Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

27- мо Ноосферно Писмо на Фондацията на Закона за Времето

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Лунната Луна на 7 Кауак: Годината на Синята Резонансна Буря- 27 Ноосферно-писмо- 2012!

Добре дошли в Луната на Скорпиона,  Луната на Предизвикателствата (на установяването)! Това е Втората Луна от Планетарния Вълнов Модул на поддържане на полярността и стабилизирането.
В момента се събуждаме от дълбок сън, за който сме мечтали, защото досега сме живели тук, на Земята по изкуствен начин. Предизвикателството на Лунната Лунa е да преодолеем нашата вътрешна двойственост и нека новата светлина възкреси нашето съзнание, да разтвори старите системи от вярвания и да пренапишем историята си. Колкото по-малко се съпротивляваме, толкова по-добре.
Животното- тотем за тази Луна е скорпион, който символизира процеса на смъртта и прераждането като време за трансмутация на енергиите и трансцендентност на дуалността. Това прочиства разума ни от историческия вирус на колективния „централен процесор”, разтваря изкуствените структури,  базирани на страхови програми.
На 20-ти ден от тази Луна се отбелязва 11-та годишнина на 11 септември-Бял Лунен Съединител на Световете, Кин 106. Този кин се свързва с планетата Марс и е един от Ясните Знаци върху капака на гробницата на Пакал Вотан, посочващ поляритета на  Марс.
Последният път/ 6 август 2012, когато  "Кюриозити" кацна на Марс отбелязахме 67-годишнина от атомната бомбардировка в Хирошима- по време на 13-дневния марсиански Вълнов Модул на Съединителя на Световете (Събитията във Фукушима през 2011 година също са в рамките на този ВМ). Япония се намира в Марсианската зона на Съединителя на Световете от планетарния Холон.
Това показва една невероятна възможност да се отдалечим от поляризацията и агресивността / конкурентния военен манталитет, символизирани от Марс (бог на войната) и да се слеем с енергиите от по- високите измерения, които сега обливат нашата планета.
Новата честота на космическата любов, проникваща в атмосферата на Земята достига до нашите сърца. Когато ние отговорим на този призив за повече любов, една голяма енергийна вълна ще се насочи към нас , за да засили вибрационното ни поле, да отвори нашите чакри, за да се получат новите галактически програми, които сега се изливат чрез ноосферата.
Нашият разум е едновременно радиопредавател и приемник. Колкото по- ясни са нашите възприятия, толкова по-лесно ще се включим в космическия интернет, или ноосферата- съзнателната сфера на планетата.
Когато сме отворени за честотите от по- високите измерения, нашето съзнание е насочено към информацията от новия лъч, който съдържа резонансните честоти на "Новия Цикъл".
С влизането в резонанс, ние спонтанно се обвързваме с многоизмерната си природа. Да получим новия божествен план,  с любов да упражним влиянието си върху планетарната матрица, да пренаредим  мисловната си структурата и да усилим своето ДНК. По този начин можем да възприемаме много слоеве от реалности, настъпили едновременно с  физическата реалност.

Синхроничности на Звездните Пътешественици

Синхронизацията следва набор от универсални принципи, въз основа на математическата матрица. Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и действителност, такава каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече са хармоничностите в Синхронния Ред. Това е целта на 13 – Лунния календар, 28-дни всяка Луна. Следват някои примери за това, как може синхронно да се работи с дните от календара. 13 Moon tutorial.

Лунна Луна на Предизвикателствата, 2 Луна от 13- те Луни (23 Aвгуст дo 19 Септември 2012)

Лунната Луна е втората луна на Годината. В Първа Луна се питахме: "Каква е моята цел?" Сега се питаме: "Какво е моето предизвикателство? След като установихме нашата цел или цели, ние трябва сега да идентифицираме пречките и затрудненията преди да я/ги постигнем.
В Първа Луна ние предложихме идеята, че нашата цел е да активираме ноосферата или следващия етап от еволюцията. Така че, какви са пречките пред реализирането на тази цел? Според циклите, описани в предходното 26- то Ноосферно писмо, тази Лунна Луна съответства на Кин 197, Червена Лунна Земя, в афирмацията за който се казва:

„Аз поляризирам, за да се развивам, Стабилизирам синхронизацията, съхранявам матрицата на навигацията, с лунния тон на предизвикателството, ръководен съм от силата на вселенската вода,  Аз съм Портал на Галактическа Активация, влезте в мен"!

Чрез навигацията на кодовете от 13 Лунния Календар, ние стабилизираме синхронността, което ни открива потока на вселенската вода, където нашите индивидуални потоци се  сливат в Един Велик Океан.

