Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълнови модул на Бялата Смърт

Размер на шрифта: a a a

skywaker

Вълнови модул на Бялата Смърт
Луна 10, ден 21 – Луна 11, ден 5


ДЕЙСТВИЕ: Изравняване
СИЛА: Смърт
СЪЩНОСТ: Възможност

Нарича се Cimi (кии’ми) на маянски. Другото му име е Смърт, или Връзка между световете. Числото му е 6 – числото на трансформацията, на промяната, преображнието, прераждането. В тази луна уейвспелът на Бялата Смърт съвпада с Великден и страданието, смъртта и прераждането на Христос. Тези свещени 13 дни започват в нощта между Велика Сряда и Велики Четвъртък. Това са дните, в които Христос е трябвало да се справи с мисълта за предстоящото изпитание.*

Тази синхронност между календарите не бива да бъде подценявана. В този момент на пролетно преображение и на подновяването духа на природата, ние всички ще преминем/преминаваме през голяма или малка порта, като нейната големина се определя предимно от това до колко съзнателно правим този преход. Колкото по-ясно разбираме процесите на еволюция на природата около нас и на собствения ни дух и тяло, толкова по-активно можем да участваме в тях, да ги насочваме, да се учим от тях, да опознаваме себе си и другите, както и планетата и принципите на живота като цяло.
Ако усещаме с цялото си същество, че нещо различно се случва с нас, но не знаем какво е то, трябва да пожелаем да разберем. Да отворим сърцето си за всички изпитания, съпътстващи отговорите на ясно зададените към Вселената въпроси и да заявим също толкова ясно, че сме готови да поемем отговорността за нашата съзнателност. Разбира се, ако не сме наистина готови, просто „заявка” няма да промени нищо; но ако сме готови и имаме по-малко, отколкото повече страхове и навици, които ни пречат да поемем живота си в свои ръце, иска се само дисциплина, постоянство и непреклонна вяра. Без очакване на резултати. Постоянство, което, ако продължи достатъчно дълго, ще създаде ритъм, след това инерция (самозахранваща и самогенерираща се) и едва тогава ще разберете какво означава скорост. Това е скоростта на енергийната центробежна сила, която се завихря като водовъртеж и постепенно започва да засмуква енергия от всичко наоколо и да се зарежда и увеличава. Но тази сила има нужда от постоянно движение и най-вече от един инициален период на „набиране на скорост”, който трае горе долу до тогава, докато достигнете момента, в който искате да се откажете. Всеки от нас има такъв предел, такава точка на насищане и едва след като премине отвъд нея по собствено желание, може да се говори за стабилност на системата на „водоврътежа” и на самогенериране на сила. Именно тук ключова роля играе вярата, защото ако тя има предел, тогава не е вяра, а самоубеждение. Да си кажеш: „Аз вярвам!” може да се окаже шега, която изигравате на самия себе си. Ако настоявате, че вярвате, Вселената ще ви подложи на изпитание, за да провери дали това е така. И ако вие познавате смисъла и същността на вярата, тогава ще успеете да преминете предела и да се класирате за по-висок сан. Разбира се, тук участват и много други фактори, като работата, която имате да свършите и нивото на капацитет, с който разполагате. Защото е несъвместима безпределната вяра с линеенето. Изисква се труд, неуморен, ежедневен, а дори и ежеминутен, ако желаете да въртите „голям водовъртеж”. Изискват се тренировки, постоянна медитация върху думите, движенията, мислите и всичко, което представлявате като човек, като програма; и всичко това, за да постигнете баланс, за да въртите пумпала на вашата собствена енергия, без опасност той да падне и да се счупи от твърде високата скорост. Защото колкото по-обширен е вашият водовъртеж, толкова повече хора и събития могат да бъдат засмукани в него. И Вселената няма да ви позволи да поддържате вихър, без да е убедена наистина напълно, че вие няма да изпуснете баланса и да потрошите всичко наоколо по някое време.

