Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Kan (Семето)

Размер на шрифта: a a a

Под Галактическата честота 13:20, преминахме през Централната колона на Цолкин и стигнахме до Вълната на Кан (Семето).

Цялата вълна ще е с голям интензивитет понеже настъпва второто натрупване на ГАП дни през този Галактически оборот на Цолкин.
 
След като успяхме да се центрираме през изминалата 7-ма колона, вълната на семето на откарва в следващата 8-ма колона с основна насоченост към Локалния разум или Умът, Мозъка.

Какво е Кан (Семето)?
Кан (Семето) е първоизточника на всичко зараждащо се. То е първичният заряд на всяко творение, то е зародиша.
Кан (Семето) се характеризира с три основни качества. Действа Целенасочено със силата на Процъфтяването за Будността и Осъзнатостта на своето творение.

Сега е момента да посеем нашите Галактически семенца, да посеем нашите най чисти намерения и цели за следващият оборот. Нека подредим нашата градинка от семенца подредени в красиви алейки. Да посеем Любовта и Добрите отношения около нас за да не е нужно да плевим градинката след като поникнат семенцата ни.

Никой не може да ни каже от какви семеца имаме нужда ние, но е нужно да знаем, че Ние сме най плодородната почва тук на планетата. чрез нашето пробудено съзнание ние сме способни да създадем и посеем всякакви семена. Всяка една наша мисъл е една част или едно семенце което ние посяваме в Ноосферата (Колективното съзнание) за това е нужно да сме наясно с това което настина желаем от сърце и водени от силата на любовта.

Вълната на Кан (Семето) съвпада и с четвъртата луна от 13 лунния календар, тя е луната на формата, периода в който нашите намерения придобиват форма, комбинирайки ги с вълната на Кан (Семето) в Цолкин периода се превръща в една много ползотворна почва за посяването ни на всякакви творчески семена в благодатната почва на нашите съзнания.

Осъзнаването на факта, че самите ние сме най благодатната и плодородна почва за посяване на семената е и пълната трансформация на сянката на Кан (Семето).

Нужно е да почитаме нашето съзнание като най-плодородната градинка в която ние посяваме постоянно нашите семена на намеренията ни. Семената на творчеството, лябовта и щастието. Времето е изкуство и това напълно ще се изрази върху посятите от нас галактически семенца.

Моята осъзнатост разцъфва, за да посее творчество, Аз съм плодородната почва и самопокълващото семе на възможността.

В тази вълна ни предстой и преминаването през следващите 10 дена на галактическа активация, това е второто преминаване за поредният оборот на Цолкин, но то е малко по слабо от предишното, дава се като лек момент на почивка с влизането в огледалната част от оборота. Тъй като Цолкин е мултиизмерен синхронограф, при него важат принципите на огледалните повъхрости. Така следващите 120 дена от завършека на този Цолкин ще са огледални на първите 120 дена от започването му. Това ще е и последното натрупване преди зануляването на Дългото броене и навлизането в новият еволюционен етап от развитие на съзнанията пребиваващи на нашата планета. Остават само 63 дена до влизане в Галактическото утро, новият Галактически ден от 26 000 туна (приблизително 25625 слънчеви години) и като във всяко утро ще се радваме на изгрева на Хунаб Ку предаван чрез нашето любимо слънце Кини Ахау, най мощното съзнание в нашата Слънчева система.

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега и Разбира се на Плодородната енергията на Кан (Семето).

Присъстваме на планетат Земя в уникални времена.

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ!  Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (19)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.