите могат да се свързват с вас успешно ако средата е хармонична. Ако не можете да сте сред природата, тогава потърсете място, където никой да не ви безпокои. Може да пуснете хармонична музика.
2. Помолете вашите ангели да ви пазят и асистират.
3. Вдишвайте и издишвайте дълбоко от сърдечния център. Вдишвайте любов, издишвайте мир и покой. Продължете докато се отпуснете напълно.
4. Визуализирайте как сте седнали на красива полянка край езеро. Луната огрява езерото, тишината е омагьосваща. Вдишвайте свежия нощен мирис на въздуха.
5. Вгледайте се в сребристата лунна светлина и вижте кълбото от светлина, което се приближава към вас. От него нежно се оформя силуета на искрящия от светлина красавец Еднорог. Това е той, вашият Едно рог. Той се приближава и ви осветява с ярка светлина.
6. Почиствайте любовта, която ви изпраща, усетете грацията, с която се свързва с вас. Той се навежда и насочва чрез еднорога си любов към сърцето ви. Приемете я.
7. Ако изпитате вътрешна необходимост, станете и го погалете.
8. Погледнете го в очите и се свържете с душата му. Останете с него колкото искате.
9. Помолете го да ви изпрати телепатично съобщение. Опитайте се да го уловите, да усетите смисъла му.
10. Попитайте го как се казва и се опитайте да „усетите” неговото име.
11. Поискайте разрешение да го пояздите, ако ви разреши, разходете се из облаците. Еднорозите обичат, когато хората се радват и забавляват. Те реагират на вибрациите на емоциите, които излъчвате.
12. Когато приключите, благодарете му и бавно отворете очи.
13. Поставете кръст за край и защита.
14. Запишете идеите, които ви хрумнат.

Когато еднорозите влязат в нашия живот ние вече работим на нивото на душата и нейните задачи. Разликата между ангелските йерархии и еднорозите се състои в това, че ангелите „отговарят” за проблемите на сърцето, а еднорозите  - за тези на душата. Всички те обаче, както и ние имаме една и съща цел:

Да поддържаме постоянно високо вибрационно ниво - където има радост, смях, любов, щедрост, подкрепа. Където има ЧУДЕСА.

Всяка мисъл или чувство, които съдържат какво не харесваме, какво не искаме, не обичаме е негативна енергия, която ни отдалечава от източника.

Каквото и да правите, където и да се озовете, поддържайте нивото!

Как става това - като правите неща, които ви носят радост, като прилагате научените от предишните и този месец  упражнения, като общувате с природата, спортувате и т.н.

Почерпено от Даяна Купър и Шерън Хутън в „Отрий Атлантида”

МНЕНИЯ

Greenthumb каза на 27.03.2012 г. 14:21 ч.

Забавно и интересно, но аз чух друго, че всичките 12 черепа са си в маите и изобщо не са губени. И други твърдения не съотвестват с различни неща, които съм чел относно "боговете" и най вече за РА.

vania каза на 27.03.2012 г. 20:31 ч.

Отворени сме за всякаква информация ;)

mud4eto каза на 04.04.2012 г. 20:59 ч.

very well :)

ahay каза на 06.04.2012 г. 13:26 ч.

Да, до някъде има истина но не изцяло. Относно Атлантида - то тя не е била на мястото на атлантическия океан , а по - скоро в областта на средиземно море. Има и доказателства от потънали островни места, където са намерени и отчасти детайли, напомнящи за тази цивилизиция. Но, да не оспорваме този въпрос - знаем, че са минали много хиляди години от съществуването и земята се е преобразувала поне още веднъж. ............

veshti4ka каза на 17.07.2013 г. 19:13 ч.

Не видях никъде да споменавате, че в Атлантида са били 2 касти - на белите и на черните магове. Владеели са до съвършенство магията и са работели заедно за хората. Черното е използвано за по-бързо материализиране на нещата. И двете касти са имали Висши Жрици. Имало е Пазител на Баланса между кастите, който е притежавал светло син кристал. В интерес на истината четох статия на Краси Куртев, мисля че беше в чудеса.нет, за този кристал, който е бил някъде в БГ. В момента и Бялата Жрица, и Черната Жрица и Пазителят са инкарнирани в България...

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.