И така, да обърнем поглед на Север. Защото това е северния уейвспел на северния Замък на Рафинирането.
Сега ще рафинираме всичко натрупано до момента. Нещо като контролно или изпит върху целия материал от началото на новия Цолкин и от всички предишни начала (които се съдържат в последното начало, разбира се, тъй като, ако имате да напишете есе на тема, например, освен вашето дар слово, с това естествено се тества и познанието ви на азбуката).
През първия ден на Бялата Магнитна Смърт разбира се всички енергии се събират на едно място, в една точка. Нещо като Великия Вселенски Събор, на който патриарсите пристигат от целия свят. Днес нещата може би се решават и от разстояние, чрез Интернет, но докато не се събере цялата информация на едно място, не може да започне изпълнението на никой проект. Концентрацията на сили е като събирането на армията преди битка. Нужно е да се разбере кой какво ще играе и всички участници да бъдат информирани за действията на другите. Представете си, че Смърт, яздейки бял кон, събира всичките ви войници и държи реч, в която ги надъхва за мисията, която ТЯ ще предвожда, т.е. един вид Нейната мисия. Но войниците затова са войници, за да вярват и изпълняват – те дори са готови да умрат в името на кауза, която най-често не разбират достатъчно добре, но просто вярват на своя пълководец.
Направете това и вие. Доверете се на онази сила, която иска да ви отведе от другата страна на реката. Това, което ще намерите от другата страна е просто ИЗРАВНЯВАНЕ, БАЛАНС. Т.е., всичко необходимо.
След като сте поели по този път, идва моментът на разделението, продиктувано от Лунния Тон, който създава напрежение между двете крайности, които трябва да намерят нов баланс и синхрон помежду си. Това е ден 22 от луна 10 и плазма Дали активира теменната чакра. Едновременно, това е и второ начало, този път на аспекта, коригиран от лунния календар. Магьосникът, като окултен, е същността на мъдреца, който е Синята Ръка – познанието и постижението – божественото число 7 на завършеното творение. Това второ начало, което е като втори глас в народна песен, включващ се след първия и на друга тоналност е синьо, а синият цвят е израз на страданието. Само чрез него може да се постигне познание на истината.
Разпети Петък е денят на страданието на Христос. Докато висите на кръста и кръвта ви изтича в земята, постарайте се да бъдете колкото можете по-мъдри и близки до Господ – т.е. изпълнени единствено с добри чувства, светлина и вяра, че всичко, което се случва е за ваше и всеобщо добро. Не се поддавайте на онзи глас, който се опитва да ви убеди колко сте онеправдани и как трябва да потърсите справедливост; как виновните трябва да бъдат наказани и как те не заслужават вашата любов и внимание.
Това е една прекрасна възможност да постигнете сила. Ще я спечелите, ако изиграете картите си правилно.
Мъдростта е в постоянната светлина. Не допускайте тъмнината в аурата и в главата си, а тя със сигурност ще се постарае да ви измами и да влезе. Не бъдете по-глупави и от трите прасенца, защото дори те знаят, че думите на вълка: „Чук, чук, чук, аз съм ваш приятел, мога ли да вляза?” не са достатъчни, за да спечелят доверието им. А те са доста глупави (поне 2 от тях, според поуката.)

Електрическият тон ще балансира вярата – ако сте имали твърде много от онова, което си мислите, че е вяра, ще ви се отнеме малко, ако е била недостатъчна – ще ви бъде изпратено подкрепление. Заедно с Жълтата Звезда, уповавайте се на изкуството, хармонията и красотата и следвайте основно своята свободна воля, която е човешкото ви приемущество. С активацията на коренната чакра от плазма Сели, опитайте се да се заземите. На този ден – събота преди Великден, Христос е мъртъв. Той е в процес на преход от единия свят към другия. Прекрасен полет със силата на звездите – храмонични, топли и красиви – движещи се в прекрасен баланс, който радва всичко, което огреят с животворните си лъчи. Днес поемете от Слънцето, но не забравяйте колко прекрасно е да си човек.
На Великден ще сте възкръснал. Той е портален ден – GAP (в този уейвспел портални дни са 4, 7 и 12 – цикълът на човешкото формиране в 3-то измерение от 4 до 12, но вместо преминаващ през 8, за да стане напълно човешки, той преминава през 7 – божественото число. Това означава, че човекът е формиран с божествена същност и център). Това е денят, в който ще празнуват Луната и Земята и всички техни деца, предвождани от Водата. На този ден се къпете във вода, пийте вода, радвайте се на луната, която е точно наполовина открита/закрита и бъдете здрави. В този ден, много от вас ще усетят активацията на Кундалини, а с нея и сексуалната енергия, която би могла да бъде използвана за цялостно тонизиране на физическото и енергийното тяло. Бъдете пречистени! Радвайте се на състоянието на безтегловност и знайте, че това е вашата нова форма, затвърдена от Самосъществуващия галактически тон. Плазма Гамма активира третото око – връзката ви с космическата равнина ще бъде наистина отворена, стига да пожелаете, можете да я използвате.

