Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Chuen (Маймуната)

Размер на шрифта: a a a

Следвайки честотата 13:20 пристигнахме в Центъра на Центъра на Галактическият оборот Цолкин. От днес стартира Вълната на Чуен (Маймуната).

Началото на Вълната на Чуен (Маймуната) бележи втората най-централна точка в Галактическият оборот Цолкин и точно в тези две точки кин 130 (куче 13-ти тон) и кин 131 (маймуна 1-ви тон) ние се намираме най близо до Хунаб Ку (Централното слънце захранващо всички звездни системи в нашата галактика, Центъра на нашата галактика, Върховният Създател, Източника на живот и енергиен импулс).

10-т от дните във Вълната на Чуен (Маймуната) ще продължат пътешествието ни през Централната (7-ма) колона в Цолкин и ще ни помогнат да разберем още по-добре илюзията на живота и същевременно с това ще ни предоставят възможност за връзка с вселенското знание и събуждането на Кундалини в нас.

Маймуната събужда детското в нас, нагласата ни за игра, нагласата ни да приемаме света около нас като една илюзорна холограма. Маймуната ни учи да не вземаме живота твърде на сериозно и да намираме хумора във всяка ситуация и космическата шега такава, каквато е.
Маймуната обича да играе, да се смее, да танцува и най-вече да прави леки и забавни бели, така че забравете за плануване през тези 13 дена, защото всичко може да се обърне с главата надолу.
Много често малката маймунка може да хвърли бананова коричка пред вас и да се подхлъзнете, така че внимавайте, не се вземайте много на сериозно през тези дни, а се оставете потока да ви води.

Научете се да приемате дори и лошите ситуации с усмивка и забава, все пак какво е нашият миниатюрен живот на фона на Вечността, а всички ние сме част от тази Вечност, всички ние сме съзнания предвижващи се във Вечността. Когато всеки един от нас осъзнане, че присъства във Вечността и играта не свършва когато напуснем този свят, тогава ще свършат и много от злините обхванали настоящият ни свят на пребиваване.

Тези от Вас които имат деца е добре да обърнат голямо внимание на информацията идваща от тях. Доверете им се безприкосновенно. Те ще успеят до някъде да събудят детското във Вас и да Ви покажат обхващащата ни илюзия, те ще Ви върнат в отминалите години и ще Ви припомнят, че някой ден и Вие сте били деца. Наблюдавайте ги, играйте с тях, забавлявайте се, слушайте ги и най-вече ги Обичайте с Огромн Отворено Сърце. Не забравяйте, детското във Вас ще отключи чистата и свята любов към всичко и всеки.

Нека поиграем и да се позабавляваме през тази вълна, защото след това ни предстой следващото голямо натрупване на портални дни във Вълната на Жълтото семе.

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега и Разбира се на Милата и детска енергията на Чуен (Маймунката)

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ!  Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (9)
 

МНЕНИЯ

mono каза на 08.10.2012 г. 12:09 ч.

"мила и детска" е енргията на маймуната, когато си на детската вибрация. ако си на вибрацията на отговорен възрастен, маймуната ще ти обърне измислената хармония в пълен хаос. ако пък прекалено много си зациклил, ще ти строши къщата. и така ще се залива от смях през цялото време, че да се чудиш какво точно да я правиш. щото ти си знаеш в сърцето, че смеха и радостта са смисъла на живота и не можеш да я набиеш за това че се смее. ако изобщо се появи в живота ти обаче, трябва да си много, много доволен. каквото и да преобърне тя. защото тя няма да дойде, ако ти си на самоунищожителната вибрация: "животът е трудна борба за оцеляване". тогава маймуната ще си те остави да си трошиш главата сам, ти и без това си доказал, че това правиш, поддържайки тази перспектива над живота. като цяло, ако има рамки, които сип оставил с идеята, че те ще ти донесат щастие, а всъщност ти пречат да си щастлив, маймуната ще ги направи на пух и прах!

Greenthumb каза на 10.10.2012 г. 15:35 ч.

:D

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.