Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Etznab (Огледалото)

Размер на шрифта: a a a

Следвайки честотата 13:20 престигнахме във вълната на Etznab (Огледалото)

Преминавайки през първото натрупване на Дни с Галактическа активация, влизаме в поредната десета вълна на Ецнаб (Огледалото) в която ни предстои едно преминаване прец централната колона на мистичната сила, това е колоната на Вселенският разум, връзката ни със Вселената. През тези дни нещото което не сме успели да вкараме в релси и не сме се справили с него, силите отгоре ще ни помогнат и ще ни покажат пътя. Мистичната колона (7-та) в Цолкин е гръбначният стълб през който минава Кундалини. Това е централната тръба през която протича чистата вселенска информация (енергия).

Ецнаб (Огледалото), какво е огледалото, едно отражение на нас самите, на нашата реалност, на нашата перспектива. То е безкрайно в своето отражение, то е перфектно подредено във фракталността на пречупване на образите, то е безвремието в което потъваме като застанем пред Ецнаб (Огледало).

А сега да си представим, че едновременно с това не сме пред огледало а в огромна зала пълна с огледала и във всяко едно се отразява безкрайността, но и подредеността, също както в космоса.

Ецнаб (Огледалото) е дар за нас, в следващите дни ще сме способни да се оглеждаме навсякъде. Наблюдавайте хората около Вас, те ще Ви дадат много отговори за Вас самите, ще успеете чрез техните реакции, емоции и действия да видите едно огледално отражение на Вас самите.

Застанете пред огледалото и вижте Вашият образ, вижте метаморфозите които приема той, изследвайте го, наблюдавай те го. Харесва ли Ви ..... Да ще намерите отговора в него и във всичките отражения на вашата реалност съставена от хора, ситуации, емоции.

Старайте се да съхраните любовта във Вас, за да може човека огледъл се във Вашето огледало да види безкрайността на любовта.

Не се поддавайте на сянката на огледалото или ще попаднете във света на неувереността, критиката, безизходицата и най вече на Убедеността ни че илюзията има власт над способността ни да променяме реалността си.

Уловете вибрацията на Ецнаб (Огледалото) и ще влезнете в залата на безкрайността. Ще придобиете яснота и подреденост във Вашата реалност, ще се докоснете до мъдростта на вечността.

И помнете, нашият свят е отражение на Космоса, наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега и на Енергията на Ецнаб (Огледалото)

ОГЛЕДАЛЦЕ, ОГЛЕДАЛЦЕ, Я КАЖИ ...............

Ин Лакеш Ала Кин

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.