Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Caban (Земята)

Размер на шрифта: a a a

Следвайки Галактическият оборот на Цолкин под честота 13:20, влезнахме в 13-та вълна, Уейвспела на Кабан (Земята). Вълната на навигацията и синхронността със основно действие Еволюция.

Аз навигирам своята Земна сила, синхронизирайки галактическата еволюция.

Земята е живо същество и тя като нас се носи по спиралата на еволюцията синхронизирайки се с всички честоти на Галактиката ни.
В този преломен момент в еволюцията на човечеството, оставайки 50 дена до завършването на Дългото броене, еволюционният цикъл на съзнанието от 5200 туна (приблизително 5128 грегориански години) ще се стараем да намерим правилният начин за навигация и да продължим еволюцията ни в синхронност с Галактическите принципи и закони за времето, движението на енергията и съществуването ни като цяло. Това е времето, за да се вземе на сериозно, че ние сме на прага на еволюционният процеса на Земята.

Крайно време е да разберем, че Майката Земя е живо същество, нашето най-голямо съзнаниение с което е напълно нужно да влезем в синхрон и разбирателство. Да престанем с лошото си отношение към нашият прекрасен дом с който разполагаме в момента.
Колко лесно звучи, а колко трудно е да го направим :)

Всичко във Вселената се движи и развива. Земята ни като част от него, е със собствената си еволюция и винаги в зависимост от нашата звезда Слънцето (Кинич Ахау) и неговата енергията, която идва от центъра на галактиката ни Хунаб Ку. Следвайки принципа на вселенските закони, каквото горе, това и долу, така и ние също развиваме нашето съзнание и вибрации, докато достигнем до ноосферата.

Нека предприемем пътуването към Ноосферата, водени от навигацията на Кабан (Земята). Това пътуване ще ни отведе до вътрешното време в галактическото бъдеще. Ние ще сме единни в колективното съзнание, Ноосферата.
Ноосферата е пространството на разума, на вътрешното време, което се простира безкрайно в галактическото бъдеще. В ноосферата ще бъдем космически вдъхновени заедно с Хунаб Ку.Нашата основна Цел е да развиваме съзнание, за достигане на ноосферата и да се свързваме телепатично със други звездни същества.

Ние е нужно да помним, че Земята обикаля около нашето сълнце, които пък в купом обикалят около централното слънце на галактиката Хунаб Ку, и се развива като планета. Именно поради тази причина, ние като същества, които я обитаваме също е нужно да се развиваме, за да останем и живеем на нея. Единствената цел на живота е еволюция в съзнанието, Земята и хората.

Кабан (Земята) ни учи как да навигираме, как да намираме преките пътища до точките до които истаме да достигнем. Слушайки знаците на Кабан (Земята) ние ще влезнем в пълен синхрон с планетата ни и съответно, звездната ни система и галактиката.

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега и влезте в синхрон със планетата и галактиката ни чрез енергията на Кабан (Земята)

Да Уважаваме и Зачитаме нашият прекрасен дом Майката Земя.

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (3)
 

МНЕНИЯ

renetaman каза на 01.11.2012 г. 20:45 ч.

Благодарим за дома на нашата майка земя!

SUVAL каза на 09.11.2012 г. 14:40 ч.

Красиви думи!

Vaseto каза на 09.11.2012 г. 14:45 ч.

Благодаря

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.