Публикации / КОСМОЛОГИЯ

Рестартиране на Мрежата - 20 май 2012 година

Размер на шрифта: a a a

След големия успех на Деня на Световно Освобождение, нашите усилия за планетарно освобождение продължават. Този път, ние ще се срещнем групи, големи или малки, индивидуално или по двойки, в точното време на слънчевото затъмнение на 20 май 2012 г.

Масово ще се обединим и ще визуализираме освобождението на нашата планета от тиранията на не-физически негативни елементи, така че за пръв път в историята си ще имаме шанса да съ-творим нашата собствена духовна съдба като свободни същества от Светлина на Земята и ще се свържем с Източника без препятствия. Трябва да има 144 000 хора, които да осъществят тази визуализация с фокусиране, за да се постигне желаният ефект.

На 20 май ще има годишно слънчево затъмнение, когато Луната ще закрие Слънцето пред Плеядите.

Мощен лъч Светлина ще излезе от Галактическото Централно Слънце, ще се спусне директно през Плеядите към Земята и ще е заземен напълно по пътя си. Този лъч Светлина ще изгори всички препятствия на етерно и астрално ниво и ще засили връзката ни с Източника.

Той ще прегори всички страхови програми на негативни не-физически елементи и ще рестартира енергийната мрежа около планетата в точния момент, когато сянката на Луната ще докосне върха на Планината Шаста. След рестартирането, ние ще сме в състояние да съ-творим нашата духовна съдба със Светлина.

Ще направим тази визуализация едновременно, моментът на затъмнението рестартиране, което е на 20 / 21 май. Точните часове за различните времеви зони са :

3:30 следобед 20 май (Хавай)
5:30 следобед 20 май (Аляска)
6:30 следобед 20 май ( Лос Анжелис )
7:30 следобед 20 май (Денвър)
8:30 следобед 20 май (Хюстън)
9:30 вечерта 20 май ( Ню Йорк)
2:30 сутринта 21 май (Лондон)
3:30 сутринта 21 май (Париж)
4:30 сутринта 21 май (България)
5:30 сутринта 21 май (Москва)
7:00 сутринта 21 май (Индия)
9:30 сутринта 21 май (Пекин)
10:30 сутринта 21 май (Токио)
11:30 сутринта 21 май (Сидни)

Инструкции:
1. Отпуснете ума и тялото си като наблюдавате дишането си няколко минути

2.
Визуализирайте колона от етерна Синя Светлина, излъчваща се от Галактическато Централно Слънце, преминаваща през тялото ви към центъра на Земята. Поддържайте тази колона от светлина активна за няколко минути. След това визуализирайте всички негативни елементи около земята премахвани от етерните и астралните нива заедно с техните негативни духовни технологии и магически инструменти и всички онези елементи ескортирани в Светлината от не-физически борци за свобода от Светлина. Визуализирайте как този процес се случва мирно и гладко по целия свят. Визуализирайте как най-сетне светът е свободен от духовно робство, свободен от всички зли Аркони, Рептили, демони, стихии и други негативни не-физически същества. Визуализирайте вибрацията на етерните и астралните нива, ставаща по-лека и по-ярка докато всички тъмни същества си заминават и остава само Светлината.

3.
Визуализирайте напълно ново духовно бъдеще за човечеството, с ангели, феи, делфини, еднорози, духовни водачи и други същества от Светлина, населяващи етерните и астралните нива. Визуализирайте как са излекувани всички рани на човечеството, цялото човечество вдъхновено и напътствано от всеки, който има собствена връзка със собствената си Душа и Източника.

Моля, направете тази визуализация според инструкциите и не я променяйте, тъй като в противен случай тя няма да има желания ефект.

Повече информация за негативните не-физически елементи и как да ги отстраните от живота си.

Превод :Tauno

*********
More information about negative non-physical entities and how to remove them from your life:
americankabuki.blogspot.com

Updates about Reboot of the Grid:
2012portal.blogspot.com
bulgarianlovenlightmessages.blogspot.pt

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.