Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълнови модул на Белия Вятър

Размер на шрифта: a a a


Вълнови модул на Белия Вятър
Ден 1 – ден 13, луна 7
(10.01 – 22.01, 2008) 

Година на Белия Лунен Магьосник

Кин 222 – Портален ден повежда този 13-дневен период със своята същност на Вестител. Това е 18-я уейвспел от Цолкина и 2-ри от Централния Зелен Замък. Неговият цвят – бял – символизира чистотата и обединението. Вторият уейвспел е рафиниращ.

Задачата на този уейвспел е „комуникиране на дух и дихание”. Този период е подходящ за получаване и изпращане на съобщения. Сега е моментът да напишем „онова” писмо, да кажем „онези” думи – даден ни е зелен коридор за всички неща, които искаме да предадем на другите, за всички неща, които искаме да научим от другите.

Разбира се, сега се отварят и „телефонните линии” за връзка с Духа и висшето Аз. Вдигнете телефона, не го оставяйте да звъни докато не се разтопи слушалката! Може би сте забравили как да слушате безмълвното, но това също е илюзия. Нищо не сте забравили, просто търсите, анализирате, чакате нещо подобно на нещо друго. Иска се единствено да слушате внимателно, без да си представяте какво ще чуете и от къде. И тъй като Духът има много разнообразни начини на общуване с нас, обръщайте внимание на знаците и най-вече на съвпаденията, наречени „синхронности”. Ако например поглеждате часовника в 11:11, или ако радиото и съквартирантът ви кажат едно и също нещо едновременно, обърнете внимание на мислите, които сте мислили точно тогава. Вашето висше аз ви казва, че те са важни. Обръщайте внимание на животните. Ако някое от тях се държи „странно” или търси вниманието ви, може би има съобщение за вас. От къде ще дойде то зависи от обстоятелства ви и способностите ви да го „разчетете”. Духът и вашето 6-измерно Аз използват и сънищата ви – подсъзнанието ви, което се контролира посредством вибрационните честоти, за да вникнат директно във вашата същност. Ако някой сън ви се струва особено специален, запишете си го, помислете върху него, върнете се към записките си след дни и може би това ще ви даде отговорът на въпросите, които точно в този момент стоят на пътя.
Добре е да правите тези равносметки на крисални дни, ако нямате друго вътрешно усещане.

Този уейвспел завършва с Космически Магьосник – преминаване и трансформация посредством омагьосване. Преминаването през един уейвспел е като гумено топче, което отскача от центъра и се удря последователно във всяка от 4те стени/посоки на една стая. Всеки бял знак в Уейвспела на Белия Вятър представлява една от тези 4 стени и при удъра с нея, вие променята посоката си на движение. Това означава, че първият ни сблъсък е с Вятъра. Той ни понася във спиралновидния си вихър и предвижва през първите 4 фази на осъзнаване: Самата идеята, носена от Вятъра; Нощта, която съдържаща в себе си всичкия потенциал; Семето, което пък носи заряда и потенциала за еволюция на живот; Змията, която разполага със сексуалната енергия (кундалини), която е нужна за размножаването и съответно за процъфтяването на потенциала на живот.
Стига ме до 6ти знак – Смърт – и сменяме посоката на движение. Това означава промяна. Тази промяна в случая ще бъде особено подсилена от енергията на Смърт, която е самият израз на трансформацията. Трансформацията от чист потенциал в съзнателно усилие, преминаването от едно ниво на съзнание към друго, изплуването на подсъзнанието на повърхността и превръщането му в съзнание. Това е ролята на Бялата Смърт – да ни хване за ръка и да ни преведе отвъд – там, където можем да видим със собствените си очи.
Следват 3 дни на първо осъзнаване: „Встъпване в длъжност Мислещо Същество” с Ръка, която има способността и нужното знание и мъдрост, за да твори. Ръката е 7ми знак и в 7та луна нейната енергия, както и тази на 17тия знак (Земя) е особено подсилена. Звездата носи със себе си информацията за елегантността и хармонията, по които е изплетена Вселената и които да придадем на нашето творение. Луната пък пречиства творението, пречиства твореца и го връща към пътя му като отпушва всички затлачени канали, които не вибрират с естествените ритми на природата.

Слънчевото Куче ще ни отведе в още по-нова посока – с любов и лоялност към осъзнаването на Истината, която е... Любов и Лоялност. Това е неговото Слънчево намерение. Но за да осъзнаем това, трябва да отметнем скрития точно пред очите ни воал на разделението, който Маймуната държи, кикотейки се като в детска игра и забавлявайки се искрено на нашето неведение. Но Човекът все пак има свободна воля и със спектралния тон на освобождението в този уейвспел той ще използва правото си на избор и натрупаната си от опит мъдрост, за да се освободи и да се превърне в Звездоходец.
С Кристалния тон на съвместното начинание ние можем да осъзнаем, че сме Деца на Звездите и принадлежим към едно необятно космическо семейство, чийто единствен родител е Бог – Изворът на Живот, от който извираме ние.
В този ден, от позицията си на Звездоходци, да погледнем назад и да осмислим всичко, което ни се е случило в този период, уроците, които сме научили, новите въпроси, които сме формулирали и да се потопим в настъпващата енергия на Космическия тон на присъствието и съществуването в СЕГА.
А Космическият Магьосник е могъщ. Той познава безвремието – онази равнина, в която всичко е възможно. Там, където бихме могли да пребиваваме и ние, стига да положим усилието да се превърнем в земните магьосници, които ни е заложено да бъдем.

Приятен полет на всички и се наслаждвайте на Играта на Свободна Воля в 3то измерение, защото скоро ще го напуснете и ще ви остане само споменът и нежеланието да се върнете към него!

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.