Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

22- ро НООСФЕРНО ПИСМО

Размер на шрифта: a a a

ДОБРЕ ДОШЛИ В НООСФЕРНОТО ПИСМО НА ФОНДАЦИЯТА ЗА ЗАКОНА ЗА ВРЕМЕТО И ПЛАНЕТАРНАТА ЛУНА НА ПРОЯВЛЕНИЕТО!

Биосферната криза ни кара да направим следващия квантов скок в съзнанието- Ноосферата, който ще установи нашето Земно Съзнание в Галактическо Съзнание.

--Хосe Aргуелес/Валум Вотан

Добре дошли в Планетарната луна на Проявлението, с тотем Куче. Това е 10- та Луна от Вълновия Модул на Служенето, притежаваща силата на планетарното проявление.

Отбелязваме, че това Писмо е повече Ноосферно Писмо, отколкото Бюлетин. Така, че отново се питаме: Какво е ноосферата? Как можем да я усетим? Ноосферата е менталната обвивка на планетата; това е единното колективно състояние на разума, освободен от егото.

За да се прояви ноосферното състояние на съзнанието е нужна дисциплина. Необходим е колективен преход от конкуренция към сътрудничество и сътворчество. Само с подобно състояние на разума можем ли действително да започнем от себе си и да усетим ноосферата, както и какво сме длъжни да направим за участието си занапред и да го реализираме.

Терминът ноосфера е въведен през 1926 година, преди 86 години. Освен това, през същата година Индийският мистик Шри Ауробино e наблюдавал спускането на Свръхразума(“ Kришна във физическия свят”), магьосникът Хари Худини е починал на 52- годишна възраст; ражда се и Индийския духовен учител Сай Баба. Това е същата година (1926), в която западната наука официално дава името "Сириус Б"на бялото джудже, в орбита около бялата главна звезда Сириус А (разбира се много племена като догоните от Мали са знаели за това много по-рано).Като двойна звездна система, Сириус Б като "кутре" обикаля около най-ярката звезда в небето, Сириус А "от съзвездието Голямо Куче ".

Животинският тотем на Планетарната Луна е Куче, което означава безусловна любов и лоялност. В космологията на ВМ на пулсарите, с десетата позиция или тон, съответстващ на Десета Луна, завършва пулсара на живота от първо измерение, който започна през втората Луна на Предизвикателството и управлява сферата на биогеохимичните преобразувания на Планетата.

Намиращ се в съзвездието Голямо Куче, Сириус изгрява заедно със Слънцето, когато лятото е най-горещо и тези дни са известни като "кучешки летни дни" (за северното полукълбо).
В Дриймспел Календара на 13- те Луни/по 28 дни всяка Луна или Синхронометъра, преди всичко " програмата Сириус" е с начална дата 26 юли, въз основа на изгрева на Сириус (подобно на много египетски календари). Хосе Aргуелес/ Валум  Вотан нарича 13-Лунния календар "абсолютна проява на по-високата интелигентност на Сириус, която да ни помогне в нашата слънчево- галактическа координация до 2012 г., а и след стартирането на Кораба на Земята 2013 и след това."

Чрез следването на 28- дневния цикъл на 13 Лунния Календар ние издигаме нашия разум и тяло в слънчево-галактическа синхронизация със Сириус -съзнанието, което се филтрира през Слънцето, а след това де предава на Земята чрез тази хармонична програма за синхронизация.

Това отнема около 52 години на Сириус-Б заедно с орбитата на Сириус А. 52 е ключово число в математическата система на маите. Има 52 седмици в годината. 52 седмици (хептади), фрактал на 52-годишен цикъл. 52 х 7 = 364 + 1 (Ден Извън Времето) =365 x 52 = 1 орбита на Сириус Б. За повече информация за кодовете на Сириус  вижте Dreamspell: The Sirius Code Revealed

В Манифеста за Ноосферата Хосе Аргуелес пише:

„Обучителната програма на Сириус за затваряне на цикъла и регенерирането на човешката раса в ноосферата, както и Закона за Времето възстановяват космическата ментална честота на планетата и регенерирането на човека.
Предлагам да изоставим изкуствената честота 12:60 и да се върнем към естествената честота на времето13:20; ноосферната ментална програма работи директно със 13 Лунния календар/28 дни всяка Луна, който е инструмент на Сириус с хармонично калибрираните 52- годишни слънчево- галактически цикли. По този начин ноосферната цивилизация ще бъде приведена в съответствие с космическата цивилизация.”