Така както Кин 197 е Портал за Галактическа Активация, така и цялата тази Луна е Портал за Галактическа Активация! Интересно е да се отбележи, че 12 от 28-те дни на тази Луна също са Портали на Галактическа Активация, последния Ден на Луната е 9 –я по ред Портален Ден  за Галактическа Активация от първите 10 Активни Дни! Tези 9 Дни / Портали на Галактическа Активация всъщност са 9 дни от 10 –те дни на Плана АЛФА : съдържащ първия от двата 10- дневни Цикъла на Галактически Портали за Активация в Цолкин /Галактически Спин.

Книгата на Aватара, „ Хроники на Космическата История”, Том 2 (стр. 197) описва Цолкин / Галактически Спин по отношение на различните тринадесет измерения, но със симетрична Космическо-Електрическа Плътност. Всяка вертикална колона на Цолкин представлява едно от 13- те измерения. Броят на Порталите за Галактическа Активация във всяка колона илюстрира съдържанието на електричество за всяко измерение.

Този 10-дневен пробег е в 6-та колона, която е синоним на 6-то измерение, изключително зареден електрически слой на реалността, описан като Светлинна Същност – или измерението на светлинните единици.
С други думи, това е силно заредена Луна.

Click here to download the full diagram. Вижте повече: CHC Vol. II

 (Тази Луна също бележи завръщането на Четвъртото Изгубено Поколение. За да научите повече вижте  7:7 :: 7:7 /7:7::7:7 Telektonon Reveleation и тази статия /  this article).

Седмични Кодони на Лунната Луна

  • Седмица 1 (Иницииране): кодон 32, „Устойчив Разум" - Бинарният Ред Определя Движението на Пространството"
  • Седмица 2 (Пречистване): кодон 28, „Време за Пробив " - Космическото Съзнание надхвърля Пространството".
  •  Седмица 3 (Трансформация): кодон 44, „Проникващо Време "- „Времето натрупва Сила чрез Принципа на Динамичното Построение”.
  •  Седмица 4 (Съзряване): кодон 1, „Съзидателен Генезис” - "Времето поражда Дърво"

Дали- Ден 1, Kин 87, Синя Слънчева Ръка (23 Aвгуст 2012)

Добре дошли в Лунната Луна! Луната започва със Синята Слънчева Ръка, 5 Ясен Знак на Пакал Вотан - един от 13-те „Знаци”, които са на външния ръб от капака на саркофага на Великия Пакал.

"Pacal Votan's Legacy to the Galactic Maya" http://www.youtube.com/watch?v=fxzfs1dETOc&feature=em-share_video_user

Гамa-  Ден 3, Kин 89, Червена Спектрална Луна (25 Август 2012)

Днес отбелязваме  два спина от възнесението на Валум Вотан. Вижте:  Witness the many numerical synchronicities between Valum and Pacal Votan's lives.

Силиo – Ден 7, Kин 93, Червен Лунен Небесен Странник (29 Aвгуст 2012)

Днес завършва  6-тия 113-дневен Цикъл от Галактическата Плътна Спирална Вълна / „Господарят на Зората –Кетцалкоатъл- цикъл на самостоятелна трансформация". Портал на Галактическа Активация и Ден за Медитация Дъгов Мост: Rainbow Bridge Meditation day - 7-дневен цикъл от световните синхронизиращи медитации за Хармоничната Конвергенция 2012 (lawoftime.org/rainbowbridge)

Дали- Ден 8, Kин 94, Бял Електрически Вълшебник (30 Aвгуст 2012)

Днес е началото на 7-я и последен 113-дневен цикъл на Кетцалкоатъл, "Господарят на Зората надминава себе си" - с  това започват 113-дни за обратно отброяване до 21 декември 2012/ Ден за Медитация Дъгов Мост. Научете повече: Learn more about these cycles at www.lawoftime.org/return

Днес е също ден за синхронизирана медитация за Разплитане на Кармичните Възли/ Untie the Knots, Return Time to the Sacred Round ceremony - 13-дневен цикъл от световните синхронизирани медитации за Хармоничната Конвергенция 2012 (lawoftime.org / untietheknots).

Сели- Ден 9, Kин 95, Син Самостоятелен Орел (31 Aвгуст 2012)

Пълнолуние и Синя Луна- случва се веднъж на всеки две години и половина(2,7154 години), когато са налице две пълнолуния в един григориански  месец . Сините луни са изцяло функция на григорианската програма. В календара 13 Луни/28-дни всяка Луна, обикновено има  едно пълнолуние и едно новолуние, така лунния цикъл много по-лесно може да се проследи.  In the 13 Moon/28-day calendar there is generally one full moon and one new moon.

Лими - Ден13, Kин 99, Синя Галактическа Буря (4 Септември 2012)

Днес започва 20-дневния цикъл на 3 – ти Уинал с медитацията: "За да се обединят с Вселената ..." Имайте предвид, че с помощта на едно хармонично циклично отмерване на времето, ние можем да интегрираме феноменалния свят (трето измерение) с  имагинерния свят (четвърто измерение).

