Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

02 Бял Вятър – ИК (IK)

Размер на шрифта: a a a

02 Бял Вятър - ИК (IK)
(кин 2, 22, 42, 62, 82, 102, 122, 142, 162, 182, 202, 222 и 242) 

Общува и подчертава силата на духът

Посока: Север
Действие: Комуникация
Сила: Дух
Същност: Дихание
Времева клетка: Приемане /Вход/
Енергийна система: Рафиниране / Пречистване
Цветно семейство/Хроматика/: Жьлто
Земно семейство: Сърцевинно/ Централно/
Чакра: Сърдечна
Човешки Холон: Среден пръст на дясна ръка
Планета: Уран, 8 орбита
Раса: Бяла Коренна Раса
Клан: Жълт Клан на огъня

Характеристика: Дух, Дъх, Вятър, Вдъхновение, Присъствие, Истина, Съ-творец на реалността, Простота, Невидими сили, Интегриране на противоположности, Дишане, Космическа енергия, Комуникация и връзка, Дихателна система

Мъдроста на сянката: Разделение, Алиенация, Осъждане на религиите, Отделност от Духа, Съмнявате се във връзката си с Божественото, Проблеми, свързани с разделението/отделността.

Трансформация на сянката: Научете се да усещате и изживявате връзката си с Божественото като действате, водени от вдъхновението си.

Мъдроста на хармонията: Интервал

Мудра: Дланите са отворени и се държат под устните, които издухват дъха на Духа-вятър, после ръцете се вдигат и се отделят една от друга, правейки кръг, за да се съединят отново като за молитва.

Медитация: „Аз съм оплождащата земна сила на космическия вятър."

Основно значение на знака: Вятърът е дъхът на живота, единния въздух, който всички ние делим като планетарно семейство, пътуващите течения в атмосферата ни, които носят семена през разстояния, за да могат те да достигнат плодородна земя.Той е невидимата сила, която носи живот и движение. Дъх плюс вибрация е равно на звук. Когато гласът артикулира тази вибрация, се формират думи и се ражда комуникация. По същия начин, вятърът, дали шумолящ в дърветата, виещ нощем или тихо нашепващ, се превръща във вестоносец на Духа. Върни се към собственото си дихаине и погледни какви прозрения те очакват във вътрешната ти неподвижност. Нека с всеки дъх се рафинира връзката ти с Духа. Успокой се, освободи, остави да тече – позволи на вятъра да понесе духът ти високо, докато разперваш криле и политаш.

Девиз: Дишайки вдъхновение, Аз се движа по спиралата на сътворението

Утвърждение: „Аз съм цялостното присъствие на Духа."

Галерия към статията

 
Снимки (15)