Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

25- то Ноосферно Писмо

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в 13- та Космическа Луна на Присъствието!

Добре дошли в Космическата Луна на Присъствието! Това е тринадесетата Луна на планетарния Вълнов Модул на Служенето, притежаваща силата на Космическата трансцендентност, с която отиваме отвъд това, което ни е известно, за да бъдем това, което сме.
С тази Луна излизаме от Годината на Белия Ритмичен Вълшебник и се подготвяме за влизане в Годината на Синята Резонансна Буря. Това е все едно да излезем от един астрален филм или сън и да влезем в друг.
Нашите мечти-сънища са едни от най-мощните примери за достъп до най-съкровените центрове на разума. Като чисто четвърто измерение, мечтата активира астралните филми. Всеки път, когато правим избор, ние засилваме ефекта в един от тези астрални филми. Изборът, който правим се състои в съвпад или несъвпад със съответния филм.
Нашият най- силен астрален филм винаги се играе едновременно с модела на нашия живот. Всички тези астрални филми са възможности, съхранявани в четвъртото измерение, въпреки че ние съзнателно не играем във всички от тях. Каквато и реалност да изберем, тя вече е там и усилването вече е записано, от най-ниската до най-високата вибрация.
Всеки от нас притежава лента или астрален филм, който непрекъснато се върти и съдържа всички потенциални астрални филми, които са възможни за всеки един от нас. Ето защо в Светото Писание се казва, че всичко е написано в книга. В Книгата на Знанието се отбелязва: "този, който ви чете, пише за вас."
В четиримерните астрални сфери има библиотеки на енергията и информацията, включително системи от енергийни пътеводители, както и огромни архиви от библиотеки на всички различни астрални филми, които е възможно да се разиграят, това понякога се нарича "Аkашови Записи”.
В тази Резонансна Година на Бурята имаме чудесна възможност за индивидуално и колективно влизане в най-висшия астрален филм при движението си към 2013 година ( Честотата 13:20 е анаграма на числото 2013).

Звездни Пътешественици

В изминалата 12-та Луна, ние се питахме: "Как можем да се посветим на всичко живо?" Така че сега идва въпросът "Как можем да разширим нашата радост и любов?"
Първият Кин на тази Луна дава отговора на въпроса, тъй като е Бяло Самостоятелно съществуващо Куче, Кин 30 - "Аз определям с цел да обичам ..." Кин 30 е Полярен Кин, Ясен знак на Пакал Вотан и ключов ден в 65-дневния Бял Галактически Спектър, Сезонът на Любовта.

Дали 1, Ден - Kин 30, Бяло Самостоятелно- Съществуващо Куче (27 юни 2012)
Добре дошли в Космическата Луна на Присъствието. Животинският тотем за тази Луна е костенурката, чиято черупка се състои от 13 части, които я правят посланик на силата на космическото време. Костенурките са едни от най-древните същества на Земята – ако се върнем назад във времето на Триаса, преди 200 милиона години! Изумителен факт е, че бебето - морска костенурка прави един кръг около гнездото след излюпването си, преди да влезе в океана ...Video: Thirteen Moons Turtle Island Flute Music ; 
www.13moonsclan.com

Силиo, Ден 7 - Kин 36, Жълт Планетарен Воин (3 Юли 2012)
Пълнолуние и Медитация Дъгов Мост- 7-дневен цикъл на световно синхронизираните медитации за Хармоничната Конвергенция- 2012 (lawoftime.org / rainbowbridge). Днес е Ден Асала / Дхарма Ден ( Годишнина от началото на първото учение на Буда, "Колелото на Истината"). Днес е датата на известната катастрофа на НЛО в Розуел...
Rainbow Bridge Meditation day
Video: UFO technology from Roswell

Kaли, Ден 11 - Kин 40, Жълто Магнитно Слънце (7 Юли 2012)
Започва 13-дневният Слънчев ВМ на Универсалния Огън / на Просвещението (завършва на 19 юли 2012, Ден 23, плазма Сели).
Video: The Sun is a Stargate/by physicist Nassim Haramein

Aлфa, Ден 19 - Kин 48, Жълта Слънчева Звезда (15 Юли 2012)
Днес е ден на изкуството и красотата: Pink Floyd—another Brick in the Wall.
Числото 48 се свързва с Хексамеридата на Октавата и е числото на хиперплазмата на Хармоничните Руни на УР, което активира корпус колосум на Холономния Приемник. За повече информация относно Хармоничните Руни на УР вижте  Книгата на Време-Пространството и Книгата на Куба.

Галерия към статията

 
Снимки (6)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.