Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Oc (Кучето)

Размер на шрифта: a a a

Синхронизирайки се със Цолкин под честота 13:20, стигнахме до 14-та вълна, Уейвспела на Ок (Кучето).
Какво е кучето, разбира се най-добрият приятел на човека. То е верен спътник, даряващ преданност и любов.

Във вълната на Ок (Кучето), ще отворим нашето сърце за всемирната, чиста и безпристрастна любов към всеки и всичко на планетата ни. Ще се докоснем до чуството за приятелско отношение с околните.

Ок (Кучето) е ново начало във всички взаимоотношения, за това тази вълна е добра да преориентираме и обмислим нашите взаимоотношения с околните. Да поставим нови начала в развитието им, да погледнем и решим дали сме отдадени с безусловна любов в тези взаимоотношения и ако е така да се радваме на прекрасното им развитие в бъдещето, а ако не сме доволни от тях да прогледнем и чрез чисто сърце да съзрем къде е пробойната в тях.

Ок (Кучето) е най-прекрасният Духовен спътник, Аз успях да се срещна с моето Ритмично Кученце и съм безкрайно благодарен на тази среща, успях да се докосна до безусловната любов излъчвана и предавана от Ок (Кучето), успах да усетя емоционалният и енергиен заряд носещ се от хората с този знак. Да те са най-прекрасните и добри приятели с които може да те срещне живота.

Какво обаче показва тъмната страна на този архетип. Много е важно да не се поддадем на някой от не толкова добрите качества на Ок (Кучето) и да попаднем под тяхната вибрация, а именно Емоционална драма, Гняв, Емоционални реакции, Проблеми на егото, Проблеми на емоционалното тяло, Собственическо чувство, Страх, Страх от близост, Ревност, Потъване в житейската драма. За това е добре да знаем как е възможно да ги трасформираме, а именно чрез достигане до състоянието на обективен „свидетел", който безпристрастно наблюдава емоционалната драма и освобождава това, което изживявате. Оттеглете емоциите си от драмата и ги пренесете на избрано от вас място, като приемете техните уроци и излекувате първоначалната причина. Отворете се за връзката и подкрепата на вашите духовни спътници.

Ок (Кучето) е създание, което обича с отворено сърце. Дай му своята грижа и обич и то ще бъде верен спътник до живот. Ок (Кучето) обича без ограничения и очаквания. То ни напомня, че любовта започва в нашите собствени сърца със само-любов и само-приемане и след това естествено се разпростира навън, към другите. Практикувай състрадание и лоялност към принципите си. Отвори сърцето си. Прегърни сърцата на всички и всичко. Виж ги като един цялостен организъм, който резонира с кристалната сърцевина на нашата планета. Там, където твоето Сърце среща моето Сърце, има само едно Сърце.

Старта на вълната на Ок (Кучето) съвпада и с последният 28-ми ден на 4 луна. Днес е ден за Силио медитация. Синхронизиращите церемонии Силио 28 сега са най-важната практическа задача в годината на Синята Резонансна Буря - година на завършване на Цикъла и откриване на Новия Цикъл на Галактическия Дриймспел. Първата 4-годишна фаза, преминаваща през Четирите Пръстена на Дъговата Нация /2011 г.:6.Иш – 2015 г.:9.Мулук/ е решаваща за осъществяване на мост между завършващия исторически цикъл и раждащия се 26000-годишен цикъл на Галактическия Дриймспел.

Скъпи мой приятели, отдайте се на безпристрастната, вселенска любов през следващите 13 дена. Усетете я, раздайте я и нека тя излезе единствено и само от Вашите огромни сърца.

Наслаждавайте се на живота, на присъствието Ви - Тук и Сега, Обичайте, Обичайте се, усетете вселенската чиста любов чрез енергията на Ок (Кучето)

ЕДНО СЪРЦЕ, ЕДНА ЛЮБОВ, ЕДНА ЛОЯЛНОСТ, ДРУГАРИ ПО СЪДБА

Ин Лакеш Ала Кин
АУМ! Хунаб Ку Евам Майя Е Ма Хо!
(Oh! Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho!)
АУМ! Единен, Даряващ Движение и Мярка!

Галерия към статията

 
Снимки (4)
 

МНЕНИЯ

renetaman каза на 14.11.2012 г. 23:37 ч.

Браво ,чудесна статия!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.