Публикации / Law of Time

Наш Дълг е Да станем Многоизмерни Същества!

Размер на шрифта: a a a

Наш Дълг е Да станем Многоизмерни Същества!
От СтефаниСаут / Червената Кралица

Ние сме избрали най-невероятния път в човешката история и имаме най-голямата възможност да създадем един свят, който никога досега не сме виждали. Ние сме част от остарялата и неадекватна цивилизация, но искаме нещо съвсем ново. Можем да осъзнаем това, само когато СПРЕМ ДА МИСЛИМ КАКТО ДОСЕГА и да започнем да мислим като многоизмерни същества, такива, каквито сме!

21 Декември 2012 г. е ПРИЗИВ ЗА СЪБУЖДАНЕ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ! Призив  за да затвърдим нашите права като галактически същества! Трябва да се научим как да мечтаем отново, ако животът ни зависи от това.

Независимо дали вярвате в пророчеството или не, Вие със сигурност сте заровили дълбоко главата си в пясъка, за да не осъзнавате спешността на това, което се случва. Нашата планета наистина е в опасност!

Майката Природа изцяло се тресе от ограниченията на изкуствения път, които скриват истинската си същност, покрити в кабели и изкуствени светлини, които блокират звездите. Провежда се една вътрешна революция на съзнанието, въпреки появата на пасивност. Тези, които са чувствителни чувстват тези промени като нов приток на светлина, която се излива от слънцето и прониква в електромагнитното поле на Земята, което на свой ред възбужда подсъзнателните сили.

Тъй като нашето съзнание нараства, ние виждаме падението на износените системи и структури, които вече не могат да поддържат идващата нова светлина. Тъй като цикълът се променя, ние навлизаме от мъжкото към женското съзнание.

Ние излизаме от патриархалния сън с утвърдената вяра, че целият ни живот досега е създаден за мъжете, които да контролират и използват. Ние виждаме кулминацията на тази стара мечта на управляващия мъжки елит да взема агресивно колкото си може повече власт и богатство, така както само те, мъжете могат и да влияят на всяка група или нация, която застава на пътя им, както и поддържането на вниманието на хората чрез секс манипулации, страх от смъртта, фалшива духовност (или религиозен фанатизъм) и материализъм. В същото време с тези правомощия се замърсяват океаните, почвата, въздуха, изчезват дървесни, растителни и животински видове, като се използват технологии за контрол на разума, а също и „оръжия за масово поражение”, както и ангажираност към културата и битието на знаменитости и холивудски артисти, спортни събития и др .. Времето, в което живеем се опитва да ни застави да повярваме, че няма нищо лошо в освобождаването на пророчеството и виковете на Майката Земя се приемат като „бизнес както обикновено” (аз силно препоръчвам книгата Extinction / Измиране от Джон Маккейб, който накратко разглежда всички въпроси, които са в точката на промяната, а именно за живота в океана Маккейб дава силно доказателство, че Земята сега е пред шестото голямо изчезване, причинено от един вид: Хората).

В книгата си Wetiko: Най-голямата епидемична болест, известна на човечеството, Пол Леви описва този хищнически вампирски архетип, който може да се осмисли като патриархалния елит.

Той пише: „Стратегията на тези хищници е да се отвлече вниманието ни, така че да го запазим насочено навън, като по този начин ни пречи да открием светлината вътре в себе си, която ще ”убива вампирите„

Говорим за тези вампири, които са отговорни за атомната бомба, оръжията за масово унищожение, като HAARP и химическите оръжия.

Разбира се, някой може да твърди, че „там”, няма истински сили, което е вярно в Абсолютен смисъл, но в същото време не можем да престанем да отричаме това, което се случва.

Ние се приближаваме до точката на нашия колективен момент на истината. Ние сме призовани да признаем грешките от миналото, които са довели до унищожаване и подтисничество и да коригираме тези грешки, като не мислим по човешки, а като многоизмерно галактическо същество. Галактическото същество признава Неговата/Нейната взаимосвързаност с Всичко - Това е така и То мисли по отношение на „Ние”, а не „Аз”.

Междуизмерният корен на сегашното ни затруднение

Според Хосе Aргуелес този конкретен работен цикъл на патриархалното господство или 13-бактуновия исторически цикъл (3113 г. пр. Хр - 2012 г. след Хр.) има своите корени във войната между измеренията в митичния ред, където човешката раса е дерайлирала от висшия път, за да научи кармичните си уроци. В този момент белите мъже-свещеници постигат господство на планетата, техните правомощия са представени от Юпитер (фалшивата духовност) и Сатурн (материална алчност). В този момент е заменена свещената женственост 13 с  12, и като резултат се установява твърдата линейна парадигма за времето, а 13 е свещената женска сила.

