Публикации / КОСМОЛОГИЯ / В равновесие с ....

Да се опитаме да създадем новата картина на света

Размер на шрифта: a a a

Да се опитаме да създадем новата картина на света

Според ФАКТОРЪТ МАИ, ние живеем на дъното на електромагнитния океан - това, което ние наричаме физически план, е равнината на океанскота дъно, а ние, по подобие на мидите и други полуслепи жители на морските дълбочини, се лутаме, пълзейки в пясъка, занимаваме се със своите дребни дела и само смътно осъзнаваме, че над нас се простира многомерния електромагнитен океан.
Как ние бихме изглеждали за тези същества, които свободно витаят и проникват в течението високо над нашите глави, но какво да кажем тогава за тези, които излизат извън повърхността на океана?
Как те ни възприемат?

За да живеем и оцелеем на твърдото но чупливо дъно на електромагнитния океан, ние трябва да имаме биоелектромагнитна структура. В действителност изтънченият сензорен радар на човека му позволява да постигне много по-широко разбиране и възприемане на управляващите импулси на електромагнитното поле, но сега той ги използва в недостатъчна степен. На практика, ние сме пожертвали всички свои електромагнитни способности, ползвайки услугите на частните компании или недостойно управляемите държавни учреждения, на които сме принудени да заплатим с това, което ни е дарено от самата природа.
Все пак още Никола Тесла и неговите сътрудници от лабораторията в Колорадо Спрингс показаха, че човешкият организъм е способен да изработва резонансно електромагнитно поле с невероятен потенциал, оставайки при това в естествено състояние. Елементите на единната верига, свързващи тримерните физически структури с четиримерното светлинно тяло вече са известни.
На първо място, съществуват сензорните рецептори - петте сетива на чувствата и разума;
второ, човешкото тяло е изтакано от нервни канали, пренасящи електрическите импулси от органите на чувствата до централния компютър - мозъка, за обработката им;
накрая съществуват психофизически центрове, който са тясно свързани с хормоналната система - чакрите и тяхната мрежа от фини енергопотоци. Тази верига се затваря от още по-фини потоци, преминаващи под формата на резонансни импулси от системата на чакрите през галактическите влакна Кушан Суум към основните течения на електромагнитния океан на Вселената, които се, разсейват по плана на Господарите на Слънцето и върховните учители, т.е., на нас ни е позволено да имаме взаимна връзка със Слънцето и ядрото на Галактиката Хунаб Ку.

Информационните потоци на висшите - пето, шесто и седмо измерения на електромагнитния океан, излизащи и проникващи в човешкия организъм в областта на слънчеевия сплит, също имат точки на вход - изход на темето на главата, в областта на гърлото, сърцето, половите органи, на дланите и стъпалата. По такъв начин тримерната обвивка на физическото тяло по подобие на скафандър има точки за връзка, които са електромагнитни възли на четиримерното светлинно тяло, което съществува в човека заедно с физическите тела

откъс от книгата ФАКТОРЪТ МАИ

МНЕНИЯ

admin каза на 15.09.2012 г. 01:14 ч.

Чудесна публикация, браво.

renetaman каза на 15.09.2012 г. 09:47 ч.

Дар от който трябва да се учим и творим.Благодаря.

connected каза на 15.09.2012 г. 14:09 ч.

Мн добро, благодаря за публикацията. Обхваща мн мои любими теми- творчеството на Никола Тесла, електромагнитните ни способности. От къде мога да получа повече информация за елементите на веригата, свързваща тримерното физическо тяло с четиримерното светлинно такова. Имам известен опит в това чрез разлчини практики- сънгейзинг, науката за чи (ци), квантови меридянни протичания и др. Но това тук сякаш сглобява цялостния пъзел.
Благодаря предварително.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.