Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

14 Бял Вълшебник – ИШ (IX)

Размер на шрифта: a a a

14 Бял Вълшебник - ИШ (IX)
(кин 14, 34, 54, 74, 94, 114134, 154, 174, 194, 214, 234 и 254) 

Омайва и подчертава силата на безвремието

Посока: Север
Действие: Омагьосване, Вълшебство
Сила: Безвремие, Вечност
Същност: Приемственост, Възприемчивост
Времева клетка: Изпращане, изход
Енергийна система: Рафиниране, пречистване
Цветно семейство: Бяло
Земно семейство: Входящо, Портално
Чакра: Коренна
Човешки Холон: Кутре на лява ръка
Планета: Малдек - Астероиден Пояс, 5 орбита
Раса: Бяла Коренна Раса
Клан: Бял Клан на Истината

Характеристика: Честност/Искреност, Да знаеш със сърцето, Синхронизиране с божествената воля, Шаман, Пророк на нощта, Жрец, Факлоносец, Магия, Мъдрец, Безвремие, Вечност, Възприемчивост, Вълшебство, Магьосник, Ягуар, Котешка енергия, Виждащия в тъмнината, Печеливши магически сили, Върховното ниво на еволюцията на индивидуалното осъзнаване

Мъдроста на сянката: Проблеми с властта, Контрол, Липса на Честност/Искреност, Злоупотреба с Волята, Манипулиране, Надценяване на интелекта, Ограничаване, Претоварване на ума, Приемане, Признаване, Проблеми на егото, Проблеми с личната сила, Свръхинтелектуализиране, Воля, несинхронизирана с божествената воля, Нужда от одобрение и приемане, Индивидуално съзнание, несинхронизирано със знанието на сърцето

Трансформация на сянката: Установете ясна връзка с божествената воля и вашата Висша същност. Бъдете прозрачни, като невинно позволите на магията да премине през вас, вместо да си мислите, че можете да я създадете сами. Отворете се за знанието на сърцето и за безграничните възможности.

Мъдроста на хармонията: Мелодия

Мудра: Лявата ръка е свита под сърцето, дясната е изпъната право нагоре, а после се спуска полека надолу и се среща с другата пред сърцето, като така се постига синхрон с божествената воля.

Медитация: „Магьосническо наметало на съня, превърнато в платно на Духа, ела да полетиш с мен в галактическото море. Изпълни се със слънчеви ветрове: ти винаги ще си свободен!"

Основно значение на знака: Магьосникът, бидейки неподвижен, е научил тайната на безвремието. В непрестанната медитация на времето, ако можем да намерим центъра, можем да достигнем мястото на очарованието. Това е мястото на истинската магия, от където можем да омагьосаме всеки аспект от живота си. Всичко, което се случва в света ни е свещено, когато сме отворени и възприемчиви за многото форми, под които може да се изрази божественото. Медитацията на Магьосника е състояние на буден транс, от което може да види всички тези форми и да омагьоса онези, които служат на най-висшите цели. За да живеем в тази магия всеки ден, ние трябва да сме стъпили здраво на пътеката си, да се отдадем на истината и да бъдем отворени и възприемчиви във всеки един момент. Магьосникът говори истината, а думите му имат голяма сила. Използвай думите си мъдро и ти също ще можеш да бъдеш потопен в омайно съществувание. Влез в транса на безвремието и намери вътрешния си магьосник.

Девиз: Вечна омая тече през отвореното ми сърце

Утвърждение: „Благодарение на вътрешното знание аз се намирам в синхрон с божествената воля."

Галерия към статията

 
Снимки (15)