Публикации / Пътеводител

Денят Извън Времето е Галактически Ден на свободата

Размер на шрифта: a a a

Денят Извън Времето е Галактически Ден на свободата, изкуствата, творчеството, молитви и медитация за мир по света. На този ден, когато изкуството излиза извън границите на историята и по цялата Земя се провеждат фестивали за «Мир чрез Култура».

Всеки човек или група могат да организират подобен фестивал в своя регион, събирайки единомишленици под Знамето на Мира.

Денят Извън Времето е прекрасен момент за установяване на Всеобщ Мир между всички същества.В календара на 13- те Луни, всяка Луна (всеки месец на годината) се състои от 28 дни. 13х28= 364 дни, но 365-ия ден не е нито ден от седмицата, нито ден от месеца и затова се нарича Ден Извън Времето.

Денят Извън Времето се празнува по целия свят от 1992 година. 25 юли е Празник на Мира и Културата. В този ден хората на изкуството, в чиито сърца е жив Празничния Дух със своето духовно творчество насищат атмосферата на Земята.

Този ден е посветен на живота, любовта, изкуството и вселенската прошка. На този ден призоваваме всеки да сподели своето изкуство и творчество. Философията на Деня Извън Времето се изразява с формулата T(E)=Art или «Енергията преобразувана във Времето е Изкуство».

Емблемата на Деня Извън Времето е Знамето на Мира чрез Култура. Идеята за Мира чрез Култура е инициирана от руския художник и писател, дипломат и обществен деятел — Николай Рерих. Знамето на Мира, предложено от Рерих става основа на известния Пакт за Мира на Рерих от 15 април 1935 година.

По целия свят хората приветстват идването на Новото Време и най- добрия начин да посрещнат Новата Галактическа Година е да насочат творческите си пориви към съединяване на всички планетарни кинове на Земята.

Денят Извън Времето е ден на откритите Космически Врати на Времето, когато енергиите на старата година си отиват и влизат енергиите на Новата Година. В този уникален ден нивото на резонансната настройка (на синхронизация) с Центъра на Галактиката е максимален.

Ин Лакеш! / Аз съм Ти и Ти си Аз!/

МНЕНИЯ

PavlinT каза на 26.10.2015 г. 08:54 ч.

Интересна и полезна информация!
Не знаех за този ден, но ето че няма случайности! :)
Благодаря!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.