Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

06 Бяла Смърт – КИМИ (CIMI)

Размер на шрифта: a a a

06 Бяла Смърт (Връзка между световете) - КИМИ (CIMI)
(кин 6, 26, 46, 66, 86, 106, 126, 146, 166, 186, 206, 226 и 246) 

Изравнява и подчертава силата на смърта

Посока: Север
Действие: Балансиране, уравновесяване
Сила: Смърт
Същност: Благоприятна възможност
Времева клетка: Съхранение, запазване
Енергийна система: Рафиниране, пречистване
Цветно семейство /Хроматика/: Червено
Земно семейство: Кардинално
Чакра: Гърлена
Човешки Холон: Показалец на десен крак
Планета: Марс, 4 орбита
Раса: Бяла Коренна Раса
Клан: Червен Клан на Кръвта

Характеристика: Отдаване, Освобождаване, Превръщане/Преобразяване, Опрощение, Смирение, Разкриване, Смърт, Благоприятна възможност, Изравняване, Откровение, Реализация на смъртта на физическото тяло

Мъдроста на сянката: Контрол, Загуба на контрол, Страх от смъртта, Депресия, Борба, Съпротива, Критика, Отдаване, Проблеми на егото, Нужда от властване

Трансформация на сянката: Отдайте се на модела на съвършенството. Вслушайте се в онази част от себе си, която иска смърт и трансформация. Приемете мъдростта й.

Мъдроста на хармонията: Спокойствие

Мудра: Сложете ръцете си под дясната буза, сякаш спите. След това ги кръстосайте на гърдите, докато се навеждате напред. Накрая изправете глава с кръстосани пред очите ръце.

Медитация: „Аз съм горивото, торът и фуражът, нужни за разрушаването на всички пречки пред сливането с Бог."

Основно значение на знака: Белият Съединител на Световете държи воала между реалностите на живота и смъртта, предоставяйки възможности, които са далеч над настоящото ни съществуване, каквото ни е познато. Сърфирайки между световете - минали, настоящи и бъдещи – можем да зърнем частица от това, което е възможно, когато се направят нужните връзки между отделните платформи на реалност (светове). Когато се отдадем на смъртта на една определена форма на съществувание, на стари концепции и модели, ние даваме път на пре-създаването на самите нас, както и на света, който ни заобикаля, в чисто нова, вдъхновена форма. Има естествен цикъл на смърт и прераждане, който съществува на нашата планета с цел постигане на глобален баланс. Това поддържа съзнанието ни будно и осъзнаващо наличните ресурси, нужни за поддържане на живота. Позволявайки на онова, което вече не ни служи, да си отиде, ние даваме възможност на енергията да се освободи и поднови, и така да допринесе за баланса в живота ни и да предостави нови възможности.

Девиз: Аз се отдавам на благоприятната възможност

Утвърждение: „Аз освобождавам. Аз се пускам от всичко. Аз се отдавам. Аз прощавам."

Галерия към статията

 
Снимки (15)