Публикации / СИНХРОНОТРОН

Практика за Въплъщение на Новите Архетипи

Размер на шрифта: a a a

Практика за Въплъщение на Новите Архетипи

Програмата на Хунаб Ку-21 може да се използва, за да започне олицетворението на новия архетип за да се преодолее  кодовете на Дриймспел с практиката Синхронотрон. Всичко, с което трябва да започнете е да узнаете галактическия си подпис. След това да намерите своя архетип по-долу. Изтеглете си модела на Хунаб Kу 21

По-долу е програмата, която може да се използва в работните срещи за лесно активиране и въвеждане на кодовете на Дриймспел и Синхронотрон. В групата трябва да има най-малко 21 човека, като всеки е заел правилното си положение според Галактическото Дърво на структурата на Живота. Един от групата разказва, а останалите 20 човека представляват всяко едно от 20-те племена на времето, с една централна точка Хунаб Ку 21, която също може да се чете от разказвача.

Това, което се чете от разказвача е в обикновен текст, а това, което се чете от едно от 20-те племена е в курсив.

Системата на архетипите и Хунаб Ку 21 ; Как да участвате в Хунаб Ку 21

Мистическо Пътуване : Галактическото Пътуване в Бъдещето с Архетипите: Хунаб Ку 21 

Представяне на енергията на Вселената, Осъществяваща Живота като Изкуство 

1. В рамките на широкия спектър от космическите небесни учения се поставя Хунаб Ку 21 - пътуването на архетипите, прераждането на душата. Това е един върховен метод за въвеждане на новото време на ноосферата.

2. Въз основа на Календара 13 Луни/28-дни всяка Луна и кодовете на синхронния ред от Закона за Времето, Хунаб Ку 21 е синтез от кодове и съобщения на кубичната Maтрица 441. Това е програма за телепатична комуникация от по-високо измерение, подредена систематично, за да осигури еволюционна конструкция на съзнанието за предстоящия еон.

3. Хунаб Ку 21 е интер-измерен мост между себе си и звездните хора. Ноосферата е резониращата среда, улесняваща тази комуникация. Хунаб Ку 21 е технология, както и художествена програма, чрез която се появява тази комуникация и става значима.

4. Практиката на Хунаб Kу 21 е галактическа дхарма. Дхарма е практика на истината, в съгласие с истината. Хунаб Ку 21 е форма на галактическа дхарма, практика на истината за постигане на духовните сили на галактическото същество. Вие можете да практикувате това сега, можете да влезете по всяко време, толкова дълго, колкото сте следвали 13-те Луни на естественото време.

5. Методът е активиране на 21 енергии / архетипове на космическата просветлена среда, универсализиране на тези архетипи в самите себе си. Методът е лесен: Всяка седмица  отваряме 7 портала на съхраняваните в нашия разум съкровища. В същото време, ние пътуваме с архетипите, което се повтаря всеки 20 дни.

6. 21 енергии / архетипи и 7 съкровищни портала също така определят 52 пътеки на просветлението. Чрез пътуването с Хунаб Ку 21, ние се учим как да обхождаме всички 52 пътеки, които да считаме за Единствен Път на Универсалното Съединение.

Хунаб Ку 21- Митичното Пътешествие в Галктическото Бъдеще

7. Ние извършваме космическо пътуване във всички времена на нашия живот и това няма да спре, дори и историята да достигне своя край. Историята може да завърши, но пътуването ще продължи. Във времето след историята ще започне нов етап от пътешествието.

8. Това пътуване ще ни отведе до вътрешното време в галактическото бъдеще. Ние ще сме единни в колективното съзнание, Ноосферата. Ноосферата е пространството на разума, на вътрешното време, което се простира безкрайно в галактическото бъдеще. В ноосферата ще бъдем космически вдъхновени заедно с Хунаб Ку.

9. Хунаб Ку е душата на галактическата Култура. Хунаб Ку, Единственият Даряващ Движението и Мярката е реалността на Съединението, космическото единство на целия духовен живот навсякъде във Вселената. Хунаб Ку е този, който управлява пътуването и Единственият, който отнема пътуването. Хунаб Ку е Многоброен и прилича на Единствен и от Единствен може да се превърне в Многоброен. Хунаб Ку е предсказания Ред на Реалността, за да замести историята. Ние всички сме Хунаб Ку. Ние пътешестваме, за да преминем през 21 архетипи на прераждането на душата. Това е митичното пътуване в галактическото бъдеще.

Пътешествието на Галактическите Архетипи

10. В Галактическото пътуване, ние имаме 20 дни, за да завършим един цикъл на архетипни въплъщения. Този 20-дневен цикъл може да се повтаря до безкрайност. Но той никога не е един и същ, защото това е пътешествие във времето, а времето е спиралата на безкрайността, която не е рамкирана. Ние влизаме в спиралата, когато се събудим и желаем да останем в съзнание. Излизаме от спиралата, когато сме излезли извън рамките и сме се отправили към Абсолютния ред на реалността. Това може да се осъществи само когато сме усвоили пътуването.

11. По тази причина пътуването също се състои от 52 пътеки, с които ние развиваме по-висока честота. 52-те пътеки са функция на силата на числото Седем. Има Седем Сили на ритъма на прогреса за всяка пътека.

12. С едновременното овладяване на 20-дневното пътуване на архетипните въплъщения, на всеки седем дни ние също така отваряме седемте хептадни портали на седемте съкровища на разума на една от 52-те пътеки на пътуването. 

13. В галактическия речник архетипът е представен като модел на поведение, основан на унаследената паметова картина представена в съзнанието с универсален символ. Универсалните символи на 20 + 1 архетипове на Хунаб Ку са представени в съзнанието с един от 20 слънчеви печати на Дриймспел. Хунаб Ку 21 - архетипите представлява себе си.

14. Всички архетипи на Хунаб Ku 21 са в основата на Хунаб Ку, галактичното ядро, където се съхранява универсалния разум и памет. Ние имаме памет, защото сме  всички аспекти на преселенията на една душа. Целта на паметта е да ни води по пътя към дома.

21- те Архетипа и трите етапа на тяхното Пътешествие

15. Архетипното пътуване винаги започва от деня на Дракона и завършва в деня на Слънцето. Както във всеки приключенски роман, галактическото пътешествие се извършва в три етапа и се определя от модела на Галактическото Дърво на Живот и Знанието. Този шаблон е първообраза на мисловната карта на галактическото съзнание и структура на дизайна на галактиката като първична информационна единица на универсалния ред.

Етап 1 - Четирите Първоначални Архетипи имат влияние над първите четири дни от пътуването. В първия етап ние установяваме четирите Първични архетипи.

Eтап 2 - Вторият етап на пътешествието се представя от Дванадесетте Архетипа и обхваща дванадесетте дни на Дворовете на четирите външни космически сили.

Етап 3 - В последните четири дни от пътешествието навлизаме във вътрешното царство на петата сила на Хунаб Kу.
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.