Силио- Ден 14, Kин 100, Жълто Слънчево Слънце (5 Септември 2012)

Ден за Медитацията Дъгов Мост: Rainbow Bridge Meditation day - 7-дневен цикъл от световните синхронизиращи медитации за Хармоничната Конвергенция 2012 (lawoftime.org/rainbowbridge)

Вижте интерактивния календар: Zeus Planetary Serpent: The Blue Sky Rainbow Bridge Calendar.

Лими- Ден 20, Kин 106, Белия Лунен Съединител (11 Септември 2012)

Днес е  Кин 106, 9-я Ясен Знак от капака на саркофага на Пакал Вотан и днес започва План "Алфа" на 10 – те Галактически Портали  за Активация. Добро време да се отиде навътре, да се освободим от старите модели и да подновим визията си. Днес е Ден на Вълшебната Костенурка/ тон 2, Луна 2/ и 11 години от 11 септември 2001 година.
Това е ден на Марс. Барак Обама е с Галактическа Сигнатура -Небесен Странник, тон 4/ Кин 173, Портал на Галактическа Активация. Този Слънчев Печат се свързва с Марс. Вижте видеото, в което Обама поздравява екипа и пита за Марсианците: http://www.youtube.com/watch?v=fi4sFSd_3lc&feature=em-share_video_user

Силиo- Ден 21, Kин 107, Синя Електрическа Ръка (12 Септември 2012)

Aктивирам, за да знам! Днес започват 100 дни обратно броене до 21 декември 2012. Имаме 100 дни, за да изградим нашата колективна единна сила, за да създадем Дъговия  Мост! Вижте: www.lawoftime.org/rainbowbridge

Днес също е Портал за Галактическа  Активация и Ден за синхронизирана Медитация Дъгов Мост от 7- дневния цикъл, както и церемония за разплитане на кармични възли - Хармонична Конвергенция - 2012 г.! (Вижте: www.lawoftime.org/hc2012)

Kaли- Ден 25, Kин 111, Синя Резонантна Маймуна (16 Сехтември 2012)

Новолуние, Портал на  Галактическа Активация и Роша-Шана, еврейската Нова година -5773 - първи ден от седмия месец в календара- иврит. Днес е мексиканския "Ден за Независимост" и Световния Ден за опазване на Озоновия слой на Планетата.

Силиo- Ден 28, Kин 114, Бял Планетарен Вълшебник (19 Септември 2012)

Портал на Галактическа Активация и Ден за  Медитация Дъгов мост - 7-дневен цикъл на световните синхронизирани медитации за Хармоничната Конвергенция - 2012. На 28-ия ден на всяка Луна правим по-подробна версия на Медитацията Дъгов Мост- Силио 28: more detailed/amplified version of the Rainbow Bridge Meditation: www.lawoftime.org/rainbowbridgefull.

Днес е предпоследния ден на 10-дневния пробег на Галактическите Портали за Активация, но също така започва Paryusana Parva (Jain)-  10-дневен фестивал на джайнистите, означаващ появата на човека в един нов свят на духовно и морално усъвършенстване (прилючва на 9 Ден от Eлектрическа Луна /28 септември 2012)

 

Галерия към статията

 
Снимки (3)
 

МНЕНИЯ

unluckyMindLive каза на 04.09.2012 г. 03:19 ч.

Колкото по-малко се съпротивляваме, толкова по-добре.
princip da no stavash malumnik !;

unluckyMindLive каза на 04.09.2012 г. 03:24 ч.

sait v kategoriq ioga
nishto stabilno

unluckyMindLive каза на 04.09.2012 г. 03:38 ч.

neuvajenie i krajba m greshna obich nedousmileno budeshte
i jelanie za momemtno udovolstvie;
noosferovi pisma ne sa verni. vsichko meni smisula na domite vseki moment.
(razmislete vurhu sebe si i se suvetstvaite). kraq e zabluda i nervi. izhod a e vqra.
pomoshta stava v predatelstvo.
Angelite lujat.
Stradanieto se izcherpva, a to e lubov.
Istinata e 1, noosferovI pisma nqma, a za nomeracii !?
Jivota e edin. nedousmileno budeshte restart
ili spirash da mislish ili "misli"

Vaseto каза на 04.09.2012 г. 14:57 ч.

Всеки има право на мнение, съжалявам че не разбрах голяма част от коментарите, но това е от шльокавицата (отвратителен начин на писане)

Да попитам отностно вторият коментар, сайт в категорията йога, какво ще рече това.
Нито сайта е в такава категория нито нищо друго от изказаното по горе.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.