Публикации / Law of Time

Призив за деня извън времето

Размер на шрифта: a a a

БЯЛО РИТМИЧНО ОГЛЕДАЛО (25 юли 2012 година)

Аз организирам за да отразявам Уравновесената Подреденост;
Аз отпечатвам матрицата на безкрайността с ритмичния тон на равенството;
Аз съм воден от собствената си удвоена сила на безкрайността;
Аз съм Портал на Галактическа Активация, влез в мен!  

Денят Извън Времето на Мира чрез Фестивал на Културата 2012 е след няколко Луни! Стартирайте вашите нови планове сега!

Да направим Денят Извън Времето най- запомнящ се завинаги
!

Нашият свят се променя бързо, Денят Извън Времето е деня, в който можем да се пренесем от "обикновената" реалност в безкрайната зона, където времето е изкуство и всичко е простено. Летете със Знамето на мира. Правете изкуство.

Летете със Знамето на мира. Правете изкуство. Слушайте музика. Обичайте се всички. Предвидете барабаните и пейте в кръг. Направете церемония за универсална прошка. Да запеем за Земята. Да полетим със Земния Флаг. Да се помолим за свободата и равенството на всички. Полетете с флага на Дъгата. Изпратете телепатичен сигнал към нашите звездни братя и сестри чрез груповата Медитация Дъгов Мост. Вижте как излъчените цветове насищат Земята с лечебни лъчи. Вижте как след това цветовете се излъчват и в другите измерения. Представете си отново света. Всичко е възможно.

Тази година Денят Извън Времето е изключително мощен, тъй като е кодиран от Бялото Ритмично Огледало, вторият Ясен Знак на капака от гробницата на Пакал Вотан, означаващ неговата деинкарнация. По Календара на Дългото Броене ще бъде 11.11/ Синя Спектрална Маймуна).

Тази година в Деня извън Времето, заедно със Знамето на Мира, на Фестивала нека се помолим с огледало или огледала за обратно виждане като символ на Отражението на Вечната Божествена Подреденост. Огледалото е мощен инструмент, който ни напомня за нашата многоизмерна природа. Огледалото е начин за укрепване на резонансното поле около Земята, Велатропа 24,3, представящо смисъла на
In Lak'ech ("Аз съм другото ти Аз"). 

Вижте призива от Япония за възраждане духа на Фестивала за Деня Извън Времето.
Вижте призива от Русия за създаване на глобална култура чрез мирни тържества. Изпратете вашите видеоклипове, да направим съвместен филм, който да бъде показан в целия свят!!

МНЕНИЯ

renetaman каза на 30.05.2012 г. 09:52 ч.

Obedinenieto pravi silata, i vsiaka originalna ideia ste e ot goliama polza za budesteto na planetata.Zemiata ni tursi novatorite, i budni planetarni kinove s takiva idei.
Za tova neka se organizirame za tozi den!

Rujka каза на 26.06.2012 г. 22:31 ч.

InLakech A la Kin!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.