Публикации / Единици на времето

Кодове за синхронизация в контекста на новото време

Размер на шрифта: a a a

КОДОВЕТЕ ЗА СИНХРОНИЗАЦИЯ

Земята си променя честотата, движението, моделите и движението на нейните енергийни потоци.

Ние сме в новото време и за това трябва да доведем до съзнанието си новото присъствие на духа, чрез култивиране на вътрешното измерение на времето. Това означава, че следва да насочим вниманието си от външната ориентация към вътрешна насоченост. Кодовете на синхронния ред, включително „Хроники на Космическата История” са системно проявление на един извънземен или междуизмерен поток от знания. Тези кодове са дар от Галактическите Маи, за да ни помогнат в привеждането в съответствие с увеличаващата се честота на Земята.

Синхронните кодове служат като мост между човешкия свят и нашето звездно Семейство. Когато се прилагат с добри намерение, тези кодове привеждат в съответствие нашата вибрационна честота с високата галактическа интелигентност.

Всички учения за синхронния ред се базират на гробницата на Пакал Вотан, които са се развили като галактическа програма чрез Валум Вотан в продължение на 20-годишен период: От Дриймспел (1991 г.) дo Синхронотрон (2007 г. - 2011 г.).

Дриймспел предлага основните математически кодове на "четвъртото измерение", и е в основата на хармоничния стандарт на Календара от 13 Луни, по 28 дни всяка Луна (= синхронометър = мярка за синхронност).

Синхронотрон се отнася до практиката на системата Матрица 441 на куба, която може да се приеме като основа на всички кодови честоти. Същността на Синхронотрон е да съхрани / да отпечата основните космологични компоненти на Матрица 441 на куба в разума и мозъка на човека, за да се създаде новия умствен орган: "Холономен Приемник (ХП)". Това е интегрирано с кодовете на синхронен ред.

Всяка практика е фрактал, който може да ви отведе до цялото. Всеки път, като се фокусирате върху галактическата информация, вие се регистрирате в ноосферата и създавате нова вътрешна архитектура, която в крайна сметка ще се прояви в 3-D/третото измерение. Практиките служат също така за издигане на съзнанието и ще помогнат за освобождаване на разума от концептуалното мислене. С всяка практика, която ние правим, това е като да се инвестират мисловни форми в новата реалност.

Всички синхронни кодови практики водят до активирането на Холономният Приемник, новият (шести) сетивен орган, който е същият Холономен Приемник, откъдето са дошли всички кодове от самото начало. Те са импулс назад във времето.

В рамките на тази матрица всички кодове на синхронния ред, включително и календара от 13 Луни, може да се намери всичко, което се съдържа в тази матрица. Това ще бъде облицовката, там е обяснено всичко, което предстои ::  Достъп до Многомерната ви Същност :: Ключ към Хроники на Космическата История.

Четвъртото измерение е в сферата на lifetrons/животи, които могат да бъдат възприети само чрез шесто чувство на интуицията. Тъй като вашите сетива стават духовно рафинирани, интуитивни и вие осъзнавате, че това е друг свят. И къде е този друг свят? Много хора мислят, че е далеч в небето, но това не е така. Четвъртото измерение, на астралния свят, е точно зад голямата вибрация на този физически план.
Йогананда 

ЗАКОНЪТ ЗА ВРЕМЕТО

Системата от знания въз основа на Закона на Времето свидетелства за актуалността на човешката раса  да промени отношението си към времето и по този начин да промени самото време. "Човешката раса в настоящото време работи с честота, която е ирационална, произволна и изкуствена: 12:60.

Новото време изгрява, за да влезем в новата честота 13:20. Като разпоредител на Земята, то е до всеки един от нас за да помогне в този период на съзнателно повишаване на нашата собствена честота в новата вибрация на новото време. Това, от своя страна, спомага за повишаване на честотата на планетата.

