Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

15 Син Орел – МЕН (MEN)

Размер на шрифта: a a a

15 Син Орел - МЕН (MEN)
(кин 15, 35, 55, 75, 95, 115135, 155, 175, 195, 215, 235 и 255) 

Създава и подчертава силата на визията

Посока: Запад
Действие: Създаване, творчество
Сила: Визия
Същност: Съзнание, Разум
Времева клетка: Изпращане, изход
Енергийна система: Трансформация, преобразуване
Цветно семейство /Хроматика/: Синьо
Земно семейство: Полярно
Чакра: Коронна
Човешки Холон: Палец на ляв крак
Планета: Юпитер, 6 орбита
Раса: Синя Коренна Раса
Клан: Син Клан на Небесата

Характеристика: Надежда, Отдаденост, Милосърдна служба, Глобално съзнание, Сънища и видения, Вяра в себе си, Върховен колективен разум, Планетарно съзнание и разум, Изразяване, Виждане, Творчество

Мъдроста на сянката: Отчаяние, Безнадеждност, Вманиачаване в служенето, Загуба на радостта от живота, Ненамиране на смисъл, Обсебване, Отчаяние, Отчужденост от битието на човек, Отъждествяване с ролята на спасител, Поемане на твърде много ангажименти, Разграничаване, Синдром на помагача, на спасителя, „спасяващият" другите. Неспособност да казваш „не". Загуба на надежда и ненамиране на смисъл. Чувство за безполезност

Трансформация на сянката: Научете се да уравновесявате своята отдаденост на служенето, като се грижите за себе си и си почивате. Вярвайте в себе си! Следвайте мечтите и визиите си. Спомнете си своята цел и поетите от самите вас задължения в рамките на цялостната картина.

Мъдроста на хармонията: Поток

Мудра: Задръжте дланите си една върху друга пред сърцето си, след това ги преместете нагоре до над очите и после ги разтворете встрани от тялото, сякаш политате като орел.

Медитация: „Почувствай как силата на моите мощни криле те придърпва към себе си. Последвай ме до единното сърце в кристалинното ядро."

Основно значение на знака: Орелът се рее високо в небето, възприемайки всичко от разстояние и по този начин има обективна перспектива. Използвай силата на своя орлов поглед/гледна точка/, за да намериш чистота на съзнанието, като преразгледаш сегашната си ситуация. Виждайки всички части, които съставляват „голямата картина“, ще разбираш по-добре какво е нужно, за да придобиеш глобална визия. Когато си настроен на вълните на колективното съзнание, твоята креативност е подсилена от глобалната ти перспектива и твоите творения придобиват нова тънкост и значение. Полети! Издигни се на крилете на Орела и няма да се намериш заплетен в материалната реалност на 3-измерния свят. Позволи си да бъдеш мечтател! Не спирай да бъдеш творец! Извиси съзнанието си!

Девиз: Аз отдавам моята визия в служене на планетарното съзнание

Утвърждение: „С проникновение и надежда аз танцувам и пея в името на единното сърце!"

Галерия към статията

 
Снимки (9)