Публикации / Law of Time

Митичният Призив

Размер на шрифта: a a a

Митичният Призив

Преди известно време, Великият Галактически Съвет е бил свикан и едно митично предизвикателство е било отправено към много от Светлинните Същества: Деца на Слънцето, крилати ангели, пратеници на Слънцето, Воини на Дъгата и други светли същества от много слънчеви системи.

По време на срещата, Любовта на Въртящите се Галактики, Великият Дух е дошъл, изпълнил ги с Благодатта на небесната светлина и изрекъл следните думи: "Вие сте поканени, да се въплътите в един свят, където ще се проведе голяма трансформация. Вие, които отговорите на този призив, отивате на точното място на планетарната еволюция, където илюзиите на страха и разделението са силни учители.
Призовавам хората, които имат дарби и таланти, необходими, за да действаме там като емисари, за издигане и трансформиране на честотите на планетата Земя, просто да се вградят и да хвърлят котва там с присъствието на Любовта.
В този мит, ще бъдете създателите на една нова реалност, реалността на осмото Злато."

Любовта на Въртящите се Галактики продължила: "В други свои пътувания всеки от вас се оказа интуитивен навигатор, който е в състояние да събуди съзнанието си и да приведе в сърцето си подтиците на чистата любов и състрадателното служене.
Като посланици на Слънцето и факлоносци вече сте доказали запазването на светлината, и аз ви каня да се въплътите масово сред племената на Земята, за да подпомогнем Гайя и всичките нейни деца при тяхното трансформиране.
Това е част от плана, който ще бъде обвит в неизвестности тайнственост. Въпреки това, без да забравяте чувството си за детска невинност и доверие, вие ще се превърнете в хармонични лифтове на тази начална циклична процедура за Земята.
Ще се въплътите стратегически, по-често в планетарни региони с висока вибрационна плътност. За някои тази илюзия за отделяне от Любовта може да създаде чувство за безнадеждност, липса на подкрепа и отчуждение. Но, признавайки човечността си, с Любовта си ще преобразите дълбините на двойствеността и вашата светлина ще насърчи много хора.
Вашето участие в това предизвикателство е напълно доброволно, обаче, тази преобразяваща Земята промяна е много специална и благородна. Ако решите да приемете тази мисия, ще имате възможност да катализирате и да синтезирате всичко, което сте постигнали в продължение на много въплъщения, ще получите специална оферта за квантов скок в съзнанието си.
Важно е да изберете начина, по който ще танцувате със Земята Гея и с нейните деца, докато завърши Светлинната церемония."

Така говореше Твореца, Светлината на Въртящите се Галактики. И така, светлинните същества, които образуваха безброй Съюзи, федерации и съвети, верни на звездите избраха да се въплътят на планетата Земя, за да я подпомогнат в това изключително важно събитие за планетарното пробуждане от съня.

Имаше дори и защитен план, предназначен да пробуди тези същества от илюзията за разделяне и преодоляване на завесата на забравата, която често се среща на Земята.
Светлинните същества, пътешествениците до Гайя се съгласиха взаимно да помогнат на енергийната Памет. Така, че нека тези семена от звездни кодове в различни форми, като например звуци, цветове, светлини, образи, думи и символи са във вибрационен резонанс, който ще им помогне да помнят ангажимента си към Светлината.

Тези кодови ключове ще се появят навсякъде, в продължаващото изкуство и музиката,  проникваща в погледа, разговорите и чувствата, като всичко това да създава дълбокото желание за събуждане и превръщане в олицетворение на Любовта.

По такъв начин, вие деца на Слънцето ще се къпете с вода от Паметта, подготвени като Воини на Дъгата, за да изпълните обещанието на новия и древния мит, за укрепване присъствието на Любовта на Земята. Обичам Вашият избор, зависещ от мантията на боговете, изпращащ целебни вълни и Любов чрез възприемчивото тяло на Гея.

Когато се събудите в това време, ще се събудят и вашите подаръци, което ще даде възможности и за другите хора. Използването на инструменти като смях, песни, танци, хумор, радост, доверие и Любов създава дълбока преобразуваща вълна, която ще трансформира ограниченията от стария мит на двойствеността и отделянето, което ще осигури чудото на Мира и Единството на Земята.

Използвайте даровете си в полза на Гея. В свръхновото си съзнание, Гея и нейните деца ще се издигнете в светлинни одежди, образуващи светлинното тяло на Любовта, за да се преродите на звездите.

Призивът е Митичен. Голямото предизвикателство е започнало. Събудила се, Дъгата от воини, слънчеви светещи същества на Галактическия Съюз, федерации и съвети. Бивши и нови небесни Пътешественици отново остават в красотата и силата на Любовта на Гея.

Оставете настрана недоверията. Вие сте божествени деца на Слънцето, идете там където сърцата ви водят до споделяне на големите подаръци. Предайте магията на Земята. Не забравяйте, че тук ние танцуваме и пеем като едно сърце.

Хосе Аргуелес (Синя Спектрална Маймуна) и Лойдин Аргуелес (Бял Слънчев Вятър)

МНЕНИЯ

IikKa каза на 17.07.2012 г. 18:48 ч.

Прекрасен призив - подкрепа и вдъхновение.
Ин лак`еш

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.