Публикации / КОСМОЛОГИЯ

Добро и Зло - как произлязоха двете Начала

Размер на шрифта: a a a

Дуализмът, плюс и минус като заряди, са съществували в зародиша на онзи могъщ СВРЪХРАЗУМЕН ЕНЕРГИЙНО-МИСЛОВЕН ИМПУЛС НА СЪЗДАТЕЛЯ - ТВОРЕЦ на Вселената, и нейните структури и обитатели. Може би Творецът съзнателно е кодирал това раздвоение, за да гарантира развитието на творенията си от материален, енергиен, плазмен, полеви и друг тип.

В най-близките до началото на Творческия акт структури градивните съзидателни импулси и породените от тях форми са били в относително равновесие между заряди със знаци плюс и минус. Със саморазвитието на Вселената, на отделните галактики и звездни системи, започва разслоението на градивните енергийни потоци, които в определен момент се обособяват на ПОЛОЖИТЕЛНИ и ОТРИЦАТЕЛНИ енергийни единици. Това е предпоставка за вечно противоборство с цел РАВНОВЕСИЕ И ХАРМОНИЯ, А ТО СТИМУЛИРА РАЗВИТИЕТО НА СЪТВОРЕНИЕТО.

"АНТИСВЯТ" във Вселената е общото название на ПРОСТРАНСТВАТА СЪС СТРУПВАНИЯ НА ОТРИЦАТЕЛНИ СТРУКТУРИ И ЗАРЯДИ. В огромни количества  и пространства мощното струпване на негативна енергия засмуква късове пространство и енергийни образувания, както и материални обекти, с което до известна степен се изразходва натрупаната отрицателна мощ.

"Черните дупки" и накои пулсари са подобна проява на Антисвета - ОТРИЦАТЕЛНИЯ СПЕКТЪР в Космоса. Движещото разумно начало на т.нар. ЧЕРНА ЧАСТ от Вселената е с ниво на разума до VІІ степен. Създателят го лишава от ВЕЧНОСТТА във всички разновидности на подразумните нива. Енергийни и материални форми с ниво на разума VІІ степен от Света на Мрака и Отрицанието при енергийна атака се преобразуват в "единици в равновесие", т.е., стабилни структури и неутрални разумни формации. Оцелелите отрицателни заряди и структури се групират в нови мощни импулси от енергиен, полеви или материален тип и вид.

Висшето разумно начало в този отрязък на Вселената може да се приеме за Черния творец на Антивселената - част от необятния Космос. Неговите творения след обособяването му при Сътворението са подвластни само на него. Те са "постижения" на Черния творец.

Помощна висша формация в този отрязък е т.нар. Съвет на Черната армада, в която влизат представители на различни разумни форми от отрязъците, галактиките и съзвездията, но разумът на съществата не е по-висок от ІV степен.

Следващата формация е т.нар. Черно братство. То действа чрез свои представители в отделни галактики, съзвездия, планети от Света на Антиматерията, от паралелни светове. Тук са и т.нар. Черни Учители.

Енергийната формация на Света на Мрака е Черната армада, водена от т.нар. Черен принц и неговия Съвет.

Този свят на отрицанието, деструкцията, хаоса и тъмнината не е по-мощен от Света на Светлината и в крайна сметка е подчинен на общия Творец-Създател. Защото Антисветът е произлязъл от същия този свръхразумен мощен импулс. Разделението и развитието на двата типа заряди и разума идва след това.

Черната армада също има свои информационни депа, в които съхранява познание, умения, информация за видовете разум от покрайнините на Вселената, които са по-склонни да бъдат "изкушавани" и манипулирани, понеже излъчват доста силна негативна енергия. Негативните вибрации са жизнено важни за Черния тип разум - както от планетата Земя, така и от други планети. Ето защо не бива да се мисли негативно, да се излъчват злоба, ярост, омраза, страх, емоции, които автоматично се всмукват и усилват мощта на негативните структури във Вселената.

Обратно, по-мощните положителни заряди могат да неутрализират и да премоделират негативните заряди и да възстановят до известна степен равновесието и хармонията - на дадена планета, в определена система, галактика и по-голям пространствено-времеви отрязък.

Нина Ничева

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.