Времето на войни на Земята се дължи на ниската честота (12:60) на лъча, който бе насочен към нашата планета, за да оплоди електромагнитното поле на разума с изкуственото време 12:60. Тази ниска времева честота на лъча изпълни йоносферата на Земята със съобщаванена прогнозите за времето с цел да ни препрати до убеждението, че третото измерение е единственото измерение на реалността. На този лъч се дължи нашата колективна духовна амнезия за нашата истинска идентичност като четвърто / пето триизмерни галактически същества.

Тази „Кражба във Времето” е известна също като „Падение” (от свещеното, за да се оскверни). Това създава разделянето на двете полукълба на мозъка (ин и ян, ден и нощ, мъж и жена). Когато с тази „кражба” баланса на половете е изгубен, доминиращи стават енергиите на белия патриархат, управляван от лявото полукълбо на мозъка.

Кражбата във времето е междупланетарно събитие, което се проследява до още по-големи цикли и дори до други светове. Земята е получателят на кармата, прехвърлена от предишните унищожени планети. Галактическите Пазители, наблюдаващи експеримента, създадоха карантинна зона на Земята, за да се изолира проблема и да се отстрани, така че Галактиката да може да премине към по-високи хармонични нива.

В Манифеста за Ноосферата, Аргуелес описва войните в днешните условия:

„Доминиращата сила е приетя от Ватикана на Г-7 (сега Г-20), 20-те най-силно развити индустриализирани държави. В рамките на глобалната рамка на картел Г-20 не съществува разпоредба за духовно облекчаване. Отричайки вродената циклична регенеративна сила на времето, те използват ресурсите на биосферата само за създаване на робско население, контролирано от нестопанските цели и интереси на шепа хора, чиито биосферни резултати са създаването на по-големи количества нехранителни отпадъци всеки ден, докато те се разпространяват в капана на сектантските дилеми, конфликти и войни от всякакъв вид, като следствие и грешка от престъплението във времето... „

За да се противодейства на разрушителната сила на войната и агресията,  разигравана на нашата планета, космическата духовна сила, става по-силна във всеки от нас, който търси положителен ефект. Има много напреднали души, въплътени на тази планета, които са родени с нов генетичен код, който не може да зачене война или унищожаване. Това са тези, които поддържат честотата на светлината и паметта на оригиналния източник, те са „тайните мечтатели” и Съ-Творци на новия свят.

Сириус, Две Слънца, Мая и Сънувани Посещения

Това са Господарите на Сириус, Космически Аватари, които следят Посвещенията на Слънчевия Логос, или Рязумът на Слънчевите Майстори, който живее във вътрешните измерения.
 -- Алис Бейли

От 2002 г. до кончината му през 2011 г., аз, Стефани Саут работих с Хосе Аргуелес по проект, известен като Хроники на Космическата История Когато заедно се включихме в галактическия канал, открит в резултат на 9 годишно предаване, ние знаехме, че това е предаване на Разумът на Галактическите Маи : GM108X. Това предаване е известно като предаване „между световете”, тъй като познанията сякаш идваха от други звездни системи, а именно от Сириус.

След кончината на Хосе Аргуелес, през 2011 г. сме имали многобройни сънувани посещения с него, когато той ме обучава от „другата страна на завесата”. В много от сънищата, той ме насочва да обърна внимание на това, което се случва със слънцето. Той вярва, че двойните слънчеви петна са това, което променя времето и мисловните структури; че, слънчевите изригвания, които оказват влияние върху електромагнитното поле, създават различни ускорения на разума или промени в съзнанието. Този процес той го възприема като смяна на времето, мисленето и вярванията в цялата история.

Неотдавна бях в антикварна книжарница, когато една книга привлече вниманието ми: Моите контакти с летящи чинии - на НЛО контактьор от Бразилия през ноември 1952, Дino Kraspedon (1905 г. - 2004 г.) - псевдоним на Aладино Феликс. Отворих произволно към страницата, където той говори за това колко скоро хората на Земята ще станат наясно с второто слънце, което е част от системата на двукомпонентните слънца на Слънчевата система, с което ще се променят орбитите на всички планети.

Авторът разкрива също, че когато този нов източник на светлина се появи, много хора ще изчезнат завинаги от лицето на Земята, а една малка общност, покорна на Божиите закони ще остане и всички страдания ще приключат. Ще има мир, изобилие, справедливост и състрадание. Той обяснява, че НЛО са били изпратени за изследване на ефекта, който появата на „новото слънце” ще донесе след себе си. Той казва, че тези, с ясното съзнание, които са в мир със своя Създател трябва да не се страхуваме от нищо и, че НЛО са тук за целите на обучение, а също и да се отправи апел към хората за смяна на курса и избягване на катастрофа, за живот в мир. „Слънцето, което идва, ще бъде наречено Слънцето на правосъдието. Появата му в небесата ще бъде предупредителен сигнал за идването на този, който ще свети дори повече, отколкото самото Слънце„ стр.56

Това, което се разбира от схващането на ацтеките за идването на шестото слънце на съзнанието – навярно е времето за трансформация и създаването на нова раса?