Ефектът на изкуственото време с честота (12:60) е кумулативен и всяка година ефекта от объркване, замърсяване и хаос се увеличава. Ние сме в разгара на няколко крупни цикли на смяна на честотата, която вече е в ход. Въпросът е, дали сме готови доброволно да отхвърлим старото съзнание и да приемем новото?

КАЛЕНДАРЪТ 13 ЛУНИ

13 Лунният календар е Земният ключ, който ние използваме за достъп до огромната сфера на синхронния ред. Календарът на 13 Луни/28-дни всяка Луна, не е земно-базирана система, а дар от Галактическите Маи, който служи като един триизмерен Портал, за да преориентира човешкия разум към четвъртото измерение на времето.

Календарът 13 Луни/28-дни всяка Луна е календар, използван от хора, които знаят за единството на планетарното и галактическо броене. Това е мастер-матрицата за синхронизация, така че всяко реално броене може да бъде включено в нея. По тази причина по-добре е да се нарича синхронометър (инструмент за измерване на синхронност), отколкото "календар".

Дриймспел Календарът на 13-те Луни/28-дни всяка Луна, или синхронометър е преди всичко програма или предаване от Сириус с начална дата 26 юли, въз основа на съвпада на изгрева на Сириус и Слънцето (подобно на много Египетски календари).

Има 52 седмици в годината. Това отнема около 52 години на Сириус-Б спрямо орбитата на Сириус А. 52 е ключово число в математическата система на маите. 52 седмици (хептади) са фрактал на 52-годишен цикъл. 52 х 7 = 364 + 1 (Ден Извън Времето) = 365 х 52 = 1 орбита на Сириус Б: За повече информация относно Кода на Сириус виж Дриймспел: Разкрит е Кода на Сириус.

В Манифеста за Ноосферата Аргуелес пише:
"Като програма от Сириус, знанието за завършване на цикъла и регенерирането на човешката раса в ноосферата, Законът за Времето възстановява менталните космически частоти за планетата и регенерирания човек.

"Аз предполагам, че когато ние отхвърлим изкуствената времева честота 12:60 и се върнем към природната честота на времето, представена от 13:20, менталните програми на ноосферата ще работят по истинските инструменти на Сириус: Календар от 13 Луни по 28 дни всяка Луна и хармонично калибрирания 52-годишен слънчево-галактичен цикъл. По такъв начин цивилизацията на ноосферата ще бъде приведена в съответствие с космическата цивилизация». 

НОВ СИРИСУАНСКИ ЦИКЪЛ 1 (1987 г. - 2039 г.) 

Порталът за завършването на Големия Цикъл на пророчеството бе открит 34 дни след лятното слънцестоене (Северно полукълбо) - 1987 г., на Кин 34 (Бял Галактически Вълшебник). Тогава започна нов цикъл на Сириус 1, 52-годишен цикъл, който ще завърши през 2039 година, после ще започне още един цикъл и ще завърши през 2091 г., следващия цикъл е през 2143 г., и т.н. 

Както е показано в таблицата по-горе, всяка година се кодира с един от четирите носители на годината: Вълшебник, Буря, Семе и Луна. Годината винаги започва на 26 юли и завършва на 24 юли, Деня Извън Времето е 25 юли. С "NS1" се отбелязват новия Цикъл 1 на Сириус, годините са номерирани NS1.0-NS1.51 за общо 52 години. Броенето започва в горния ляв ъгъл с годината на Белия Галактически Вълшебник (Кин 34), NS1.0 показва, че са завършили 0 години след началото на Новия Цикъл 1 на Сириус, следователно NS1.0. През 2010 г./2011 година новият цикъл 1 на Сириус е годината на Червената Резонантна Луна (Kин 189), следователно NS1.23, следващата 2011 г. / 2012 година новият цикъл 1 на Сириус е Годината на Белия Ритмичен Вълшебншик (Kин 214), следователно NS1.24, а за 2012 г. / 2013 година година новият цикъл 1 на Сириус е Годината на Синята Резонантна Буря (Kин 59), следователно NS1.25… за финал на цикъла е NS1.51, след което ще започне нов цикъл 2 на Сириус  (NS2).

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.