Публикации / КАЛЕНДАРИ

Година на Синята Резонантна Буря

Размер на шрифта: a a a

Година на Синята Резонансна Буря

Кин 59: Аз съм канал, за да канализирам, Вдъхновявайки енергията, Аз запечатвам матрицата на самопораждане с Резонансния тон на Настройката. Воден съм от силата на магията.

Синята Резонансна Буря, пренасяйки ни през портала за Завършване на Цикъла, установява резонанс, чрез който ние придобиваме възможност за проява на Галактическа Синхронизация. Самопораждащата се свобода на душата става безкраен източник на вдъхновение, придвижващо Дъговия Мост в новия цикъл на Галактическия Дриймспел. Установяване на връзка с Висшия Аз, позволява ускорението на вътрешните процеси на изчистване и овладяване на изкуството за разпознаване на същества и явления. Устремени със силата на вдъхновението, ние получаваме способност да направим осъзнат избор и да насочим своята енергия и активност към служене. Изчиствайки своето възприятие от условности и натрупвания в личността и позволявайки на себе си да станем свободни проводници на Галактическия Резонанс, ние се посвещаваме на духа на единството в съвместния труд за общото благо.

Ключови енергии на годината: преобразуване и трансформация, катализа, ускорение и изчистване на всички процеси, резонансност, разпознаване, пренастройка и поддържане, вдъхновение, самопораждане и енергизация на нави събития и явления.

Управляващи Планети: Слънчево-Пророчески Плутон, Слънчево-Пророчески Сатурн.

Етическо утвърждение по проекта РИНРИ: Уважавай себе си и постъпвай така и с другите.

Оракулът на Синята Резонансна Буря разкрива пълния спектър на енергиите на годината.

АНАЛОГ: Жълто Резонансно Слънце: Кин 20, Портал на Галактическа Активация, Ясен Знак на Пакал Вотан. От Кулата на Свободната Воля на Телектонон на Мъдростта 7. Слънце управлява първата четвърт на годината, въплъщавайки силата на просветлението и Вселенския Огън. В този период „ Пътят на Овладяване на Силата се изкачва към Небесата”.  

ВОДАЧ/УПРАВИТЕЛ: Синя Резонансна Маймуна: Кин 111, Портал на Галактическа Активация, управлява втората четвърт на годината. Силата на магията устремява Планетарния Кин към портала за Завършване на Цикъла, в сферата на Седемте Мистични Луни. Именно сега завършва Пътя на Трансцедентната Четворка и „Бинарния Ред Определя Движението на Пространството”.

АНТИПОД: Червена Резонансна Луна: Кин 189, Портал на Галактическа Активация, управлява третата четвърт на годината. Силата на изначалната вода помага за изчистване на съзнанието ни от обусловени отношения и да усетим вдъхновението на Галактическия Дриймспел, като „ Космическия Ред се Завръща в Сърцето на Земята”.

ОКУЛТЕН УЧИТЕЛ: Бял Резонансен Вятър: Кин 202, управлява последната четвърта четвърт на годината, когато „ Архитектурата Освобождава Цялостния Ред”. Духът на единството пренастройва вашата вътрешна същност с песента на Истината, въплъщаваща Дъговия Мост в Новото Време на Мира.

Заключителната 16-та Година на Куба на Закона в Телектонон на Пакал Вотан, Жълт Воин, Слънчево-Пророчески Сатурн, Силата на Интелекта и способността на Воина да озвучава своите намерения спомагат за завършване на 16 – годишния път на вътрешна трансформация и подготовка за 6-те години пътешествие от Кулата на Навигацията към Кулата на Духа(2013-2019).

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.