Публикации / Пътеводител / Цолкин

Мистичната (Централна) Колона

Размер на шрифта: a a a

Пристигнахме в Мистичната (Централна) Колона в Цолкин, от кин 121 (4 Дракон - 26.09.2012 г.) до кин 140 (10 Слънце - 15.10.2012 г.)
7-та е носителя на пълния синхрон, тя е на върха на спиралата, 7-та олицетворява финната настройка, перфектния баланс.
7-та Мистичната (Централна) Колона в Цолкин е самостоятелна, тя символично отговаря за Гръбначния стълб, като елемент от нашето тяло, който ни държи
подравнени и центрирани, а едновременно с това е Връзката ни с Вселенският Разум, като елемент на усещане и синхронизация.

Както по протежението на гръбначният ни стълб са подредени всичките ни енергийни центрове (чакри) и те са изключително важни за нас, така и Мистичната (Централна) Колона е много важен елемент в синхрона с Цолкин. Тя се явява и като лека почивка между двата най-интензивни периода от по 10 дни в Галактическа активация.

Тази Мистичната (Централна) Колона може да се разбира като период на съзвучие от 20 дни, наречени Основни Дни за да присъстваме в момента с всичките си сетива ТУК И СЕГА.

Магията на Мистичните дни от Мистичната (Централна) Колонави позволява да се докоснете по на дълбоко във Вашето вътрешно Аз, да се докоснете до Галактическият център.
През тези дни получаваме най чистата и спиритуална енергия от Първоизточника.
Вашите сънища и медитации ще бъдат много силни и осезаеми. Това е благоприятно време за свързване с Вашите Духовни Водачи, Помощници, Творчески музи и тн, като връзката ще бъде идеално чиста.

Дните в Мистичната (Централна) Колона са дни отворени във времето и пространството за това може да ги използвате за по лесен достъп до информация за Ваши минали животи, информация за бъдещето, работа за изцеление и ориентиране.

През дните в Мистичната (Централна) Колона можем да се замислим и погледнем в посока творческа визия за напред в живота ни и да начертаем път за нов живот, по този начин тези 20 основни дни Ви дават възможността да си поставите посоките в живота Ви, за това възползвайте се от тази възможност и посадете новите неща за следващите 260 дена.

Намираме се в Центъра, събудете вашето Кундалини и се свържете с Вселенският разум

Ин Лакеш Ала Кин

МНЕНИЯ

ahay каза на 28.09.2012 г. 22:19 ч.

Васе, благодаря е малко да се каже за това.

ahay каза на 28.09.2012 г. 22:23 ч.

Ин Лакеш Ала Кин

Vaseto каза на 01.10.2012 г. 17:26 ч.

Ин Лакеш Ала Кин, Жоро - Лахун Ахау

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.