В понеделник засвидетелствайте лоялност. Към всички хора около вас и към ангелите, които са ви водили по пътя до тук. Това е следващият бял знак – Бялото Куче, което ви напомня, че сте поели по път, който трябва да следвате. Сега сте в новото начало и то да започне с чиста като детска сълза любов. Центирайте се с плазма Кали, която активира сакралната/сексуалната чакра и излъчвайте от центъра на същността си с Полутонния тон. Това ще ви помогне да подхванете новия цикъл по най-подходящия начин.

Пазете се от Синята Маймуна, която ще се опита да ви отклони от пътя ви. Но това може да се случи единствено, ако сте се възнесли по-високо, отколкото можете да летите. Тогава само илюзията може да ви обърка. Тогава само маймуната ще изиграе своята шега и ще ви боли от нейния искрен смях, когато ви види как се плъзгате на обелката от банан, която е подхвърлила в краката ви. Но тя ще го направи само, ако ви види да вървите неестествено наперени и стъпващи неравномерно. Ако пък успеете да „хванете” правилната тоналност на Ритмичния тон, Маймуната ще ви хване за ръка и ще ви отведе в пещерата със съкровищата. Плазма Алфа активира гърлената чакра – говорете само истината (това е един ключ за играта, който използвайте със сляпа вяра, ако е нужно). Бъдете максимално искрени и се опитайте да не пренебрегвате никого, в това число и себе си. Погледнете баланса в природата, от него можете да научите как да го постигнете в своя живот.

Уейвспелът се центрира от 7-я тон. Както казах, този уейвспел е за нас – хората, но в основата си ние сме богове. Портален ден, в който бъдете най-добрите човеци, които можете да бъдете. Вдъхвайте увереност и мъдрост на другите човеци; Резонантният Човек е жълт – той е весел и слънчев. Той вярва както в божественото, така и в грешките – нашите най-верни учители. Не съдете другите, нито себе си, а погледнете смело грешките си и се поучете от тях, разберете ги. Вярвайте, че те са ви нужни за процъфтяването, а не са спирки, застрашаващи цялостта на пътя.
Като нов, преобразен човек, бедете чувствителни към всички енергии, съобразете се с висшите идеали в действията и решенията си. Нека свободната ви воля бъде продиктувана от божествени идеали. Плазма Лими активира слънчевия сплит – пуснете слънчевите лъчи в себе си.

В последния ден от Планетарната луна бъдете спокойни и просто съществуващи в новата атмосфера, която е космическата равнина, по която се разхожда Червения Звездоходец. На този ден ще резонира целия предишен уейвспел – точно днес ще усетите какво ви е останало от него в ръцете. Плазма Силио активира сърдечната чакра – действайте от интерес, с будност изследвайте новите обстоятелства около себе си, но и с детска невинност и без очакване. Днес трябва да докажете, че онова, което сте говорили, можете и да подкрепите с действия. Много важен ден – може да се каже, че за онези, които вървят по стъпките на календара, това е предела на вярата, съответната „точка на насищане”. Сега е моментът да балансирате всички аспекти – и вътрешни и външни с Галактическия тон на интегритета. Докато правите това, останете в покой, заземени, но с взор към звездите. Вие докосвате двете крайности. Вие трябва да знаете едновременно къде са краката и главата ви, макар и да ви се струва, че сте се разтеглили толкова много, че не виждате краката си, а те вървят без да знаят къде стъпват. Съберете се! Червеното бележи отново начало. Звездния цикъл на номер13, чиято дясна ръка е Смърт.
Същинският пълководец сте вие – това можете да изпитате и разберете на този ден.

Отново начало, този път на 11-та, Спектрална Луна на Освобождението. С помощта на Белия Магьосник, формулирайте новите си намерения и възгледи и с енергията на Слънчевия тон на намерението, изпратете своите мечти и въжделения към Вселената. Сега е моментът да кажете: „Този път наистина вярвам! Разбрах какво е вярата и ще се постарая да поддържам заряда й постоянен, доколото имам сили!” Магьосникът е сложил ръка на главата ви, неговата магия е ваша на този ден – използвайте я по най-добрия начин. Облечете бялата манта, която той ви предлага, свалайки всички излишни аксесоари, с които сте се накичили, и запретнете ръкави. Сега е моментът да направите онова красиво творение, което твърдите от толкова време, че сте способни да изработите. Това се отнася за ситуацията около вас – работата, отношенията с другите, но и за самия вас като собствено творение.
Отново, бъдете водени от силата на сърцето и добрата воля. Отново бъдете лоялни.

