Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

12 Жълт Човек – ЕБ (EB)

Размер на шрифта: a a a

12 Жълт Човек - ЕБ (EB)
(кин 12, 32, 52, 72, 92, 112, 132, 152, 172, 192, 212, 232 и 252) 

Повлиява и подчертава силата на свободната воля

Посока: Юг
Действие: Влияние
Сила: Свободна воля
Същност: Мъдрост
Времева клетка: Обработка
Енергийна система: Съзряване
Цветно семейство /Хроматика/: Бяло
Земно семейство: Сърцевинно, Централно
Чакра: Сърдечна
Човешки Холон: Среден пръст на лява ръка
Планета: Земя, 3 орбита
Раса: Жълта Коренна Раса
Клан: Бял Клан на Истината

Характеристика: Изобилие, Жътва, Бокал, Празнота, Отворен съд, Оживление, Човека като проводник на проникване на Висшия разум, Свободна воля, Мъдрост, Влияние

Мъдроста на сянката: Проблеми със задоволеността, Изобилието и недоимъка, Проблеми с разума, надценяване или подценяване на интелекта, Проявление, Депресия, Зависимост, Липса на грижа за себе си, Липса на чувство за самостойност, Недостатъчност, Отчужденост от битието на човек, Претоварване на ума, Пречистване, Самостойност, Свръхинтелектуализиране

Трансформация на сянката: Отглеждайте сами себе си, като откриете какво ви носи радост и удовлетворение. Бъдете готови „да не знаете", да сте празни, за да бъдете изпълнени с разширено съзнание. Сприятелете се с разума си. Използвайте тялото си като рецептор за по-висши честоти.

Мъдроста на хармонията: Резонанс

Мудра: Ръцете са протегнати нагоре, след това се събират над главата, така че да формират буквата V, отворена към небесата.

Медитация: „Аз съм космическият рог на изобилието, вечно изливащ през теб даровете на спираловидните галактики."

Основно значение на знака: Човекът е преди всичко избор. Нашата свободна воля ни позволява да се изразяваме, както изберем. Така Човекът учи. Чрез опит и грешка. Чрез експеримент. Не всички експерименти са успешни или приятни, обаче. Някои могат да бъдат и болезнени. Важно е да избираме мъдро. Именно мъдростта е уникалния дар на човека на житейската въртележка. Нашите избори влияят на нашия собствен живот и на живота на другите повече, отколкото осъзнаваме. Свободната воля е есенцията на човешкия живот и въпреки това, парадоксът е, че ако не упражняваме мъдрост в тази свобода, с времето може да се окаже, че сме правили губещи избори. Помоли мъдростта на Човека да повлияе на твоя избор за доброто на всички и всичко. Мъдростта понякога трудно се печели, но бихме могли да се учим от грешките на другите, за да стане пътят на всички нас  по-лесен. В края на краищата, ние сме просто Човеци.

Девиз: Аз жъна мъдростта на свободната си воля

Утвърждение: „Аз съм отворен бокал. Аз съм радостното изражение на изобилието на Вселената."

Галерия към статията

 
Снимки (15)