Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

08 Жълта Звезда – ЛАМАТ (LAMAT)

Размер на шрифта: a a a

08 Жълта Звезда - ЛАМАТ (LAMAT)
(кин 8, 28, 48, 68, 88, 108, 128, 148, 168, 188, 208, 228 и 248) 

Разкрасява и подчертава силата на елегантността

Посока: Юг
Действие: Красота и изящество
Сила: Изкуство
Същност: Елегантност
Времева клетка: Съхранение, запазване
Енергийна система: Съзряване
Цветно семейство: Червено
Земно семейство /Хроматика/: Сигнално
Чакра: Слънчев сплит
Човешки Холон: Безименен пръст на десен крак
Планета: Венера, 2 орбита
Раса: Жълта Коренна Раса
Клан: Червен Клан на Кръвта

Характеристика: Хармония, Изящество, Изкуство, Създаване на красота, Интуитивно осъзнаване на модела на върховия живот, Звездно семе, Благотворни комбинации, Пътепоказател, Октава, Разширяваща се любов, Ясна перспектива

Мъдроста на сянката: Самостойност, Дисонанс, Дисхармония, Неувереност, Липса на чувство за самостойност, Чувство на откъснатост от разширяващото се присъствие на Висшата същност, Усвояване уроците на дисхармонията

Трансформация на сянката: Послужете си с любовта, за да отстраните дисхармонията в живота си. Установете хармония. Достигнете до своята същност на звездно семе; отпуснете се в хармонията на пълното си присъствие.

Мъдроста на хармонията: Основна вибрация, Успешни комбинации

Мудра: Същата позиция като при Маник - показалците и палците образуват „О" на нивото на ушите, ръцете са под прав ъгъл и се придвижват нагоре и навън, пръстите се разтварят с рязко движение, все едно изтласкват „0"-то.

Медитация: „Аз съм възпламеняване, космическа млечна експлозия на вибриращи искри по гоблена на Бог."

Основно значение на знака: Звезда демонстрира излъчването на красота в цялата си същност. Изкуство, в най-широкия смисъл на думата, означва съзнателно изразяване на циклите и процесите на съзидание – било то дърво, цвете, паяжина, танц, песен. Звездата показва вродения си блясък с елегантност и лекота. Позволи си да грееш, а изкуството ти да бъде автентичен израз на онова, което е в сърцето. Това ще вдъхнови много, които ще бъдат способни да възприемат твоята светлина, дори и през големи разстояния. Помни, че самият ти си произведение на изкуството! Бъди елегантен и изразителен и ще бъдеш способен да танциваш с живота, както Звездата танцува с галактиката.

Девиз: Аз се пробуждам за красотата, живея в елегантност и ставам изкуство

Утвърждение: „Аз съм моето пълно присъствие в този момент. Аз съм хармонията на звездите."

Галерия към статията

 
Снимки (15)