Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

04 Жълто Семе – КАН (KAN)

Размер на шрифта: a a a

04 Жълто Семе - КАН (KAN)
(кин 4, 24, 44, 64, 84, 104, 124, 144, 164, 184, 204, 224 и 244) 

Набелязва и подчертава силата на разцъфтяването

Посока: Юг
Действие: Целенасоченост
Сила: Процъфтяване
Същност: Будност, осъзнаване
Времева клетка: Приемане / Вход
Енергийна система: Съззряване
Цветно семейство /Хроматика/: Жьлто
Земно семейство: Портално / Входящо
Чакра: Коренна
Човешки Холон: Кутре на дясна ръка
Планета: Юпитер, 6 орбита
Раса: Жълта Коренна Раса
Клан: Жълт Клан на огъня

Характеристика: Идея, Цъвтеж, Осъзнатост, Целеустременост, Организираща сила на властта, Пораждащ принцип, Размножаване, Зародиш, Покълване на зародиша, Израстване, Създаване, Плодородна почва, Оплождане, Отваряне, Изникваща възможност

Мъдроста на сянката: Несигурност, Сигурност, Рестрикция, Ограничения, Бездействие, Защита, Неувереност, Чувство на несигурност, Ограничаване на новите възможности, Избиране на сигурното за сметка на пробуждането и развитието, Ограничено разбиране за самия себе си.

Трансформация на сянката: Осъзнайте, че вие и вашият живот сте плодородната почва, че вие сами пробуждате собствените си мечти и възможности. Освободете се от илюзията за сигурност, докато напредвате в проявяването на набелязващите се възможности.

Мъдроста на хармонията: Напредване

Мудра: Дланите ви са една в друга пред слънчевия сплит, сякаш държите семе, разтворете ги, пускайки семето в живота си.

Медитация: „Аз съм бодхи-мандала, поникващото семе на възможността."

Основно значение на знака: Семето носи в своята същност осъзнатост за собствения си потенциал. То търси идеалните условия за растеж, процъфтяване и узряване. Настрой се на вълните на осъзнаването на собствения си потенциал и на всички елементи, които поддържат процеса на растеж и така ще можеш да се прицелиш в онова, което искаш да култивираш в живота си. Посади творческите си проекти в най-плодородната земя, която можеш да намериш. Позволи им да процъфтяват като се грижиш за тях. Почитай свещената градина както себе си. Помни, че семето съдържа холографния модел на цялата реколта. Без значение колко си малък, ти имаш семето, от което да израсте най-висшият ти потенциал. Набележи целите си внимателно, предприемай действия, които  спомагат за растежа и ти също ще процъфтиш.

Девиз: Моята осъзнатост разцъфва, за да посее творчество

Утвърждение: „Аз съм плодородната почва и самопокълващото семе на възможността."

Галерия към статията

 
Снимки (15)