Публикации / Единици на времето / Слънчеви печати

19 Синя Буря – КАУАК (CAUAC)

Размер на шрифта: a a a

19 Синя Буря - КАУАК (CAUAC)
(кин 19, 39, 59, 79, 99, 119, 139, 159, 179, 199, 219, 239 и 259) 

Ускорява и подчертава силата на самосъзиданието

Посока: Запад
Действие: Катализиране
Сила: Само-генериране
Същност: Енергия
Времева клетка: Матрица
Енергийна система: Трансформация, преобразуване
Цветно семейство/ Хроматика/: Синьо
Земно семейство: Входящо, портално
Чакра: Коренна
Човешки Холон: Кутре на ляв крак
Планета: Плутон – 10 орбита
Раса: Синя Коренна Раса
Клан: Син Клан на Небесата

Характеристика: Самопораждане, Катализиране и енергетизиране на всички процеси, Облаците на гръмотевична буря и грамотевици, Трансформиране преди пълното претворяване, Пречистване, Трансформация, Единение, Светлинно тяло, Подготовка за извисяване, Гръмотевично същество, Път на светкавицата, Посвещение чрез огън, Екстаз от свободата

Мъдроста на сянката: Разделение, Страх от близост, Страх от загуба, Безнадеждност, Дезинтеграция, Загуба на радостта от живота, Отдаване, Отделност от Духа, Отричане, Отчаяние, Пречистване, Разсейващи се структури, Ревност/Завист, Страх от неизвестното. Силно чувство на отчаяние или на отделеност от Извора, Отхвърляне на собствения физически процес на трансформация.

Трансформация на сянката: Освободете се от отричането и осъждането на живота си. Помолете своята Висша същност да ви помогне да преминете през интензивните чувства, съпътстващи всяко израстване. Предайте собствената си трансформация на Духа, изоставяйки всичко, което поддържа заблудата на разделението.

Мъдроста на хармонията: Свобода

Мудра: Съберете длани пред сърцето си като за молитва, после притиснати една в друга ги вдигнете над главата си и ги пуснете изведнъж, като издадете звук на пречистване.

Медитация: „Гмурнете се във вълната на екстаза отвъд сетния танц на въртящите се була. Фрагментите на Висшата същност се събират, поемат към дома. Извисете се и свалете булото. Хоризонтите ви очакват."

Основно значение на знака: Бурята е едно от най-чистите енергийни проявления на природата. Силата на бурята достига до всички, вдъхвайки респект и смиреност. При все това, корените на бурята са скромни: Малките капки вода се събират над морето, за да се обединят със силата на вятъра и да се превърнат в нещо огромно и трансформиращо. Това е един урок за нас, ако желаем да обуздаем енергията на бурята. Търси центъра на бурята! Остани спокоен, докато всичко около теб се променя; остани неподвижен, докато всичко наоколо се преобразява. Колкото по-силна е енергията на бурята, толкова по-важно е да останем центрирани. Когато оставаш центриран, без привидно действие, ще бъдеш способен да катализираш големи промени. И както бурята се завръща в морето, бъди само-генериращ. Бъди отговорен за собствената си енергия и големи неща са възможни с Бурята. Ако изгубиш центъра обаче, може да се окажеш изтощен.

Девиз: Аз само-генерирам свобода от енергия/енергия от свобода

Утвърждение: „Аз се пречиствам и трансформирам, като разпалвам светлинното си тяло и изцелявам всяко разделение."

Галерия към статията

 
Снимки (15)