Ако успеете да изработите първата чернова на проекта „Ново Аз”, Синият Орел ще ви понесе на крилете си, за да ви покаже вашето царство. Той ще направи това, ако сте засвидетелствали способността си да виждате токова добре и надалеч, колкото и той. В противен случай, усилията му биха били напразни – той лети високо и вижда всички детайли с един поглед. Ако за вас картинката долу е размазана, можете да продължите да сънувате (окултната същност на Орела е Нощта) и да се взирате в отделните късчета, докато не усетите нужда да видите целия пъзел. Плазма Сели отново активира коренната чакра – заземете се! Полетът ще бъде отнемащ дъха. Сега  е моментът да видите колко необятна е всъщност вашата територия и колко излишно е да се опитвате да бъдете цар на едно малко парченце от нея, когато тя цялата ви принадлежи. Вие сте свободни и можете всеки един момент да прелетите разстояния. Луната е във фаза на новолуние. От днес ще започне нейния растеж, а с нея и растежа на интуицията ви.

Жълт Спектрален Воин ще бъдете в денят за освобождение. Отървете се от всички идеали, които ви закотвят и ви обездвижват. Това е денят, в който, каквато и форма да сте заели, колкото и усилия да ви е коствало това, трябва да я пуснете да си отиде. Т.е. привързването към нея, идентифицирането, структурирането на съзнанието. Разпуснете войската – тя е постигнала всичко нужно и не е необходима в тази си форма. Сега всички войници имат нужда от почивка, но те са войници по душа и винаги ще останат такива. Така както и вие. Вярвайте предимно на себе си днес.

В деня на центриращата плазма Кали, Кристалният Тон на Кооперирането ще ви помогне да направите равносметка на изминалия уейвспел и да съставите общ план за следващия, на базата на последните загуби и придобивки. Това е денят за ревизия. Портален ден, отново със силата на Земята и Водата, ще бъдете въведени в нова галерия от замъка на вашия път. Денят е много благоприятен за сливане с природата и за пречистване на въздух и край/със вода. Отдайте се на еволюцията, тя е всепоглъщаща сила и няма смисъл, нито полза от това да й се противопоставяте. Това е ден за съдействие между хората и лоялност към планетата. Бъдете част от семейството си, съзнателно и активно.

Спокойно и съзнателно почивайте на деня на Космическото Огледало. Тази почивка ще ви е нужна, за да се заредите с енергия за предстоящата Буря. Оставете се на Вятъра да ви води, слушайте думите и се опитвайте да следвате съветите на хората, или поне да ги разберете – това ще ви е от полза. Огледалото отразява безкрайния ред. Отразявайте другите и се отразявайте в тях. Както и във всички аспекти на природата и заобикалящия ви свят. Смърт ви доведе до тук – до залата с огледалата. Това е истината – перфектната подреденост на безкрайната Вселена, която започва и свършва във всяка една точка от себе си. Ако е твърде непосилно за вас да анализирате тази същност на Вселената (а това неизменно важи за всеки човек), просто наблюдавайте тази подреденост, която се самогенерира и никога няма да свърши. За нея няма нито „някога”, нито „никога”. В тази зала Време няма. Тук всичко просто е. Пуснете отражението си да пътува от огледало в огледалото, докато вие просто съществувате и се наслаждавате на удоволствието от полета.

Never Ending Perfection

Приятен Полет!

*Аз лично смятам, че за него тези дни са били колкото болезнени, толкова и радостни. След 3 години на демонстриране на чудеса, на които хората дори „не са вярвали на очите си”, и на още 30 преди това подготовка за това, човекът в Христос сигурно е нямал търпение да си тръгне от тази планета. Ангелът в него е друго нещо – той е бил непреклонен. За него това е било една мисия, една отговорна роля, която е трябвало да изпълни по най-добрия начин, а за „ангелите” (същества от по-високите измерения, които от гледна точка на земляните са нещо като божества именно поради превъзходството им над 3-то измерение) поетите отговорности са безкомпромисни. Това се дължи чисто и просто на тяхното познание на истината за това как се постигат „чудеса”, на тяхната вяра във вярата. Те са лишени от човешката заблуда и това им позволява да не залитат по пътя си. Именно този аспект от личността на Исус е била водещ в неговия път и доколко той е успявал да съчетава него с човека в себе си, не знам, но крайният резултат е налице – спектакълът е разигран и който може, научава нещо от него. Всеки според възможностите и силата си. Както и според опита си в тази Игра на Свободна Воля, която се разиграва отдавна.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.