Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

03 Синя Нощ – АКБАЛ (AKBAL)

Размер на шрифта: a a a

03 Синя Нощ - АКБАЛ (AKBAL)
(кин 3, 23, 43, 63, 83, 103, 123, 143, 163, 183, 203, 223 и 243)  

Мечтае и подчертава силата на изоставянето

Посока: Запад
Действие: Сънуване, Мечти, Ясновиждане
Сила: Изобилие
Същност: Интуиция
Времева клетка: Приемане / Вход
Енергийна система: Трансформация, Преобразуване
Цветно семейство /Хроматика/: Жьлто
Земно семейство: Сигнално
Чакра: Слънчев сплит
Човешки Холон: Безименен пръст на дясна ръка
Планета: Сатурн, 7 орбита
Раса: Синя Коренна Раса
Клан: Жълт Клан на огъня

Характеристика: Бездна, Мистерия, Убежище/Светилище, Спокойствие, Място на вглеждане навътре, Всеобхватен мрак, Вътрешно пътуване, Неподвижност, Матрица на съновното поле, Изследване на съня, Дом, Мрак, Тяло, Мечти и ясновидство, Изобилие, Сърце и вътрешни органи

Мъдроста на сянката: Самоосъждане, Депресия, Поле на Съня, Свръхсубективност, Гледна точка, прекалено вътрешна и субективна, Страх от промяна

Трансформация на сянката: Бъдете готови да наблюдавате как съдите и оценявате себе си. Приемете движенията на вътрешната си сянка и ги следвайте, за да се учите от техните дарове.

Мъдроста на хармонията: Единение

Мудра: Затворете очи, задръжте ръцете си с длани нагоре на височината на талията, наведете се до хоризонтално положение на торса, после се изправете и кръстосайте ръце пред гърдите.

Медитация: „Аз съм мракът, който е светлината, и неподвижността, която е танцът." (Т. С. Елиът)

Основно значение на знака: Нощта е тъмната, защитена утроба вътре в нас, където сънищата и интуицията имат предимство. Това е кладенецът на водещата ни сила, която ни говори чрез чувствата, чрез сетивата ни, а може дори да се появи като фантастични проблясъци. Това е царството на Голямата Мистерия, която информира нашите прозрения и вдъхновеното ни време на сънища. От там, където на въображението юздите са пуснати и на сънищата ни е дадена пълна власт, идва освобождаването на изобилие. Стани пазител на планетарния сън, чиято черга се тъче с надеждите и желанията на всички деца на Земята, минали, настоящи и бъдещи поколения. Сънувай, мечтай и вярвай – довери се на интуицията ти да те води по твоя път.

Девиз: Аз интуитивно се сънувам в светилището на изобилието

Утвърждение: „Навлизам дълбоко в себе си, в светилището на Същността, за да събера даровете, които ме очакват там."

Галерия към статията

 
Снимки (15)