Забележете: В Галактическата Маянска Междуизмерна Звездна Карта, кодът на Сириус е числото 9, в средата се намира Хунаб Ку - с кодово число 12. „Храмът”и директен канал на Омнигалактическия Източник е с кодово число 13.

ГАЛАКТИЧЕСКА МАЯНСКА МЕЖДУИЗМЕРНА ЗВЕЗДНА КАРТА-виж приложените картини

 10 ПЛАНЕТАРНА ЛУНА НА ПРОЯВЛЕНИЕТО- виж приложените картини 


Синхроничности на Звездните Пътешественици

Синхроничността следва набор от универсални принципи, базирани в математическата матрица. Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и реалността, такава, каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече сме свидетели на синхронния ред. Това е целта на 13 Лунния календар, по 28 дни всяка Луна. Следват някои примери за това как синхронният ред може да се провежда ден след  ден. Ако сте нов в това, моля вижте 13 Moon tutorial.

10 Планетарна Луна на Проявлението (7 Aприл- 1 Maй 2012)

В Планетарната Луна ние си задаваме въпроса: „Как да усъвършенстваме своите действия?” Как да постигнем целта си?

Тази Луна започва с Кин 206, Белия Спектрален Съединител на Световете, посветен на освобождаването от страха към смъртта в Марсианската програма. Първата седмица на Планетарната Луна/37 седмица от 2011/2012 Година на Белия Ритмичен Вълшебник е кодирана с 52 И-Дзин Кодон : Медитация / Храм: "Телепатията се създава в Храма." 52 е ключов код от програмата- Сириус  - така че бъдете подготвени за комуникации със Сириус и другите измерения.
Вторият Ден от тази Луна, Кин 207 (Кин 160 - 4.Ахау) чрез Дългото Броене, бележи точно един спин от 260 дни до 21.12.2012 година.

На четвъртия ден от тази Луна влизаме в Зеления Централен Замък на Очарованието (Кинове 209-260). Това е централната матрица на синхронизация - времето на магическия полет, останал завоалиран в историята. Сега е нашата възможност да се издигнем към паралелната вселена.

2012 и 2013 години са знакови за завършване процеса на материалната експанзия, която ние наричаме "история" и вход в духовно/ менталното разширение на Второто Сътворение.  52-та дни на Зеления Централен Замък, започващи от 4 Ден на 10 Луна (7 април 2012) и приключващи на 27 ден от 11- та Луна (28 Maй 2012) са една възможност за пътешествие във времето; Да си представим другата, по- висша страна на историческия цикъл!

Тази Луна съдържа 17- ти Вълнов Модул на Червената Луна- индикация за пречистване и поток, както и първите 12 дни от 18– ти Вълнов Модул на Белия Вятър, символ на Комуникацията и Духа.

Също така да отбележим дните 6 и 13 от тази Луна: Кин 211, Синя Електрическа Маймуна(9 април 2012) и Кин 218, Бяло Планетарно Огледало (16 април 2012). И двата дни са Галактически Активни Портали,  точно през  една седмица- тези дни са от особено значение за пророчеството на Пакал Вотан.
Синята Електрическа Маймуна е един от 13-те Ясни Знака на западната външна страна от саркофага на Пакал Вотан, а Бялото Планетарно Огледало е точно на 260 дни до 1 януари 2013 година. Освен това с кин 218, през 1952 година се свързва и откриването на гробницата на Пакал Вотан! Имайте предвид, че скоро след това са открити радиационните пояси на Ван Ален и ДНК , които са два ключови компонента за активирането на ноосферата.

Дали- Ден 1 - Kин 206, Бял Спектрален Съединител на Световете(4 април 2012)

10- та Луна започва със Спектралния Съединител на Световете- имаме възможност да разтворим всички стари негативни мисли, свързани с егото и да запазим способността си да усъвършенстваме даровете към заобикалящия ни свят.

Сели- Ден 2 - Kин 207, Синя Кристална Ръка(5 април 2012)

Един  оборот в обратното отброяване (260 дни) до 21 Декември 2012 година! Веднъж на 5200 години имаме възможността телепатично да разширим съзнанието си точно за 260 дни и да проектираме най-висшата си визия за датата на затваряне на цикъла и на откриването на новия цикъл.

Гамa- Ден 3 - Kin 208, Жълта Космическа Звезда(6 април 2012)

Пълнолуние. Велики Петък/ за западната църква. 208 са стъпалата на магичната кула на Мерлин, по аналогия и Зеления Централен Замък на Очарованието стартира утре- на 7 април 2012 година. Tози ден, 3 от 10 –та Луна кореспондира фрактално с 3- та Луна от Годината на Синята Резонансна Буря- финалната Луна преди Галактическата Синхронизация, преди стартирането на Кораба Земя 2013 (26 юли 2013 година).

