Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

16 Жълт Воин – КИБ (CIB)

Размер на шрифта: a a a

16 Жълт Воин - КИБ (CIB)
(кин 16, 36, 56, 76, 96, 116, 136, 156, 176, 196, 216, 236 и 256)  

Оспорва и подчертава силата на разумът

Посока: Юг
Действие: Изпитание
Сила: Интелект
Същност: Безстрашие, смелост
Времева клетка: Изпращане, изход
Енергийна система: Съзряване
Цветно семейство /Хроматика/: Синьо
Земно семейство: Кардинално
Чакра: Гърлена
Човешки Холон: Показалец на ляв крак
Планета: Сатурн, 7 орбита
Раса: Жълта Коренна Раса
Клан: Син Клан на Небесата

Характеристика: Милост, Упование, Вътрешен глас, Галактически водач, Възприемане, Мистично предаване на послания, Божествена комуникация, Космическо съзнание, Златна колона, Прът на лодкар, Интелект, Безстрашие, Космическа сила, Способност за връзка и общуване с галактическото съзнание

Мъдроста на сянката: Напътствия, Милост, Липса на упование, Ограничаване, Липса на упование в своето вътрешно знание, в способността да чувстваш и да действаш, насочван от Духа

Трансформация на сянката: Установете връзка с Божественото. Превърнете се в директен проводник на Духа. Уповавайте се във вашата мистична интелигентност. Настройте се към ясните сигнали, излъчвани от вашия вътрешен водач. 

Мъдроста на хармонията: Милост

Мудра: Вдигнете ръце над главата си под формата на буквата V, готови за галактическа комуникация; съберете пръстите си така, че да докоснат третото ви око; след това отдръпнете ръце встрани с дланите навън, така че да образуват колибка.

Медитация: „Аз съм трансцендентното великолепие на разцъфнал през нощта лотос на върха на твоя златен, сияещ жезъл.“

Основно значение на знака: Същността на воина е интелекта. Духовният воин не е войник, а човек, който използва интелекта си, за да отсее полезното в живота. Неговият меч на истината е съзнанието му. Воинът има дисциплината да разреже воала на илюзията и на страха (false evidence appearing real – f.e.a.r.). Да си безстрашен не означава да нямаш страх, а да действаш въпреки страха. Страхът е гориво за свещения воин. Воинът трябва да използва тази способност, за да изпълни мисията си. Като рицарите на кръглата маса, той търси свещения граал на истината. Но това може да бъде постигнато единствено чрез безстрашно изследване на всеки аспект от реалността. Никакъв принцип, идея, вяра или догма не може да остане неизследвана. Започни да задаваш правилните въпроси в живота и вътрешният ти воин ще те отведе до правилните отговори.

Девиз: Аз съм безстрашният воин, милостта на божествения интелект

Утвърждение: „Аз грабвам жезъла на моята мощ.“

Галерия към статията

 
Снимки (15)