Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Талисмани и Езотерика

Ателие Haven For Soul – магическият свят на талисманите

Размер на шрифта: a a a

Ателие "Haven For Soul" – магическият свят на талисманите създадени от вълшебните ръце на Юлия Шматько.

Ателие "Haven For Soul" – магическият свят на талисманите, които ни помагат да открием в себе си неизчерпаемия извор на сила, творчество, и Божествена нетленна любов.

В края на 2009г. на енерго-дизайнер и създател на талисмани Юлия Шматько й идва на ум гениална идея – пресъздаване на Божественото творчество тук на земята. Открила още в детските си години божествените дарования в себе си тя решава да реализира идеите си – да помага на хората, страдащи от емоционални и душевни липси.

Така Юлия създава ателие първо в Пловдив, а в последвствие и ателие-галерия в София, за изработка на предмети с магическа сила, които да се използват за преодоляването на всички емоционални, духовни, и творчески  задачи на един човек или повече хора – Ателие „Haven for Soul”(Пристан за Душата). Божественото Ателие много бързо набира популярност благодарение на вече утвърденото име на своя създател по цял свят. Много приятели и познати желаят да се сдобият с талисман изработен от ръцете на Юлия.

За кратко време тя успява да изработи десетки талисмани, енерго-декоративни пана, капани за сънища, VIP подаръци и др. Всички клиенти са готови да изчакат колкото е нужно, но държат изработката на талисманите да бъде осъществена единствено от ръцете на Юлия. Така тя решава да запази традицията и до ден днешен изработва всичко собственоръчно. Защото изработката на един талисман е изящно изкуство, което владеят малцина. За да сработи талисмана, е нужно той да бъде зареден с правилните енергии, които целят да доставят на неговия притежател онова, от което се нуждае най-силно.

Три години след официалното откриване на Ателие “Haven for Soul”, Юлия вече е създала множество талисмани, някои от които за изтъкнати личности от шоубизнеса на България и Украйна. Също така, превръща много домове с неблагоприятна енергия в места изпълнени с усещане за хармония и несравним уют. Десетки фирми от най-различни браншове в бизнеса търсят нейните услуги, най-вече заинтересовани от силата на енерго-дизайна предлаган само в Ателие ”Haven for Soul”. Някои от тях са известни салони за красота, популярни медии, барове и ресторанти, хотели, бизнес сгради, строителни компании, дори и счетоводни, адвокатски и нотариални кантори. Извън България също може да се открие почерка на Юлия, като например в официалното представителство на фирма „Refan” в Грузия. Талисманите на Юлия, са ощастливили десетки хора и семейства на почти всеки континент на планетата - Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Грузия, Турция, Англия, Франция, Италия, а наскоро и в Канада, САЩ, и дори Аржентина.

Много личности също така търсят Юлия и заради гадателските способности, с които тя е надарена. С деликтатен усет и изящно проникновение, Юлия открива детайлите, които убягват на един човек желаещ да намери решение на своите проблеми. Благодарение на годините в изучаване на езотерични практики, като астрология, нумерология и крати „Таро”, тя гледа в миналото и бъдещето на всеки, който иска да знае повече от очевидното за него.

Ателие „Haven for Soul” съществува благодарение волята на онези, които желаят да подобрят качеството на своят живот, семейство или работа. Всеки докоснал се до това творчество е почувствал прилив на удовлетворение и свобода. 

УСЛУГИ:

В Ателието на Божественото творчество, всеки може да намери нещо за себе си:

ЛИЧЕН ТАЛИСМАН или КАРТИНА ЗА МЕДИТАЦИЯ, които ще ви дарят със защита на вашето енергийно тяло и ще Ви заредят с много позитивна енергия.

БИЗНЕС ТАЛИСМАН, който ще Ви послужи за постигане на повече професионални успехи като реализиране на висшите Ви бизнес цели, привличане на желаните от Вас ситуации, както и за намирането на точни и коректни бизнес партньори и клиенти.

-  А за Вашият дом, офис, магазин, хотел, или заведение - „ЕНЕРГО ДИЗАЙН и ДЕКОРИРАНЕ”. за създаване на едно благоприятно и силно енергетично място, за удовлетворяване на Вашите моментни нужди и за постигане на Вашите цели.

ВИП ПОДАРЪК, зареден с нужната енергия, която ще донесе на Вашите близки хора много щастие, късмет и любов в най-специалните за тях моменти.

-  Тук ще могат да Ви помогнат и да насочат във Вашите духовни търсения, емоционални терзания или умствени проникновения.

Не се колебайте да потърсите нещо различно! Само присъствието на новото е способно да ни зареди с усещане за живот. А в ателие Haven for Soul ще бъдат много радостни, ако могат да Ви дарят с това щастие! –

С любов в душата,
Ателие-галерия  “Haven for Soul”
 +359 884 21 67 07
София, ул. Братя Миладинови 16, оф2.
office@havenforsoul.com
www.havenforsoul.com

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.