Също така е интересно да обърнете внимание на твърдението на Walter Cruttendon от Института за Бинарни Научни Изследвания за прецесията на равноденствията – че, обикновено тя причинява измененията в наклона на Земята, а всъщност промените са причинени от движениено на нашата слънчева система през пространството около второто слънце. Това е отдалечено слънце и всеки 24,000 години Земята прави елиптична орбита около него. Cruttendon счита, че тази звезда най-вероятно е Сириус. Това ще направи Сириус нашето второ слънце.

Интересно е да се разгледа в светлината на Закона на Времето и работата на Aргуелес, който постави на преден план цялата програма на 13 Лунния Календар, както и факта, че Закона на Времето е знание от програмата на Сириус - Сириус се разбира като галактически стожер на висшето познание за тази част на галактиката. 13 Лунния календар, чието начало е на 26 юли се основава на изгрева на Сириус заедно със Слънцето. Каква е ролята на Сириус в навлизащия нов цикъл ?

Cruttendon излага въпроса: нашата Земя, 24000 или 26000 години елиптична около Сириус, и колкото по-близо сме до Сириус, толкова сме по-близо до златната възраст или възрастта на светлината? Счита се, че през 2011 г. Сириус е бил мистериозно блокиран от Google Sky, който се свързва с Ватикана.

Сънувани Видения за Смяна на Измеренията

Тук бих искала да споделя един ясен сън, по отношение на 21 Декември 2012 г., тъй като чувствам, че той изяснява много теми от скритата страна на това, което се случва в този момент.

В съня си аз бях в Паленке, в храм 13, където е гробницата на Червената кралица. Вътре беше тъмно. Точно когато се опитвах да се ориентирам, стените започнаха да се люлеят и се чу тътен и тесния коридор се изпълни със светлина. Погледнах нагоре и там беше Хосе! Сякаш бяхме в същото пространство на Храм 13, но измеренията се разместиха и вътшността прие различна форма, или измеренията, съдържащи се в това пространство бяха повече, което доведе до промяна на съзнанието и появата на нова среда. Разбрах, че ние винаги сме заобиколени от наслагване на измерения, които вибрират на различни честоти. Това беше, точно като че ли беше показано как да се върнем назад или да отидем напред през тези честоти.

Така, че, аз бях с Хосе в този тесен коридор като камера. Имаше един компютър, поставен в центъра. Той посочи телепатично, че този компютър е като контролния панел в центъра на Земята и есвързан директно с него.. Той ме информира, че от центъра на Земята се излъчват светлинни информационни лъчи, които се свързват с всички пирамидални структури на планетата. Разбрах, че те са като камери на междупланетна регенерация. Той също така съобщи за пирамидите, че те са наслагвания на определена структура на матрицата, които могат да бъдат разбрани чрез 441 (21 х 21) матрица на Куба.

И двамата бяхме привлечени към този компютър, който е по-скоро като контролен панел. Числените кодове са на екрана. Интуитивно знаех, че той е създаден за да изгасне (като освобождаване на капсулата на времето) във всеки един момент. В съня си, че може би тези „компютри” наблюдение на времето цикъл на галактическите лъчи. Хосе съсредоточено гледаше екрана на монитора. Мислех си, че трябва да се наблюдава промяна в цифровите кодове, които показват поетапно инчовете на новия лъч.

Усещах, че времето е близо. Имаше осезаема електрическа енергия. Внезапно странен ефект премина през цялата кабина (или пирамида). Излязох навън и за първи път видях на едно място много охлюви. Вдигнах един, той беше мазен и го изхвърлих, удари се в земята и се превърна в странна черна субстанция катран, а след това бързо се преструктурира в най-блестящата зелена костенурка!

Уау! - Помислих си аз. Това би трябвало да бъде превръщането на материята, за която Хосе говори във Факторът Маи! Тогава забелязах наблизо друг структурен макет. Той се разлюля и след това бързо се превърна в същата черна подобна на катран субстанция. На негово място се появи красива пищна градина с най-прекрасните чувстващи се аромати.

„Уау!”, Помислих си аз. Всичко това наистина се случва. ТОВА Е СМЯНА НА ИЗМЕРЕНИЯТА! Тогава  наблюдавах как мислите ми се смесиха с тези промени. След като разбрах това, започнах съзнателно да излъчвам толкова много любов по възможно най-добрия начин и мисълта за всичко да се превърне в най-доброто за себе си. Това беше неописуема радост и вълнение.

Върнах се обратно вътре, в тесния коридор, където Хосе все още гледаше отброяването на екрана. Тогава целият коридор започна да ромоли. Аз го погледнах и той беше ромолящ и вибрираше с почти прозрачната си етерна структура. Погледнах ръката си (което често се случва в съня като знак, че съм будна ). Но ... тогава ... се събудих ... фразата, която премина през главата ми беше:

„НИЕ тайните мечтатели очакваме подходящия момент за да приложим Висшата Хармония, с която да преобразим света” 

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

renetaman каза на 04.11.2012 г. 22:12 ч.

С много Любов към истинска хармония !

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.