Кaли – Ден 4 - Kин 209, Червена Магнитна Луна(7 април 2012)

Влизаме в 52-дневния Зелен Централен Замък на Очарованието: Двор на Синхронизация (завършва на Кин 260- Ден 27 от 11- та Спектрална Луна / 28 Maй 2012 ). Този замък се състои от Вълновите Модули на Червената Луна, Белия Вятър, Синия Орел и Жълтата Звезда. Тук имаме 52 възможности да изпитаме това, което ще бъде животът в пост-историята, ерата на ноосферата, телепатията и влизането в космическата цивилизация. Влезте в 17-ия Вълнов Модул на Червената Луна- на Универсалната Вода (завършващ на Ден 16 от 10- та Планетарна Луна/19 април 2012).

Aлфa- Ден 5 - Kин 210, Бяло Лунно Куче(8 април 2012)

Ден на Галактичен Активиращ Портал. Великден - Възкресение 2012 / за западната църква- "Аз съм възкресението и животът; който вярва в Мене, ако и да умре, той ще живее: И никой, който е жив и вярва в Мене, няма да умре." - Исус (Йоан 11:25-26)
"... Всичко в Природата е възкресение." - Волтер

Сели - Ден 6 - Kин 211, Синя Електрическа Маймуна (9 април 2012)

Ден на Галактичен Активиращ Портал и ясен знак от саркофага на Пакал Вотан. Разплитане на Кармични Възли, Завръщане на Церемониалното Време на Свещения Кръг- 13-дневен цикъл от световно синхронизирани медитации за Хармоничната Конвергенция 2012.

Untying the knots meditation 

Силиo- Ден 7 - Kин 212, Жълт Самостоятелен Човек (10 април 2012)

Глобална синхронизация - 7-дневен цикъл, медитация Дъгов Мост .

Rainbow Bridge Meditation day - 7-day cycle of globally synchronized meditations for the Harmonic Convergence of 2012

Лими- Ден 13 - Kин 218, Бяло Планетарно Огледало (16 април 2012)

Ден на Вълшебната Костенурка. Галактически Активиращ Портал. 84 Галактически Оборота от момента на откриването на гробницата на Пакал Вотан. 260 дни до Новата 2013 година. Забележете, че Пси- Хроно единицата за този ден е Кин 194, Бял Кристален Вълшебник: това е галактическата сигнатура на откриването на гробницата на Червената Кралица от Храм XIII (1 юни 1994 година).

It was these two tombs that unlocked the Cosmic History Chronicles.

Силиo- Ден 14 - Kин 219, Синя Спектрална Буря(17 април 2012)

Глобална синхронизация - 7-дневен цикъл, медитация Дъгов Мост.

Rainbow Bridge Meditation day - 7-day cycle of globally synchronized meditations for the Harmonic Convergence of 2012

Спектралната Буря предизвиква образи от сияещи спектрални цветове, активирани от слънчевите бури. Разгледайте фотосите на най-последните  сияния.

http://www.spaceweather.com/aurora/gallery_01feb12.htm

Гамa- Ден 17 - Kин 222, Бял Магнитен Вятър (20 април 2012)

Вход в 18- тия Вълнов Модул на Белия Вятър, на Духа ( завършва на Ден 1 от 11 Спектрална Луна / 2 май 2012)

Aлфa- Ден 19 - Kин 224, Жълто Електрично Семе (22 април 2012)

Разплитане на Кармични Възли, Завръщане на Церемониалното Време на Свещения Кръг- 13-дневен цикъл от световно синхронизирани медитации за Хармоничната Конвергенция 2012.

Untying the knots meditation

Силиo- Ден 21 - Kin 226, Бял Oбертонов Съединител на Световете (24 април 2012)

Глобална синхронизация - 7-дневен цикъл, медитация Дъгов Мост.

Rainbow Bridge Meditation day - 7-day cycle of globally synchronized meditations for the Harmonic Convergence of 2012.

Силиo- Ден 28 - Kин 233, Червен Кристален Небесен Странник(1 Maй 2012)

Глобална синхронизация - 7-дневен цикъл, медитация Дъгов Мост.

Rainbow Bridge Meditation day - 7-day cycle of globally synchronized meditations for the Harmonic Convergence of 2012

Кристалният Небесен Странник е Всеобщо пророчество – Ние сме живото пророчество …

Галерия към статията

 
Снимки (5)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.